Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

H&M: Πανικός για την ολόσωμη φόρμα γνωστού σχεδιαστή που βρίσκεται σε έκπτωση! Από 40€ μόλις 15,99€ !

Τρέξτε να προλάβετε!

9 Φεβρουαρίου 2020 13:32
H&M: Πανικός για την ολόσωμη φόρμα γνωστού σχεδιαστή που βρίσκεται σε έκπτωση! Από 40€ μόλις 15,99€ !

Το Athensmagazine.gr εντόπισε ακόμα μια προσφορά, που σίγουρα θα λατρέψετε. Βρήκαμε στα H&M την ολόσωμη φόρμα του σχεδιαστή Ρίτσαρντ Άλλαν, στην οικονιμική τιμή των 15,99 μόλις ευρώ!

Σε συνεργασία με το H&M δημιούργησαν αυτή την συλλογή, και αυτό είναι ένα από τα κομμάτια που κοντεύουν να εξαντήθούν. Οι ολόσωμες φόρμες θα φορεθούν πολύ και φέτος, και τώρα που ανοίγει ο καιρός είναι η καλύτερη επιλογή. Δεν θα την αποχωρίζεστε! Μέχρι να φτιάξει ο καιρός, μπορείτε να την φοράτε με αυτό το parka μπουφάν που έχει κάνει πάταγο!

Μιλάμε για αυτή την υφασμάτινη ολόσωμη φόρμα που φτάνει μέχρι τον αστράγαλο με μοτίβο και με κολάρο, κρυμμένα κουμπιά στην κορυφή, τσέπες στο στήθος και πλευρικές τσέπες. Μικρά, φαρδιά μανίκια με ραμμένες λωρίδες, ραφή στην μέση που είναι ελαστική στο πίσω μέρος, αποσπώμενη ζώνη και ίσια, φαρδιά μπατζάκια.

Patterned boiler suit
15,99 €

ZARA: Φρενίτιδα στα καταστήματα γι αυτή τη φούστα! Κοστίζει 25,95!

Βρήκαμε για εσάς την τέλεια φούστα από τα Zara, που σίγουρα θα θέλετε να αγοράσετε! Έχει προκαλέσει φρενίτιδα στα μαγαζιά καθώς κοστίζει μόνο 25,95 ευρώ.

Κοιτάζοντας τα ρούχα της εταιρείας, "πέσαμε" πάνω σε αυτή την μίνι μαύρη φούστα με υφή δέρματος, την οποία και μπορείτε να συνδυάσετε με αυτό το σικ πουκάμισο, εξίσου από τα Zara.

Πρόκειται για κοντή ψηλόμεση φούστα με 5 τσέπες. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και κουμπί. Είμαστε σίγουροι ότι θα ξετρελαθείτε.

ΜΙΝΙ ΦΟΥΣΤΑ ΜΕ ΥΦΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
25,95 EUR
ΜΑΥΡΟ

ZARA: Βρήκαμε την τέλεια εμπριμέ φούστα με λουλούδια! Είναι σε έκπτωση και κοστίζει 15,99!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr, βρήκε την τέλεια εμπριμέ φούστα με λουλούδια από τα Zara! Ανήκει στις προσφορές και κοστίζει μόνο 15,99!

Κοιτάζοντας τις εκπτώσεις στα ρούχα της εταιρείας, "πέσαμε" πάνω σε μια καταπληκτική φούστα, την οποία και μπορείτε να συνδυάσετε με αυτά τα μποτάκια, εξίσου από τα Zara.

Πρόκειται για ριχτή φούστα με διακοσμητικά φοδραρισμένα κουμπιά στη μπροστινή πλευρά. Σκίσιμο μπροστά και πίσω στο κάτω μέρος. Κλείσιμο στο πλάι με κρυφό φερμουάρ στη ραφή.

ΦΟΥΣΤΑ ΕΜΠΡΙΜΕ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
Από 29,95 EUR τώρα 15,99 EUR -45%
ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share