Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Bershka: Το θηλυκό μαύρο φόρεμα που σε δείχνει πιο αδύνατη από ποτέ κοστίζει μόνο 9 ευρώ!

Κορίτσια είναι σε έκπτωση!

20 Ιανουαρίου 2020 20:04
Bershka: Το θηλυκό μαύρο φόρεμα που σε δείχνει πιο αδύνατη από ποτέ κοστίζει μόνο 9 ευρώ!

Σου βρήκαμε το θηλυκό μαύρο φόρεμα που σε δείχνει πιο αδύνατη από ποτέ! Υπάρχει στα καταστήματα Bershka και κοστίζει μόνο 9 ευρώ!

Δεν υπάρχει κάτι πιο ελκυστικό από ένα μαύρο φόρεμα αφού σου χαρίζει κατευθείαν στιλ, θηλυκότητα και παράλληλα κολακεύει τα σημεία του σώματός σου.

Είτε σκέτο είτε με μια ωραία φαρδιά ζώνη στη μέση, αποτελεί το ιδανικό ρούχο για κάθε μέρα!

Αυτό το φόρεμα από τα Bershka, μπορεί να σταθεί πραγματικά παντού, αφού με μικρές αλλαγές όπως μια ζώνη στη μέση ή ψηλά παπούτσια μπορείς απευθείας να αλλάξεις το πρωινό look σε βραδινό!

Μια μικρή περιγραφή του φορέματος:

Μίνι φόρεμα με βολάν και φαρδιά μανίκια. Γραμμή εβαζέ. Κλείσιμο στο πίσω μέρος με κρυφό φερμουάρ στη ραφή

ΑΝΑΦ. 5573/187/800

Mango: Το παντελόνι καμπάνα για το πιο στιλάτο και κομψό office look!

Το πιο μοδάτο παντελόνι σε στιλ καμπάνα που θα κλέψει τις εμφανίσεις. Το Athensmagazine.gr το βρήκε στα Mango μόνο για εσάς, για να δημιουργήσετε το πιο ξεχωριστό office look.

Δεν φοριέται μόνο στο γραφείο, αλλά και το βράδυ με μια πιο νυχτερινή εμφάνιση. Είναι ψηλόμεσο και μπορείτε να το φορέσετε με ένα σακάκι και ένα λευκό πουκάμισο. Αν δεν σας αρέσει το στιλ καμπάνα, επιλέξτε αυτό το παντελόνι από δερματίνη με την τέλεια εφαρμογή!

Κολακεύει την σιλουέτα και προσδίδει πόντους στο ύψος σας, μιας και είναι καμπάνα, και "μακραίνει" τα πόδια σας. Σίγουρα ένα κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σας!

Παντελόνι καμπάνα
REF. 67050079-ELEPHANT-LM

Ισχύουσα τιμή29,99 €

Mango: Το ξεφτισμένο τζιν mom-fit που θα σας συνοδεύει σε όλες τις εμφανίσεις!

Το Athensmagazine.gr βρήκε την τελευταία τάση της μόδας στα τζιν, που θα κυριαρχήσει για όλη την άνοιξη. Είναι πιο φαρδιά και άνετα, και κάνουν την διαφορά. Απόκτησε ένα από αυτά στα Mango και σε πολύ προσιτή τιμή!

Το κλασικό ντένιμ χωρίς ελαστικό ύφασμα γι' αυτούς που αναζητούν ένα διαχρονικό στυλ. Μπορείς να το συνδυάσεις εύκολα με ένα πουλόβερ, όπως αυτό το μπλε ηλεκτρίκ από τα Mango, και ένα sneaker!

Φτιαγμένο από 100% οργανικό βαμβάκι και σε στιλ Mom-fit, είναι σίγουρα αυτό που αναζητάς. Είναι κομμένο σε ίσια γραμμή και ψηλόμεσο, που σημαίνει ότι ταιριάζει με όλα τα παπούτσια και δεν θα σουρώνει στο τελείωμα.

Μάλιστα βλέπουμε ότι τα σκισίματα και η υφή του "φθαρμένου" επιστρέφει δυναμικά στην μόδα, και αυτό το τζιν το αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο. Κάνε το αμέσως δικό σου!

Τζιν mom-fit ξεφτισμένο
REF. 67004401-MOM80-LM

Ισχύουσα τιμή29,99 €

Stradivarius: Φέρε την άνοιξη νωρίτερα με αυτό το πουλόβερ σε χρώμα ροδακινί!

Βαρεθήκατε τον χειμώνα και περιμένετε πως και πως να "φύγει" και να πετάξετε τα βαριά χειμωνιάτικα ρούχα; Το Athensmagazine.gr σας βρήκε το πιο φωτεινό και ανοιξιάτικο πουλόβερ, που θα σας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην επιθυμία σας. Θα το βρείτε μόνο στα Stradivarius!

Μπορεί να θέλουμε πολύ ακόμα για να "ανοίξει" ο καιρός, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να ανοίξουμε το χρώμα στα ρούχα μας. Πείτε αντίο στο μαύρο και στο γκρι, και επιλέξτε αυτό το υπέροχο ροδακινί πουλόβερ με φουσκωτά μανίκια! Αν πάλι δεν είσαι έτοιμη για αυτή την αλλαγή, επέλεξε αυτό το must have πουλόβερ.

Ένα χρώμα που θα φορεθεί πολύ φέτος, και σίγουρα κάνει εντύπωση. Απόκτησέ το πρώτη από όλες και κάνε την διαφορά μέσα στην καρδιά του χειμώνα.

ΑΝΑΦ. 1556/760-V2020
Πουλόβερ με φουσκωτά μανίκια
25,99 €

 

Ροή ειδήσεων

Share