Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

H&M: Οι σατέν πιτζάμες που θα σε βολέψουν! Κοστίζουν λιγότερο από 30 ευρώ το σετ!

Θα τις λατρέψετε!

19 Ιανουαρίου 2020 16:55
H&M: Οι σατέν πιτζάμες που θα σε βολέψουν! Κοστίζουν λιγότερο από 30 ευρώ το σετ!

Το Athensmagazine.gr βρήκε τις πιο απαλές και άνετες πιτζάμες για εσάς, μόνο στο H&M. Μπορείς να τις φορέσεις όχι μόνο στον ύπνο, αλλά και μέσα στο σπίτι για να κάνετε τις δουλειές σας!

Αν ψάχνετε ένα πιο ελαφρύ ύφασμα και όχι τόσο χοντρό, είναι η καλύτερη επιλογή. Θα μπορείτε να τις ευχαριστηθείτε όλη την άνοιξη, αφού το σατέν είναι το καλύτερο ύφασμα για αυτή την εποχή. Αν ψάχνετε κάτι διαφορετικό για το σπίτι και δεν θέλετε να τις λερώσετε, επιλέξτε αυτό το κολάν από τα H&M!

Και όχι μόνο είναι άνετες και ελαστικές, αλλά το σατέν είναι από τα πιο θηλυκά υφάσματα. Μην χάνετε χρόνο, αποκτήστε τες αμέσως!

Satin pyjamas
29,99 €

H&M: Αυτό είναι το τέλειο κολάν για το γυμναστήριο! Κοστίζει 19,99 €!

Βρήκαμε για σένα το τέλειο κολάν από τα H&M, το οποίο θα φορέσεις και στο γυμναστήριο αλλά και στον καφέ σου! Κοστίζει μόνο 19,99!

Κοιτάζοντας το site, "πέσαμε" πάνω σε αυτό το κολάν, το οποίο μπορείς να συνδυάσεις με αυτό το φούτερ, από τα Zara.

Πρόκειται για ένα κολάν που αγκαλιάζει την μέση, και ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο! Τρέξε να το προλάβεις πριν βγει sold out!

Wrapover-waist sports tights
19,99 €

H&M: Το πιο σικ κολάν που φοριέται σε όλες τις περιστάσεις! Κοστίζει μόλις 9,99 ευρώ!

Το Athensmagazine.gr σας βρήκε το πιο κομψό κολάν με σχέδια, που θα σε συνοδεύει σε όλες σου τις εμφανίσεις. Δεν είναι καθόλου προκλητικό και μπορείς να το φορέσεις ακόμα και στο γραφείο. Θα το βρεις στα H&M!

Είναι άνετο, μιας και είναι κολάν, και ταιριάζει σε όλους τους τύπους σώματος. Καταρρίπτει το στερεότυπο που θέλει τα κολάν να είναι μόνο για τα γυμναστήρια, αφού μπορείς να δημιουργήσεις το τέλειο office look!

Φόρεσε το με ένα oversized πουλόβερ, όπως αυτό το nude από τα H&M, ή με ένα μακρύ πουκάμισο. Κανείς δεν θα καταλάβει ότι πρόκειται για κολάν, αφού φαίνεται ξεκάθαρα σαν παντελόνι!

Patterned leggings

9,99 €

H&M: Το τέλειο ζεστό πουλόβερ που μεταμορφώνεται στο λεπτό είναι σε έκπτωση και κοστίζει 12 ευρώ!

Το τέλειο ζεστό πουλόβερ στα H&M που μεταμορφώνεται στο λεπτό είναι σε έκπτωση και κοστίζει 12 ευρώ

Είναι μακρύ, φαρδύ και με μανίκια. Μπορείς να το φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ, με αθλητικά, μποτάκια, ακόμα και με μπότες μέχρι το γόνατο. Ένα κομμάτι...μπαλαντέρ!

Είναι μάλλινο και μαλακό, και μάλιστα οικολογικό, μιας και ο πολυεστέρας που περιέχει είναι ανακυκλώσιμος. Πηγαίνει σε όλους τους τύπους σώματος, όπως και αυτή η μπλούζα πάλι από τα H&M, και σίγουρα θα απογειώσει τις εμφανίσεις σου!

Επωφελήσου τις προσφορές!

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share