Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

ZARA: Βρήκαμε το φούτερ με φερμουάρ που θα σε βολέψει στις καθημερινές σου εμφανίσεις!

Είναι τέλειο και ζεστό!

19 Νοεμβρίου 2019 07:07
ZARA: Βρήκαμε το φούτερ με φερμουάρ που θα σε βολέψει στις καθημερινές σου εμφανίσεις!

Ψάξαμε και βρήκαμε για σένα το φούτερ με φερμουάρ από τα Zara, το οποίο θα σε βολέψει σίγουρα στις καθημερινές σου εμφανίσεις.

Με την ευκαιρία διαβάστε: ZARA: Το παντελόνι με όψη δέρματος που πρέπει να αγοράσεις! Το φοράνε όλες φέτος!

Το Athensmagazine.gr βρίσκει για σένα καθημερινά τα καλύτερα ρούχα και αξεσουάρ της αγοράς που πρέπει να έχεις στη ντουλάπα σου.

Πρόκειται για φαρδύ φούτερ με ρυθμιζόμενη κουκούλα και μακρύ μανίκι. Πλαϊνές τσέπες. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ. Κοστίζει 25,95 ευρώ.

ΦΟΥΤΕΡ ΜΕ ΦΕΡΜΟΥΑΡΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
25,95 EUR
ΕΚΡΟΥ - 4174/858

ZARA: Βρήκαμε το γκρι oversized φόρεμα που θα αγαπήσεις!

Το Athensmagazine.gr βρήκε για σένα το τέλειο γκρι oversized φόρεμα από τα Zara που σίγουρα θα αγαπήσεις. Πόσο κοστίζει;

Με την ευκαιρία διαβάστε: ZARA: Το φόρεμα από βελούδο που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες! Έχει τέλειο χρώμα!

Πρόκειται για φόρεμα με όρθιο γιακά και μακρύ μανίκι που καταλήγει σε μανσέτα με ρεβέρ. Λεπτομέρεια τελειώματα σε ύφανση ριπ.

Τρέξε να το αγοράσεις πριν βγει sold out. Κοστίζει 29,95 ευρώ.

ΦΟΡΕΜΑ OVERSIZED ΜΕ ΑΠΑΛΗ ΥΦΗΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
29,95 EUR
ΓΚΡΙ - 6511/101

Zara: Η δερμάτινη τσάντα cowboy είναι η No1 επιλογή των influencers!

Το Athensmagazine.gr έψαξε και βρήκε την καλύτερη τσάντα και No1 επιλογή όλων των influencers! Δεν πρέπει να χάσετε την ευκαιρία να την αποκτήσετε! Η δερμάτινη τσάντα cowboy είναι τόσο άνετη και κομψή που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε από μακριά! Θα την βρείτε στα καταστήματα Zara και κοστίζει μόνο 49,95 ευρώ!

Ταιριάζει με πολλά και διαφορετικά look! Μπορείτε να την φοράτε από το πρωί μέχρι το βράδυ και σε συνδυασμό με τα κατάλληλα αξεσουάρ να έχετε ένα τέλειο στιλ! ZARA: Το καρό vich παντελόνι με την τέλεια εφαρμογή που θα το φοράς και στην δουλειά κοστίζει μόνο 12 ευρώ!

Μην χάνετε την ευκαιρία να πάτε σε ένα από τα πολλά καταστήματα της αλυσίδας Zara να την δείτε αλλά και να την αγοράσετε!

Όλες οι γυναίκες θέλουν να έχουν μια τσάντα άνετη αλλά και στιλάτη χωρίς να χρειάζεται να την αλλάζουν συχνά και να χάνουν τα πράγματα τους!

Αν τώρα το στιλ σας είναι λίγο πιο ροκ τότε θα είναι ιδανική για εσάς!

Μια μικρή περιγραφή:

Μαύρη δερμάτινη τσάντα χιαστί. Εξωτερικό μέρος από δέρμα. Καπάκι με τρουκ, δετό λουρί, αγκράφα και μεταλλικές λεπτομέρειες τύπου cowboy. Μπροστινή τσέπη με τρουκ και κρόσσια. Ρυθμιζόμενο και αφαιρούμενο λουρί ώμου. Φοδραρισμένο εσωτερικό με τρεις θήκες. Κλείσιμο με μαγνητικό κούμπωμα.

Ύψος x Πλάτος x Βάθος 15 x 21,5 x 10 cm

TAGS
 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share