Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Stradivarius: Το καλσόν που όλες οι influencer επιλέγουν! Κοστίζει λιγότερο από 8 ευρώ!

Θα θέλετε να το έχετε στην συλλογή σας!

18 Νοεμβρίου 2019 15:42
Stradivarius: Το καλσόν που όλες οι influencer επιλέγουν! Κοστίζει λιγότερο από 8 ευρώ!

Το πιο μοδάτο καλσόν που μπορείς να βρεις. Είναι απόλυτη τάση της σεζόν και όλες οι influencers το επιλέγουν στις εμφανίσεις τους. Το βρήκαμε για εσάς στα Stradivarius και κοστίζει λιγότερο από 8 ευρώ!

Αγοράστε επίσης: Stradivarius: Ανακαλύψαμε το σακίδιο που "πάει" σε όλες σας τις εμφανίσεις!

Ταιριάζει με όλες σου τις εμφανίσεις και είναι ένα κομμάτι μπαλαντέρ. Φόρεσε το με μπότες ψηλές πάνω από το γόνατο, με τα αβρυλάκια σου και με την αγαπημένη σου γόβα.

Για να ξεχωρίσεις επέλεξε να το φορέσεις μέσα από ένα τζιν με σκισίματα ή με δερμάτινη φούστα και τα sneakers σου, για να κάνεις μια πιο απλή εμφάνιση. Ακόμα δοκίμασε το με ένα oversized πουλόβερ, φούτερ ή ακόμα και σακάκι!

ΑΝΑΦ. 3877/003-I2019
Καλσόν πουά
7,99 €

Stradivarius: Το απόλυτο leopard φουλάρι που κοστίζει μόνο 15 ευρώ! Είναι best seller!

Τώρα που έπιασε κρύο και θέλετε να είστε κομψές και ζεστές δεν έχετε παρά να αγοράσετε το leopard φουλάρι που βρήκαμε στα καταστήματα Stradivarius και κοστίζει μόνο 15 ευρώ!

Η μόδα επιβάλλει αλλαγές αλλά και τολμηρές επιλογές! Το leopard είναι ένα print τόσο διαχρονικό που δεν μπορεί να το ξεπεράσει τίποτα άλλο! Δεν χρειάζεται να χαλάτε πολλά χρήματα για να έχετε ένα μοντέρνο και άνετο στιλ όπως πολλές influencers!

Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε στιλ και χρόνο για να μπορέσετε να σκεφτείτε διάφορα στιλ!

Δείτε εδώ να δείτε το leopard φουλάρι που σας προτείνει η ομάδα του Athensmagazine.gr:

Stradivarius: Βρήκαμε το σακάκι -φόρεμα- που πρέπει να αγοράσεις πριν εξαντληθεί!

Βρήκαμε για σένα το τέλειο σακάκι -φόρεμα- από τα Stradivarius, που πρέπει σίγουρα να αγοράσεις πριν εξαντληθεί. Είναι πάμφθηνο και έχει το τέλειο χρώμα!

Με την ευκαιρία διαβάστε: Stradivarius: Τα μοναδικά μποτίνια που ταιριάζουν σε όλες! Είναι αναπαυτικά!

Το Athensmagazine.gr βρίσκει για σένα καθημερινά τα μοναδικά κομμάτια της αγοράς που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου.

Αυτή τη φορά βρήκαμε το σακάκι -φόρεμα- (το οποίο δεν φοριέται μόνο σαν φόρεμα) το οποίο είναι σε κόκκινο χρώμα. Είναι σε έκπτωση και κοστίζει 25,19 ευρώ.

Stradivarius: To διαχρονικό biker τζάκετ που θα φοράς παντού κοστίζει μόνο 15 ευρώ!

To διαχρονικό biker τζάκετ από τα Stradivarius που θα φοράς παντού κοστίζει μόνο 15 ευρώ! Stradivarius: Η μπλούζα που θα σε ''σώσει'' φέτος τον χειμώνα κοστίζει μόνο 9 ευρώ!

Κάθε χειμώνα τα τζάκετ είναι από τα κομμάτια που δεν το αποχωρίζεσαι με τίποτα. Και είναι απολύτως φυσιολογικό αφού ταιριάζει πραγματικά με τα πάντα.

Αν θέλεις φέτος να το ανανεώσεις ή χρειάζεσαι ένα μαύρο biker jacket, βρήκαμε το ένα και μοναδικό, το καλύτερο, το πιο σωστό που δεν θα θες να το αποχωριστείς, αφού είναι και οικονομικό και είναι από τα Stradivarius!

Μια ιδανική πρόταση για τις πρωινές και απογευματινές μας εμφανίσεις και αφορά ένα κομμάτι που μπορεί να συνδυαστεί με ευελιξία με πολλά από τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας ακόμα κι αν η υφή του είναι τόσο ιδιαίτερη όπως το γυαλιστερό.

Μια μικρή περιγραφή του τζάκετ:

Biker τζάκετ με γυαλιστερό φινίρισμα

ΑΝΑΦ. 8829/224-I2019
15,99 €
29,99 €
-47%

 

Ροή ειδήσεων

Share