Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Stradivarius: Βρήκαμε το midi φόρεμα με δαντέλα που πρέπει να έχετε στην ντουλάπα σας!

Ταιριάζει σε όλες και είναι πάμφθηνο!

7 Νοεμβρίου 2019 11:47
Stradivarius: Βρήκαμε το midi φόρεμα με δαντέλα που πρέπει να έχετε στην ντουλάπα σας!

Το Athensmagazine.gr βρήκε για εσάς το midi φόρεμα με δαντέλα από τα Stradivarius που πρέπει να έχετε στην ντουλάπα σας.

Με την ευκαιρία δείτε: Stradivarius: Το τέλειο ριχτό πουλόβερ που "κρύβει" κάθε ατέλεια! Είναι πάμφθηνο!

Τα φορέματα με δαντέλα φέτος είναι τάση και σίγουρα όλες οι γυναίκες θέλουν να έχουν ένα τέτοιο στην γκαρνταρόμπα τους. Μπορείτε να το φορέσετε και στη δουλειά σας αλλά και για ένα ποτό στην έξοδό σας.

Πρόκειται για ένα midi φόρεμα με δαντέλα σε μαύρο χρώμα. Κοστίζει 25,99 €!

Stradivarius: Τα μποτάκια που λάτρεψαν οι influencers στο instagram κοστίζουν μόνο 35 ευρώ!

Αυτά τα μποτάκια λάτρεψαν οι influencers στο instagram και τα βρήκαμε στα καταστήματα Stradivarius και κοστίζουν 35 ευρώ!

Ο χειμώνας είναι πλέον εδώ και μας καλεί σε εμφανίσεις που μπορείς να συνδυάσεις πολλά στοιχεία και να κάνεις ένα ξεχωριστό look!

Είναι το must have της σεζόν και δεν είναι άλλο από το χαμηλό μποτάκι σε μαύρη απόχρωση που συνδυάζεται σχεδόν με όλα τα looks! Αυτό Skinny τζιν που σου κάνει τέλεια πόδια και κοστίζει μόνο 14 ευρώ!
Τα συγκεκριμένα τα έχουμε δει αμέτρητες φορές στο instagram να φοριούνται με τζιν, παντελόνια ακόμα και με πιο ρομαντικά φορέματα δίνοντας ένα πικ ροκ στιλ στο σύνολο.
Αν σκέφτεστε ότι τα ωραία looks των influencers κοστίζουν μια περιουσία να σας πούμε ότι τα συγκεκριμένα μποτάκια κοστίζουν μόλις 35,99 ευρώ, κάτι που δηλώνει πως με τις σωστές αγορές μπορείτε να ντυθείτε οικονομικά και πάνω απ' όλα στιλάτα!
Μια μικρή περιγραφή για το μποτάκι:
ΑΝΑΦ. 6899/041-I2019
Μποτίνια με τρακτερωτή σόλα και τρουκ
35,99 €

Stradivarius: Βρήκαμε το πάμφθηνο παλτό με κουκούλα που ταιριάζει σε όλες!

Βρήκαμε το πάμφθηνο παλτό με κουκούλα από τα Stradivarius που ταιριάζει σε όλες! Είναι σε έκπτωση και σίγουρα δεν πρέπει να το χάσεις!

Το Athensmagazine.gr ψάχνει τα καλύτερα κομμάτια της αγοράς που θέλει κάθε γυναίκα. Με την ευκαιρία διαβάστε: Stradivarius: Η φούστα με πέρλες που είναι πάμφθηνη! Αγόρασε την πριν εξαντληθεί!

Πρόκειται για μεσαίο γκρι παλτό το οποίο κόστιζε 59,99 αλλά τώρα κοστίζει 41,99 ευρώ. Δείτε το:

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share