Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

ZARA: Η πλισέ φούστα που θα αγαπήσετε φέτος τον χειμώνα! Κοστίζει μόνο 25,95!

Ακόμα να την αγοράσετε;

21 Σεπτεμβρίου 2019 12:37
ZARA: Η πλισέ φούστα που θα αγαπήσετε φέτος τον χειμώνα! Κοστίζει μόνο 25,95!

Αυτή είναι η πλισέ φούστα από τα Zara που θα αγαπήσετε φέτος τον χειμώνα! Κοστίζει μόνο 25,95!Ακόμα να την αγοράσετε;

Το Athensmagazine.gr ψάχνει τα καλύτερα κομμάτια της αγοράς που θέλουν να έχουν όλες οι γυναίκες! Εμείς βρήκαμε στα Zara την απίθανη φούστα που πραγματικά θα την φοράτε σε όλες τις περιστάσεις. Επίσης, έχουμε βρει για σας την τάση στις μπλούζες με διαφάνεια που όλες οι fashion editors λατρεύουν φέτος!

Μια μικρή περιγραφή:

Πλισέ μίντι φούστα με εσωτερικό λάστιχο στη μέση.

ΠΛΙΣΕ ΦΟΥΣΤΑΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
25,95 EUR
ΜΟΒ

ZARA: Το ψηλόμεσο τζιν που όλες οι γυναίκες πρέπει να έχετε στη ντουλάπα σας!

Αυτό είναι το ψηλόμεσο τζιν από τα Zara που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στη ντουλάπα της!

Το Athensmagazine.gr ψάχνει τα καλύτερα κομμάτια της αγοράς που θέλουν να έχουν όλες οι γυναίκες! Εμείς βρήκαμε στα Zara το απίθανο ψηλόμεσο τζιν που πραγματικά θα το φοράς σε όλες τις περιστάσεις.

Το συγκεκριμένο κολακεύει πολύ κάθε σωματότυπο γιατί είναι ψηλόμεσο κι έχει ιδιαίτερες σκισμένες λεπτομέρειες για να μην δείχνει βαρετή η εικόνα σου!

Μια μικρή περιγραφεί για το τζιν:

Ψηλόμεσο τζιν με πέντε τσέπες. Όψη ξεβαμμένου. Λεπτομέρεια σκισίματα μπροστά και τονισμένες ραφές στο μπατζάκι. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και μεταλλικό κουμπί.

ΤΖΙΝ Z1975 MOM FIT ΜΕ ΡΑΦΕΣΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
29,95 EUR
ΜΑΥΡΟ

Zara - Νέα συλλογή: Βάλε στην άκρη τα παπούτσια σου! Αυτό το μποτάκι θα το φοράς όλη τη σεζόν!

Βάλε ό,τι παπούτσι φοράς στην άκρη και δες το μποτάκι που σου προτείνει η ομάδα του Athensmagazine.gr!

Αυτό είναι το μαύρο μποτάκι με τις λέπτομέρειες από τη νέα συλλογή των καταστημάτων Zara που ήδη ξεχώρισε! Θα σε βγάλει σίγουρα όλο το φθινόπωρο και κοστίζει μόνο 29 ευρώ! 3+1 συμβουλές για να επιλέξεις τα σωστά παπούτσια! Η ομάδα μόδας του Athensmagazine.gr για ακόμα μια φορά εντόπισε από τα Zara ένα κομμάτι που θα φοράς αυτήν την εποχή που αλλάζεις τα ανοιχτά παπούτσια, και σίγουρα δεν πρέπει να λείπει από την καρνταρόμπα σου!

Πολλές είναι ήδη εκείνες που το έχουν πάρει και το συνδυάζουν και τώρα με σορτσάκι ή κοντές φούστες ακόμα και με ένα απλό τζιν! Μια τάση που έρχεται από το εξωτερικό...

Μια μικρή περιγραφή του υποδήματος: Ίσιο μποτάκι σε μαύρο χρώμα. Εξωτερικό μέρος με ανοίγματα στα πλάγια. Θηλιά στο πίσω μέρος. Κούμπωμα με κυκλική μεταλλική αγκράφα στο πλάι.

ΙΣΙΟ ΜΠΟΤΑΚΙ ΜΕ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΜΕ ΑΓΚΡΑΦΑΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
29,95 EUR
ΜΑΥΡΟ - 7186/001

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share