Σάββατο, 04 Μαΐου 2024

Έτσι θα φορέσεις σωστά τα ψηλόμεσα 90’s jeans!

14 Δεκεμβρίου 2017 17:03
Έτσι θα φορέσεις σωστά τα ψηλόμεσα 90’s jeans!

Κάνοντας μεγάλη επιστροφή από τη μόδα των 90’s και τις ντουλάπες των μαμάδων μας, το ψηλόμεσο τζιν παντελόνι είναι πιο hot trend από ποτέ. Συνεχίζει να αποτελεί κομμάτι κλειδί για πρωινές αλλά και βραδινές εμφανίσεις, ενώ έχει τη δυνατότητα να μεταμορφώνεται στιλιστικά. Επίσης κολακεύει τις περισσότερες από εμάς και μας δίνει πληθώρα επιλογών και συνδυασμών. Ευτυχώς για όλες μας, η στιλιστική εικόνα του high-waisted jean έχει αναβαθμιστεί πολύ περισσότερο από αυτή των περασμένων δεκαετιών, και παρακάτω σου δείχνουμε όλες τους νέους τρόπους να το φορέσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είδηση σοκ: Νεκρός από ανακοπή καρδιάς πασίγνωστος τραγουδιστής!

Προτίμησε να το συνδυάσεις με στενά βαμβακερά πουκάμισα που φοριούνται μέσα από το παντελόνι για να δημιουργήσεις μία πιο θηλυκή σιλουέτα.

Πρόσθεσε layers στο outfit σου με γιλέκα, μεσάτα blazer και παλτό.

Για βραδινές εμφανίσεις τόλμησε να συνδυάσεις το ψηλόμεσο παντελόνι σου με ένα κορμάκι ή με ένα δαντελωτό lingerie κομμάτι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θυμάστε τον μερακλή, Sirilo από το Carrusel! Δείτε τι λεβέντης είναι σήμερα και δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας! (photos)

Παίξε με τις αποχρώσεις του τζιν. Μη φοβηθείς να φορέσεις ένα σκούρο τζιν παντελόνι με ένα ανοιχτόχρωμο τζιν πουκάμισο.

Φόρεσε το με τα αγαπημένα σου sneakers και ιδιαίτερα καλτσάκια για πρωινές εμφανίσεις.

Αναβάθμισε στυλιστικά τον απλό συνδυασμό τζιν-λευκό βαμβακερό μπλουζάκι με ένα ζευγάρι χρωματιστά ψηλοτάκουνα πέδιλα (το καλοκαίρι).

Φόρεσε ένα μαντήλι στο λαιμό για να δώσεις μία chic νότα σε ένα απλό πρωινό look.

Πηγή:savoirville

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share