Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021

Με αυτό το εύκολο κόλπο αποκτήστε μπούκλες χωρίς θερμότητα!

Φοβερό κόλπο

3 Αυγούστου 2021 10:14
Με αυτό το εύκολο κόλπο αποκτήστε μπούκλες χωρίς θερμότητα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τώρα που έχει έρθει το καλοκαίρι μπορούμε επιτέλους να σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε πιστολάκι και να αφήνουμε τα μαλλιά μας να στεγνώνουν φυσικά. Για να αποφύγουμε και το ψαλίδι για μπούκλες, υπάρχει αυτό το φοβερό κόλπο για φυσικές μπούκλες χωρίς θερμότητα! Απλά πιάνετε τα μαλλιά σας με τον τρόπο που θα δείτε παρακάτω και μετά θα έχετε μπούκλες κομμωτηρίου!

Το είδαμε στο προφίλ της Alina Shmidt.

Εάν τα μαλλιά σας είναι πολύ λεπτά και ίσια μπορείτε να κάνετε το συγκεκριμένο κόλπο με στεγνά μαλλιά. Για τις υπόλοιπες, καλό είναι να βρέξετε λίγο τα μαλλιά με ένα σπρέι ή να τα έχετε λίγο νωπά.

Ξεκινάμε!

  • Χωρίζουμε τα μαλλιά

Ένα πολύ σημαντικό βήμα που πολλές ξεχνάμε είναι να φτιάχνουμε την χωρίστρα μας και να χωρίζουμε τα μαλλιά μας. Έτσι, θα γίνει το κάθε χτένισμα πιο συμμετρικό και θα δείχνει πιο προσεγμένο το αποτέλεσμα. Επομένως, ξεκινάμε με μία χτένα να φτιάξουμε την χωρίστρα μας και να χωρίσουμε τα μαλλιά μας σε δύο μέρη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χτένα λεσουάρ ή οποιαδήποτε χτένα έχετε (όχι βούρτσα).

  • Στερεώνουμε ένα μαντήλι

Βρίσκουμε ένα οποιδήποτε μαντήλι ή ύφασμα και το διπλώνουμε. Το στερεώνουμε στην κορυφή του κεφαλιού μας με ένα κλαμεράκι.

  • Πλέκουμε τα μαλλιά γύρω από το μαντήλι

Τυλίγουμε τα μαλλιά μας, τούφα τούφα γύρω γύρω από το μαντήλι. Παίρνουμε μία λεπτή τούφα από την αρχή των μαλλιών μας και όσο προχωράμε προσθέτουμε και άλλες από τα πίσω μαλλιά. (εάν σας μπερδεύει αυτό το βήμα, συμβουλευτείτε και το βίντεο παρακάτω).

Όταν τελειώσετε με την μία μεριά, συνεχίζετε με την άλλη, με την αντίθετη φορά.

Aποκτήστε μπούκλες χωρίς θερμότητα!

Τα μαλλιά σας θα πρέπει να δείχνουν κάπως έτσι! Εάν θέλετε, μπορείτε να πιάσετε τις δύο κοτσίδες πίσω από το κεφάλι σαν στεφάνι.

  • Αφήνετε να περάσουν μερικές ώρες, γύρω στις 5, ή μπορείτε και να κοιμηθείτε με το «στεφάνι».

Ξετυλίγετε τα μαλλιά σας προσεχτικά και βλέπετε τις υπέροχες φυσικές μπούκλες χωρίς καθόλου θερμότητα να αποκαλύπτονται. Μην ξεχάσετε να ρίξετε λακ! Εάν οι μπούκλες σας είναι πολύ «στημένες» χτενίστε τις ελαφρά και ξανά βάλτε λακ.

Με αυτό το εύκολο κόλπο αποκτήστε μπούκλες χωρίς θερμότητα!

Για να δείτε ακριβώς τις κινήσεις που χρειάζονται, μπορείτε να δείτε και το βίντεο της υπέροχης Alina Shmidt

Ολόϊσια μαλλιά, χωρίς καθόλου θερμότητα; Κι όμως γίνεται

Ας το παραδεχτούμε οι απανταχού σγουρομάλλες. Τα σπαστά μαλλιά είναι μπελάς. Το φριζάρισμα μοιάζει να είναι σταθερά εκεί, βάζοντας τρικλοποδιές στο λουκ σου και σαμποτάροντας την εμφάνιση σου και είναι απόλυτα λογικό να προτιμάς μία ολόϊσια, απαλή και ενυδατωμένη κουπ. Το θέμα είναι το μακροπρόθεσμο κόστος που κρύβει η προσπάθεια να την αποκτήσεις σε καθημερινή βάση.

Τα σεσουάρ και τα ισιοτικά ψαλίδια μαλλιών, όσα προστατευτικά προϊόντα κι αν χρησιμοποιήσεις κατά τη διάρκεια του στίλινγκ, φθείρουν σοβαρά την τρίχα σου, προκαλώντας ψαλίδα και αγριεμένες άκρες που αργά ή γρήγορα δημιουργούν το ίδιο αποτέλεσμα με τα εξ αρχής σγουρά μαλλιά σου.

Μοιάζει λιγάκι σας ψέμα αλλά οι ειδικοί στο εξωτερικό κατάφεραν να βρουν τη λύση και σε αυτό το πρόβλημα, λανσάροντας στην αγορά είναι επαναστατικό εργαλείο το οποίο υπόσχεται να ισιώσει απόλυτα τα μαλλιά σου με έναν άλλο, διαφορετικό τρόπο. Όχι, θερμαίνοντας τα αλλά παγώντας τα και κατ' επέκταση ενυδατώντας τα.

Το προϊόν που είναι σε θέση να πραγματοποιήσει το παραπάνω μικρό «θαύμα» ακούει στο όνομα Inverse και είναι έμπνευση του Νεοζηλανδού hair stylist David Roe, ο οποίος σκέφτηκε την συγκεκριμένη ιδέα παρατηρώντας το πόσο καλό έκανε στα σγουρά μαλιλά της γυναίκας του το παγωμένο νερό.

Ο Roe πρόσεξε ότι κάθε φορά που η σύζυγος του λουζόταν με παγωμένο νερό οι μπούκλες της γινόντουσαν αυτομάτως πιο λείες, πιο μαλακές και πιο απαλές.Έτσι λοιπόν, έθεσε σαν στόχο το να αποδείξει τα ευεργετικά αποτελέσματα που έχουν οι θερμοκρασίες υπό του μηδενός στα μαλλιά των γυναικών.

Ακόμα περισσότερο και από τις υπερβολικά υψηλές θερμοκρασίες, οι υπό του μηδέν βαθμοί κελισίου είναι σε θέση να ισιώσουν την τρίχα σου, ενώ παράλληλα την κρατούν ενυδατωμένη, χωρίς να την καίνε ή να την ταλαιπωρούν.

Κι αυτό ακριβώς κάνει το Inverse, το οποίο πραγματικά έχει αντιστρέψει ό,τι ξέραμε μέχρι σήμερα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να το αφήσεις να παγώσει για περίπου δύο ώρες, ενώ η ισχύ του παραμένει έντονη για περίπου 30 λεπτά από τη στιγμή που θα αρχίσεις να το χρησιμοποιείς.

Μπορείς να τσεκάρεις περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη σελιδα του Inverse, έχοντας βέβαια υπόψιν σου ότι το κόστος προς το παρόν τουλάχιστον δεν είναι ιδιαίτερα χαμηλό, αφού αγγίζει τα 199 δολάρια. Σύμφωνα με τον δημιουργό του όμως αξίζει τον κόπο.

 

Γυναίκα

Ροή ειδήσεων

Share