Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πως θα κάνετε τις τέλειες μπούκλες χωρίς θερμότητα!

Υπέροχες και απλές!

7 Ιανουαρίου 2020 14:23
Πως θα κάνετε τις τέλειες μπούκλες χωρίς θερμότητα!

Οι μπούκλες είναι ένα χτένισμα που αντικειμενικά εντυπωσιάζει και λίγες είναι οι τυχερές που έχουν την τέλεια φυσική μπούκλα. Μπορείς όμως να πετύχεις το τέλειο σγουρό με πολλές και διάφορες τεχνικές και μάλιστα χωρίς θερμότητα.

Ωστόσο, μην ξεχνάμε πως το Athensmagazine.gr σας έχει παρουσιάσει εδώ και καιρό τις τάσεις στα μαλλιά για το 2020!

Ανακαλύψτε τους πιο γνωστούς φυσικούς τρόπους δημιουργίας τους και προστατεύστε τα μαλλιά σας από την φθορά.

Μπούκλες με καλαμάκια:

Η τεχνική χωρίς θερμότητα για τέλειες έντονες μπούκλες με καλαμάκια είναι πολύ απλή. Χωρίζετε τα νωπά (κατά προτίμηση) μαλλιά σας σε μικρές τούφες, τις οποίες τυλίγετε με καλαμάκια.

Πάρτε μία μία τούφα, τυλίξτε την γύρω από ένα καλαμάκι ξεκινώντας από την ρίζα των μαλλιών και στερεοποιήστε τη με ένα τσιμπιδάκι. Στη συνέχεια δέστε το καλαμάκι κόμπο και προχωρήστε στην επόμενη τούφα. Μόλις τελειώσετε με το τύλιγμα όλων των μαλλιών σας, αφήστε τα να στεγνώσουν φυσικά, ιδανικά καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Έπειτα λύστε τα καλαμάκια και ανοίξτε ελαφρώς τις μπούκλες σας. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Με αυτή τη μέθοδο θα έχετε αποκτήσει εντυπωσιακές μικρές μπούκλες με φυσικό τρόπο, χωρίς να ταλαιπωρείτε τα μαλλιά σας με το πιστολάκι, το ψαλίδι ή την πρέσα.

Δείτε βήμα βήμα τη μέθοδο για να κάνετε υπέροχες φυσικές μπούκλες με καλαμάκια στο βίντεο που ακολουθεί.


Μπούκλες με ρόλεϋ:

Ένας ακόμη εύκολος τρόπος για να αποκτήσετε φυσικές μπούκλες χωρίς τη χρήση σεσουάρ, μασιάς (πρέσας) ή ψαλιδιού για τα μαλλιά είναι τα ρόλεϋ. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι ρόλεϋ στο εμπόριο, καθώς και πολλά διαφορετικά μεγέθη που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προκειμένου να αποκτήσετε υπέροχα σγουρά μαλλιά χωρίς να τα κάψετε με τη θερμότητα. Απλά ανακαλύψτε το ιδανικό στυλ για τις δικές σας ανάγκες.

Η χρήση των ρόλεϋ είναι πολύ απλή. Χωρίζετε τα μαλλιά σε τούφες και τα τυλίγετε γύρω από τα ρόλεϋ ενώ είναι ακόμη νωπά. Στη συνέχεια περιμένετε μέχρι να στεγνώσουν μόνα τους. Έπειτα τα λύνετε, ανοίγετε ελαφρώς τις μπούκλες και ολοκληρώνετε αν θέλετε με λίγη λακ.

Αξίζει να σημειωθεί πως όσο περισσότερο μένουν τα ρόλεϋ στα μαλλιά τόσο πιο όμορφες και καλοσχηματισμένες θα είναι οι φυσικές σας μπούκλες.

Μπούκλες με πλεξούδα:

[/OEmbed]

Για να κάνετε τέλειες φυσικές μπούκλες στα μαλλιά σας χωρίς θερμότητα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις πλεξούδες. Τι σημαίνει αυτό; Κάνοντας πλεξούδες στα νωπά μαλλιά σας και αφήνοντας τις δεμένες όσο περισσότερο μπορείτε μέχρι να στεγνώσουν φυσικά τα μαλλιά σας, δημιουργείτε υπέροχες ανάλαφρες μπούκλες.

Πρόκειται για μια μέθοδο χωρίς εργαλεία με θερμότητα που μπορεί να αποτελέσει και ένα εντυπωσιακό χτένισμα. Πιάνοντας πχ boxer braids ή γαλλική / ολλανδική πλεξούδα τα μαλλιά σας μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε δραστηριότητα επιθυμείτε, όσο θα περιμένετε να δημιουργηθούν τα φυσικά σγουρά μαλλιά σας. Μπορείτε να πάτε για καφέ, ψώνια, στο γραφείο, ακόμη και σε μια βραδινή ή επίσημη έξοδο, ανάλογα το χτένισμα με πλεξούδα που θα επιλέξετε.

Αφού λοιπόν στεγνώσουν τα μαλλιά και μείνουν δεμένες οι πλεξούδες για αρκετές ώρες, λύστε τις και απολαύστε τις τέλειες φυσικές σας κυματιστές μπούκλες χωρίς θερμότητα.

Μπούκλες χωρίς θερμότητα με κορδέλα:

Δημιουργήστε εντυπωσιακές ανάλαφρες μπούκλες με κορδέλα. Πρόκειται επίσης για ένα εύκολο και εντυπωσιακό χτένισμα που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε όμορφα σγουρά μαλλιά με φυσικό τρόπο.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τοποθετήσετε μια κορδέλα πάνω από τα νωπά, κατά προτίμηση, μαλλιά σας και να αρχίσετε να τα τυλίγετε τούφα τούφα γύρω της δημιουργώντας ένα χαμηλό και εντυπωσιακό updo όπως στην εικόνα. Καλό θα είναι κάθε τούφα που τελειώνετε να την ασφαλίζετε με ένα τσιμπιδάκι για να μην λυθεί.

Αν θέλετε πριν το τύλιγμα μπορείτε να εφαρμόσετε ένα σπρέι αλατόνερου.

Έπειτα αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν φυσικά και λύστε τα. Ως αποτέλεσμα οι τέλειες ανάλαφρες μπούκλες θα σας ενθουσιάσουν!

Μπούκλες με τσιμπιδάκια:

Τα τσιμπιδάκια μπορούν επίσης να γίνουν σύμμαχος σας στην δημιουργία τέλειων φυσικών μπουκλών χωρίς ψαλίδι, πρέσα ή πιστολάκι.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τυλίξετε τούφα τούφα τα ελαφρώς βρεγμένα μαλλιά σας, σχηματίζοντας μικρά κυκλάκια. Αν θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και κάποιο προϊόν styling πριν ξεκινήσετε το τύλιγμα έτσι ώστε να έχετε πιο σταθερό και με διάρκεια αποτέλεσμα.

Για να σχηματίσετε τα κυκλάκια με τις τούφες των μαλλιών σας θα χρειαστεί να τις τυλίξετε γύρω από τα δάχτυλα σας και να τις στερεώσετε με τα τσιμπιδάκια. Έπειτα, αφήστε τα μαλλιά σας να σταθούν όσο περισσότερο γίνεται έτσι. Αν είναι εφικτό, αφήστε τα ακόμη και όλο το βράδυ.

Μετά λύστε τα και απολαύστε τις υπέροχες φυσικές μπούκλες σας.

Για την ακριβή κίνηση του τυλίγματος, δείτε βήμα βήμα την διαδικασία στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Ροή ειδήσεων

Share