Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

ZARA: Το απόλυτο μπουφάν που σίγουρα θα βγει sold out

Τρέξτε να προλάβετε!

21 Οκτωβρίου 2020 09:11
ZARA: Το απόλυτο μπουφάν που σίγουρα θα βγει sold out
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα κρύα έχουν μπει για τα καλά, για αυτό και εμείς κάναμε μια έρευνα αγοράς, προκειμένου να βρούμε για εσάς κάτι στυλάτο και παράλληλα ζεστό για τις κρύες μέρες που διανύουμε.

Πιο συγκεκριμένα, το Athensmagazine.gr ανακάλυψε στα καταστήματα ZARA ένα μπουφάν χακί, το οποίο σίγουρα δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σας.

Το κόστος του μπουφάν είναι 49,95 ευρώ και μπορείτε να το προμηθευτείτε είτε σε κάποιο κατάστημα ZARA είτε ηλεκτρονικά μέσα από το eshop κάνοντας κλικ εδώ. Επίσης, εμείς θα σας προτείναμε να το συνδυάσετε με αυτή την μπλούζα με βάτες.

Μια μικρή περιγραφή

COMFORTEMP® THERMAL INSULATION PUFFER JACKETΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
49,95 EUR
ΧΑΚΙ ΑΝΟΙΧΤΟ - 0518/256

Round neck jacket with hood and long sleeves. Zip pockets on the front. Asymmetric hem. Contrast zip fastening at the front.

ΣΥΝΘΕΣΗ EΞΩTEPIKO

100% ΝΑΪΛΟΝ

ΦOΔPA

100% ΝΑΪΛΟΝ

ΓΕΜΙΣΜΑ

100% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ

"Ξεπουλάνε" στα ZARA - Φούτερ με βάτες μόνο 7,99€

Θέλετε να αγοράσετε ένα ζεστό και στιλάτο φούτερ, αλλά δεν έχετε βρει το κατάλληλο; Το Athensmagazine.gr έκανε μια "έρευνα" αγοράς και βρήκε για εσάς το απόλυτο κομμάτι από τα καταστήματα ZARA. Μάλιστα, έχει και σούπερ τιμή, αφού κοστίζει μόνο 7,99 ευρώ από 12,95.

Κοιτάζοντας τις προσφορές των ZARA, το μάτι μας έπεσε πάνω σε αυτό το καφέ-γκρι φούτερ. Πρόκειται για ένα κομμάτι που σίγουρα πρέπει να προσθέσετε στη ντουλάπα σας, καθώς ταιριάζει σε όλες σας τις εμφανίσεις. Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας, δείτε εδώ το παντελόνι που ταιριάζει με το φούτερ.

Μια μικρή περιγραφή

Φούτερ με στρογγυλή λαιμόκοψη και μακρύ μανίκι με βάτες.

Βαμβάκι που καλλιεργείται χρησιμοποιώντας φυσικά λιπάσματα και φυτοφάρμακα. Στην καλλιέργειά του, δεν χρησιμοποιούνται επίσης γενετικά τροποποιημένοι σπόροι, πράγμα που συμβάλλει στη διατήρηση της βιοποικιλότητας των σπόρων και της γονιμότητας του εδάφους. Για να αγοράσετε το φούτερ online, μπείτε εδώ.

ZARA: Δες και τη Low budget τσάντα που δε θα θες να αποχωριστείς

Η τσάντα είναι από τα βασικότερα αξεσουάρ που αναδεικνύουν τα στυλ σου για αυτό λοιπόν και εμείς είμαστε εδώ για να βρίσκουμε για εσάς καθημερινά τα πιο in κομμάτια της αγοράς.

Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και ανακάλυψε στα καταστήματα ZARA μια all day καπιτονέ μαύρη τσάντα για να κάνετε τις εμφανίσεις σας μοναδικές.

Το συγκεκριμένο προϊόν μπορείτε να το προμηθευτείτε είτε από κάποιο κατάστημα της γνωστής αλυσίδας ρούχων είτε online μέσω του eshop ΕΔΩ και το κόστος του είναι 19.99 ευρώ.

Μια μικρή περιγραφή

ΜΙΝΤΙ ΚΑΠΙΤΟΝΕ ΤΣΑΝΤΑ ΧΙΑΣΤΙ

ΜΑΥΡΟ - 6610/610

Μαύρη τσάντα σε σχέδιο χιαστί. Kαπιτονέ εξωτερικό μέρος με γαζιά. Λουρί ώμου με ρυθμιζόμενη αλυσίδα. Φοδραρισμένο εσωτερικό με τρεις θήκες. Η μία από αυτές κλείνει με φερμουάρ. Κλείσιμο με μεταλλικό κομμάτι.

Ύψος x Πλάτος x Βάθος: 15 x 23 x 9 cm

ΣΥΝΘΕΣΗ

EΞΩTEPIKO

ΒΑΣΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

100% ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΟ

ΛΟΥΡΙ ΩΜΟΥ

100% ΣΙΔΗΡΟΣ

ΦOΔPA

100% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ

ΓΕΜΙΣΜΑ

100% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ

 

Ροή ειδήσεων

Share