Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Βάφει τα νύχια της με μανό και μετά από λίγο τα ψεκάζει με λακ - Ο λόγος; Δεν πάει το μυαλό σας

Τρομερό κόλπο

7 Αυγούστου 2020 12:03
Βάφει τα νύχια της με μανό και μετά από λίγο τα ψεκάζει με λακ - Ο λόγος; Δεν πάει το μυαλό σας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πόσες φορές έχει τύχει να έχετε βάψει τα νύχια σας και να βιάζεστε να στεγνώσουν για να πάτε στην δουλεία σας. Παρακάτω θα σας δείξουμε ένα τρομερό κόλπο για να εξοικονομήσετε χρόνο. Επίσης, δείτε εδώ το κόλπο με το baby oil και πως να το χρησιμοποιήσετε στα νύχια σας.

Αφήστε το μανό σας να στεγνώσει για ένα λεπτό και μετά ψεκάστε λίγη λακ στα νύχια σας από απόσταση 25 εκατοστών. Περιμένετε 1-2 λεπτά ακόμα και μετά πλύνετε τα χέρια σας. Θα στεγνώσουν πιο γρήγορα από ποτέ.

Έσπασε το νύχι σου; Δες το "μαγικό" τρόπο για να το σώσεις μόνη σου στο σπίτι

Μόνο η ιδέα να σπάσει ένα νύχι και μάλιστα σε περίοδο διακοπών, φαντάζει εφιαλτικό για πολλές γυναίκες. Είναι κάτι όμως που μπορεί να συμβεί, στα χέρια και τα πόδια, ιδιαίτερα με τις συχνές επισκέψεις στη θάλασσα και τα καλοκαιρινά παπούτσια-πέδιλα που αφήνουν εκτεθειμένα τα νύχια μας. Πριν σας πιάσει υστερία και να αποφύγετε το τραγικό αυτό συμβάν, ρίξτε πρώτα μια ματιά για τον τρόπο που μπορείτε να δυναμώσετε τα νύχια σας.

Τα νύχια αποτελούνται από κερατίνη και είναι η ίδια πρωτεϊνη που υπάρχει στο δέρμα και τα μαλλιά μας. Γι αυτό το λόγο όπως το δέρμα και τα μαλλιά μπορούν να γίνουν ξηρά και εύθραυστα, έτσι και τα νύχια μπορούν να γίνουν εύθραυστα και να σπάσουν.

Αν είστε έξω και δεν έχετε πρόσβαση σε κάποιο nail salon με επιλογές επισκευής, ο επίδεσμος είναι απαραίτητος. Κόψτε ένα μικρό κομμάτι-στο μέγεθος ενός μικρού μπαλώματος που μπορεί να καλύψει το σπάσιμο στο νύχι- και τοποθετήστε το στο σημείο που έχει ραγίσει το νύχι, αφού πρώτα το έχετε ξεβάψει και το έχετε λιμάρει για να πάρει το σχήμα που επιθυμείτε.

Εφαρμόστε τον επίδεσμο-τη γάζα και περάστε μία στρώση top coat, το στεγνωτικό.

Επιλέξτε το βερνίκι που επιθυμείτε και βάψτε τα νύχια σας ακολουθώντας τα γνωστά βήματα. Ένα χέρι βάση, δύο χρωματιστό βερνίκι και top coat.

Extra Info: Αν δεν έχετε επίδεσμο, για μπάλωμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το υλικό που αποτελείται η σακούλα τσαγιού.

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share