Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έτριψε τα νύχια της με baby oil - Λίγα λεπτά μετά πήρε ένα ψαλιδάκι και...

Δοκιμάστε το!

5 Αυγούστου 2020 14:02
Έτριψε τα νύχια της με baby oil - Λίγα λεπτά μετά πήρε ένα ψαλιδάκι και...

Αν έχετε την εντύπωση πως οι μόνες χρήσεις του baby oil είναι για τη βρεφική φροντίδα και την ενίσχυση του μαυρίσματος στην παραλία, κάνετε λάθος! Οι χρήσεις του είναι πολλές και ακόμη περισσότερες σε θέματα ομορφιάς αλλά σήμερα θα περιοριστούμε στα νύχια και στο θαύμα που μπορούν να τους προσφέρουν λίγες και μόνο σταγόνες baby oil. Κοιτάξτε πόσο απλό είναι!

Αρκετή ώρα πριν αρχίσετε να κόβετε τα πετσάκια, κάντε τους ελαφρύ μασάζ με λίγες σταγόνες baby oil. Το ίδιο μπορείτε να επαναλαμβάνετε σχεδόν καθημερινά, για να διατηρείτε ενυδατωμένη την περιοχή γύρω από τα νύχια.

Αλείφει με baby oil και ακόμα ένα υλικό την κοιλιά της - Μόλις δείτε τι συμβαίνει θα το κάνετε αμέσως

Αυτό το κόλπο μπορεί να σώσει πολλούς από εσάς, ενόψει μάλιστα του καλοκαιριού. Θα χρειαστείτε μόνο baby oil, δηλαδή το γνωστό λάδι που βοηθάει και στο μαύρισμα, και αυτό που θα δείτε παρακάτω.

Η συσσώρευση του κοιλιακού λίπους είναι ένα πολύ κοινό πρόβλημα, ιδιαίτερα στις γυναίκες. Παρόλου όμως, που υπάρχουν μερικά διαθέσιμα εμπορικά προϊόντα , που υπόσχονται την εξάλειψη του, τα περισσότεροι από αυτά δεν είναι αποτελεσματικά. Τα αποτελέσματα θα είναι ορατά μόνο σε μερικές εβδομάδες, ειδικά αν καταναλώνετε και τα σωστά φρούτα.

Υλικά που θα χρειαστείτε:

  • Μισό μπουκάλι baby oil
  • Eνάμιση δισκίο καμφορά

Διαδικασία:

Πρώτα θα πρέπει να προσθέσετε την καμφορά στο baby oil και στη συνέχεια ανακατέψτε καλά μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές μείγμα. Θα πρέπει να αφήσετε το μείγμα να καθίσει για τουλάχιστον 2 ημέρες.

Χρήση:

Κάθε βράδυ πριν από το κρεβάτι, ανακατεύετε το μείγμα, και το εφαρμόζετε στην περιοχή που σας ταλαιπωρεί. Απλώστε το, κάνοντας μασάζ με μαλακές και κυκλικές κινήσεις.

Σημείωση:

  • Είναι ανάγκη να πίνετε πολύ νερό, για όσο διάστημα κάνετε τη θεραπεία.
  • Εάν είστε αλλεργικοί στην καμφορά , δεν πρέπει να τη δοκιμάσετε.
  • Εννοείτε και θα ρωτήσετε το γιατρό σας πριν. Το ίντερνετ μπορεί να λέει ότι τρελό κόλπο θέλει,δε μπορούμε να παίζουμε με την υγεία μας όμως
 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share