Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φέρε την άνοιξη στα νύχια σου με αυτά τα υπέροχα σχέδια

Εσύ ποιο θα διαλέξεις;

25 Μαΐου 2020 18:26
Φέρε την άνοιξη στα νύχια σου με αυτά τα υπέροχα σχέδια

Μπορεί ο καιρός να μην θέλει να συμβιβαστεί με την άνοιξη, ημερολογιακά όμως τη διανύουμε και όπως κάθε σεζόν όλες οι γυναίκες ψάχνουν για τα νέα trends. Το Athensmagazine.gr είπε να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση και να σου παρουσιάσει σε μια και μόνο λίστα τις πέντε κορυφαίες ιδέες για το τέλειο ανοιξιάτικο μανικιούρ. Ωστόσο, επειδή τα νύχια μας τα αγαπάμε και θέλουμε να τα αγαπάνε και οι άντρες και να τραβούν τα βλέμματα τους, δείτε εδώ το χρώμα που όλοι οι άντρες απεχθάνονται!

Pattern Play

Τα prints εκτός από τον χώρο της μόδας έχουν κατακλύσει και τον κόσμο της ομορφιάς και συγκεκριμένα των νυχιών. Τη φετινή άνοιξη λοιπόν θα δείτε πολλά μοτίβα να φιγουράρουν στα άκρα πολλών fashionistas και instagramers. Από το καρό μέχρι το δημοφιλές λεοπάρ, βρείτε εκείνο που σας ταιριάζει και απογειώστε τα looks σας.

The New French

Το γαλλικό μανικιούρ αυτή την άνοιξη αλλάζει μορφή και γίνεται πιο έντονο. Δηλαδή εκτός από τη λευκή γραμμή που μέχρι πρότινος βλέπαμε στην άκρη του νυχιού, η γραμμή αυτή διπλασιάζεται και μεταφέρεται και στο πάνω μέρος. Παρά τη νέα του εμφάνιση όμως, το french manicure παραμένει απόλυτα κομψό και ιδανικό για όλες τις γυναίκες. Επίσης, μπορείτε να πειραματιστείτε και με τα χρώματα, οπότε αντί για λευκό πείτε «ναι» σε κάποια άλλη παστέλ απόχρωση.

Purple Skies

Το μοβ και όλες οι αποχρώσεις τους τη φετινή spring season θα έχουν την τιμητική τους. Βρείτε τον τόνο που σας ταιριάζει και σας εκφράζει απόλυτα και προτιμήστε τον είτε σε όλα τα νύχια είτε στα μισά. Επίσης, μπορείτε να δημιουργήσετε το πασίγνωστο πια ombre στιλ ξεκινώντας από την πιο απαλή απόχρωση και καταλήγοντας στο μικρότερο νύχι στην πιο σκούρα. Το αποτέλεσμα θα είναι άκρως πρωτότυπο και μοδάτο!

Modernism Mani

Το κίνημα του μοντερνισμού καταφτάνει και στον χώρο των νυχιών, με πολλές πασαρέλες στις εβδομάδες μόδας να επιλέγουν σχέδια που είναι απόλυτα φουτουριστικά και ιδιαίτερα. Η θρυλική nail artist Jin Soon Choi δημιούργησε το λεγόμενο loopy hoop σχέδιο στο backstage του fashion show του οίκου Tibi δίνοντας μια πιο edgy νότα στις εμφανίσεις των μοντέλων. Εκτός από αυτό όμως μπορείτε να προτιμήσετε και τους μεταλλικούς τόνους που είναι έτσι κι αλλιώς μοντερνιστικοί και πάντα in fashion.

Floral Passion

Άνοιξη χωρίς λουλούδια δε νοείται, οπότε αυτή η εποχή είναι κατάλληλη για να κάνετε τα άκρα σας να μοιάζουν με ανθισμένο κήπο. Μπορείτε είτε να επιλέξετε πιο διακριτικά floral μοτίβα εάν είστε πιο low profile χαρακτήρες και δε σας αρέσουν τα έντονα σχέδια είτε και πιο φανταχτερά με ζωηρές αποχρώσεις και συνδυασμούς. Σε κάθε περίπτωση αφήστε τη βάση σας στο φυσικό της χρώμα ή και προτιμήστε έναν λευκό/beige τόνο για να αφήσετε τα λουλουδάτα σχέδια να μιλήσουν από μόνα τους και να τραβήξουν όλη την προσοχή πάνω τους. Απλώς πανέμορφα!

 

Ροή ειδήσεων

Share