Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτό είναι το χρώμα στα νύχια που απεχθάνονται όλοι οι άντρες!

Κορίτσια δώστε βάση!

2 Μαρτίου 2020 18:34
Αυτό είναι το χρώμα στα νύχια που απεχθάνονται όλοι οι άντρες!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κορίτσια παραδεχτείτε το! Πάντα πριν πάτε για μανικιούρ αναρωτιέστε τι χρώμα να κάνετε τα νύχια σας για να αρέσει στον καλό σας. Ξέρουμε πως είναι κάποια βασικά χρώματα που για κάποιο περίεργο λόγο προτιμούν όλοι οι άντρες, ωστόσο δείτε εδώ τι σημαίνει για το χαρακτήρα σας το χρώμα που εσείς επιλέγετε για τα νύχια σας.

Ποιο χρώμα όμως είναι αυτό που οι άντρες απεχθάνονται; Η αντρική αισθητική δεν βλέπει με καλό μάτι το μαύρο βερνίκι στα γυναικεία νύχια – το μαύρο είναι πολύ καταθλιπτικό για να το αντέξει ο άντρας. Σύμφωνα με σχετικές έρευνες, οι περισσότεροι αρσενικοί συμφωνούν ότι τους θυμίζει κάτι πένθιμο και τους χαλάει το κέφι, ενώ για κάποιους η εικόνα παραπέμπει σε… κακιά μάγισσα ή σκοτεινό, γοτθικό περιβάλλον. Βλέπεις, έχουν συνδέσει στο μυαλό τους τα ντελικάτα γυναικεία άκρα με πιο ρόδινες αποχρώσεις (με το φυσικό ροζ, για την ακρίβεια).

Ο παλιμπαιδισμός δεν είναι σέξι…

Από την άλλη μεριά, ζωάκια και πάσης φύσεως σχεδιάκια και στρασάκια, που εσύ θεωρείς χαριτωμένα και διασκεδαστικά, για την πλειονότητα των αντρών είναι απλώς ανόητα και απωθητικά. Δείχνουν περισσότερο μια γυναίκα που παλιμπαιδίζει – έστω αν εκείνη έχει ξοδέψει χρόνο και χρήμα για να πετύχει αυτό το εντυπωσιακό, μοδάτο αποτέλεσμα.

Τα 5+1 κορυφαία σχέδια για τα νύχια σου που έχουν τρελάνει το Instagram!

Αν δεν ψάξεις στο instagram και το Pinterest, αν δεν κοιτάξεις και την τελευταία σελίδα που θα σου εμφανίσει η google πως θα κλείσεις ραντεβού στη nail artist σου; Τα social media είναι η πηγή έμπνευσης μας και η σωτήρια λύση στις γυναικείες απορίες μας, γι' αυτό και τα εμπιστευόμαστε με κλειστά μάτια. Φυσικά και στο hashtag #manicure θα βρεις σχέδια, χρώματα, σχήματα και ότι μπορεί να ψάχνει μια γυναίκα για τα νύχια της, δες εδώ ποια είναι η κορυφαία αναζήτηση της χρονιάς και υιοθέτησε τη.

Παρακάτω θα δείτε τα κορυφαία nail art που ξεχωρίσαμε και λατρέψαμε στο Instagram:

All the pinks

Εάν είστε λάτρεις αυτού του παιχνιδιάρικου χρώματος προτιμήστε το σε όλες του τις αποχρώσεις, για να καλύψετε όλες σας τις ανάγκες και προτιμήσεις. Μπορείτε να επιλέξετε είτε το παραπάνω σχέδιο που απλά λατρέψαμε είτε ένα αλλιώτικο γαλλικό μανικιούρ με φούξια γραμμή και προσδώστε ρομαντικά vibes στα άκρα σας.

Logomania

Τα logos των γνωστών οίκων μόδας αποτέλεσαν μεγάλη τάση την προηγούμενη χρονιά, ενώ η φρενίτιδά τους συνεχίζεται φέτος. Αγαπημένο σχέδιο αυτό από Chanel σε διάφορες ζωηρές αποχρώσεις που προσφέρει μια παιχνιδιάρικη νότα στα νύχια σας, ενώ ταυτόχρονα είναι τόσο μίνιμαλ και κομψό. Φυσικά, μπορείτε να στραφείτε και σε άλλα brands, όπως Burberry.

Multi-colors

Εάν πάλι είστε αναποφάσιστοι με το μανικιούρ που θα επιλέξετε για το μανικιούρ σας, τότε αυτή η τάση είναι ιδανική για εσάς. Βάψτε όλα σας τα νύχια σε διάφορες αποχρώσεις του ίδιου χρώματος και αφήστε τον αντίχειρα σε ένα άλλο χρώμα, τελείως αντίθετο, το οποίο θα κάνει τη διαφορά. Αρκετά φρέσκο και νεανικό trend για να δημιουργήσετε.

Moon & Stars

Τέλειο σχέδιο είναι και αυτό που παραπέμπει σε έναν ουρανό γεμάτο αστέρια. Αυτό ακριβώς είχαν υπόψη τους οι επίδοξοι nail artists που επέλεξαν να αφήσουν τη βάση του νυχιού κενή ή σε ένα φυσικό χρώμα βαμμένη και να προσθέσουν μερικά χρυσά αυτοκόλλητα που απεικονίζουν φεγγάρια και αστέρια ή κι ένα από τα δύο. Απίστευτα μίνιμαλ και ευφάνταστο σχέδιο που αξίζει να δοκιμάσετε.

Like a painting

Για τις φάνς της ζωγραφικής και γενικότερα της τέχνης, το Instagram φρόντισε και για αυτό. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να πειραματιστείτε με τα χρώματα και τις υφές και να αφήσετε τη nail artist σας να δημιουργήσει και να αφήσει όλη τη δεξιοτεχνία να ξετυλιχθεί. Εσείς το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να διαλέξετε τα χρώματα και το mood που θέλετε να έχει το μανικιούρ σας. Ή και να αντιγράψετε αυτό που ξεχωρίσαμε εμείς και θυμίζει πίνακα του Klimt.

Glitter

Για να δώσετε πολλές δόσεις λάμψης στα άκρα σας, η τέλεια λύση βρίσκεται στο αγαπημένο μας glitter που μπορεί να φορεθεί όλο τον χρόνο. Μπορείτε να επιλέξετε το ασημί, το χρυσό ή το rose gold και να το προτιμήσετε σε όλη την επιφάνεια του νυχιού για ένα total glam look ή στην εξωτερική άκρη για να δώσετε μια λαμπερή νότα στο μανικιούρ σας. Φυσικά, μπορείτε να «παίξετε» και με τα μεγέθη στο glitter ή και να χρησιμοποιείτε glitter stickers που είναι πιο εύκολα στη χρήση και δε θα σας λερώσουν καθόλου μετά το ραντεβού με τη nail artist σας.

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share