Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Με αυτό το πανεύκολο τρόπο θα κάνετε τις βλεφαρίδες σας να φαίνονται τεράστιες

Δοκιμάστε το και θα εκπλαγείτε

13 Μαΐου 2020 15:39
Με αυτό το πανεύκολο τρόπο θα κάνετε τις βλεφαρίδες σας να φαίνονται τεράστιες

Σας έχουμε ένα απίστευτο κόλπο για όσες γυναίκες θέλουν τεράστιες βλεφαρίδες χωρίς κανέναν απολύτως κόπο!

Οι βλεφαρίδες είναι ένα από τα πιο σημαντικά σημεία του μακιγιάζ και η μάσκαρα, ένας από τους καλύτερους συμμάχους μίας γυναίκας. Για να γίνει ακόμα πιο δυνατός σύμμαχος η μάσκαρά σας, ακολουθήστε αυτό το απλό κόλπο που προτείνει το Pure wow.

Αντί να ξεκινήσετε από την βάση των βλεφαρίδων σας, βάλτε μία στρώση μάσκαρα μόνο στις άκρες. Έπειτα, κοιτάξτε κάτω και μέσα σε έναν καθρέφτη, ώστε να βεβαιωθείτε ότι θα περάσετε τη μάσκαρα από την βάση και βάλτε την όπως κάνετε κάθε φορά, από την βάση των βλεφαρίδων έως τις άκρες.

Με αυτό τον τρόπο, δεν δίνετε πολύ βάρος στις βλεφαρίδες σας, βάζοντας πολλαπλές στρώσεις και τονίζετε τις άκρες περισσότερο. Ωστόσο εκτός από το συγκεκριμένο κόλπο με τη μάσκαρα μπορείτε να κάνετε και μια φυσική θεραπεία με σκόρδο ώστε να δυναμώσουν και να μακρύνουν άμεσα!

Μακαγιάζ και μάσκα - Πως να βαφτείτε για να «κλέψετε» τις εντυπώσεις (Video)

Μια γυναίκα μας δείχνει πώς κάνει το μακιγιάζ χωρίς να αποχωριστεί ούτε λεπτό τη μάσκα της. Eφαρμόζει όλα τα καλλυντικά -όπως foundation, concealer, ακόμη και κραγιόν- σαν να είναι η επιφάνεια της μάσκας η προέκταση του προσώπου της. Παράλληλα, δείτε ένα απίθανο κόλπο για το τι συμβαίνει όταν ανακάτεψε σε ένα μπολ καυτό νερό με μαγειρική σόδα και βούτηξε μέσα τα πινέλα του μακιγιάζ σας.

Δείτε το βίντεο:

 

Ροή ειδήσεων

Share