Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τα 4+1 must do σχέδια για να απογειώσεις το μανικιούρ σου

Εσύ ποιο θα διαλέξεις;

6 Μαΐου 2020 13:12
Τα 4+1 must do σχέδια για να απογειώσεις το μανικιούρ σου

Τώρα που η άνοιξη έχει μπει για τα καλά για τις γυναίκες αλλάζουν όλα! Και τι εννοούμε λέγοντας όλα; Εκτός από τα ρούχα που τα διαδέχονται πιο ανάλαφρα, τα μαλλιά ανοίγουν λίγο χρώμα και τα νύχια αποκτούν πιο φωτεινές και έντονες αποχρώσεις. Γι' αυτό το Athensmagazine.gr έρχεται σήμερα να σου δείξει τα πέντε σχέδια που θα απογειώσουν το μανικιούρ σου και σίγουρα πρέπει να κάνεις αυτή τη σεζόν. Αν πάλι φοβάσαι τις αλλαγές και προτιμάς τα κλασσικά, δες εδώ τις εναλλακτικές του γαλλικού μανικιούρ που είναι διαχρονικό και πάντα In fashion.

Light blue

Το μπλε εκτός από το ότι έχει αναδειχθεί ως το χρώμα της χρονιάς, κυκλοφορεί σε αμέτρητες αποχρώσεις, από τις οποίες σίγουρα θα βρείτε εκείνη που σας ταιριάζει άψογα και θα κολακεύσει τον τόνο της επιδερμίδας σας. Το light blue είναι μία από αυτές. Και σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε φυσικά να κάνετε ombre στα νύχια σας ξεκινώντας από το πιο ανοιχτό baby blue και πηγαίνοντας προς το πιο σκούρο. Διαφορετικά, μείνετε απλώς στο μονοχρωματικό light blue look.

French Manicure

Το γαλλικό σχέδιο στα νύχια είναι η all time classic επιλογή πολλών γυναικών, αφού τις κολακεύει όλες και μπορεί να ταιριάξει με οποιοδήποτε στιλ και ρούχο επιλέξετε. Plus, είναι απίστευτα κομψό και για αυτόν τον λόγο δε θα φύγει ποτέ από τη μόδα. Φέτος, η λευκή γραμμή γίνεται πιο παχιά, δίνοντας έναν δραματικό τόνο στα άκρα σας. Προτιμήστε το εάν αγαπάτε αυτό το nail design, αλλά θέλετε κάτι διαφορετικό.

Multicolors

Ένα άλλο σχέδιο που αποτελεί τεράστια τάση φέτος είναι οι διαφορετικές αποχρώσεις σε κάθε νύχι. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να πειραματιστείτε με τις επιλογές των τόνων και να τις βάλετε είτε από μία σε όλη την επιφάνεια του κάθε νυχιού είτε να προτιμήσετε κάποιο nail design, όπως αυτό του μισοφέγγαρου, το οποίο βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία. Όποια κι αν είναι η επιλογή σας, το αποτέλεσα θα είναι απίστευτα funky.

Glitter nails

Το glitter και οι λάμψεις καλά κρατούν και τους καλοκαιρινούς μήνες, οπότε μη φοβηθείτε να τα προτιμήσετε. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να βάψετε τη επιφάνεια των νυχιών σας σε μια nude απόχρωση και να προσθέσετε από πάνω λίγη χρυσόσκονη ή ασημόσκονη για να δώσετε μια glam νότα στο μανικιούρ σας. Πραγματικά πανέμορφο!

Holographic

Τα holographic nails αποτέλεσαν μεγάλο trend την προηγούμενη σεζόν, αλλά απ' ό,τι βλέπουμε εξακολουθούν να τραβούν την προσοχή όλων των fashionistas. Για να υιοθετήσετε κι εσείς την τάση, δεν έχετε παρά να βρείτε το χρώμα της αρεσκείας σας και να ζητήσετε από τη nail artist σας να δώσει μια ολογραφική όψη στα νύχια σας με ένα ειδικό βερνίκι. Απλά ονειρεμένο!

 

Ροή ειδήσεων

Share