Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

4+1 κορυφαία χτενίσματα που έχουν "ρίξει" το Instagram!

Δεν ξέρουμε ποιο να πρωτοδιαλέξουμε!

12 Μαρτίου 2020 13:01
4+1 κορυφαία χτενίσματα που έχουν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η άνοιξη είναι και επίσημα εδώ και για εμάς τις γυναίκες κάθε νέα εποχή σημαίνει και μια νέα αλλαγή. Χρειαζόμαστε μια ανανέωση και αυτή δεν είναι άλλη από τα μαλλιά μας φυσικά. Για να μην ψάχνεις λοιπόν με τις ώρες στο Instagram για τις κορυφαίες τάσεις στα κορυφαία χτενίσματα της σεζόν εμείς βρήκαμε για εσένα τα 5 καλύτερα, στα παρουσιάζουμε και μετά η επιλογή είναι δική σου!

Jumbo Scrunchies

Τα scrunchies είναι ξεκάθαρα η πιο αγαπημένη και πολυσυζητημένη τάση στα μαλλιά. Φέτος αλλάζουν σχέδια και γίνονται πιο ογκώδη, ενώ τα υλικά που επικρατούν είναι το τούλι και το σιφόν. Φορώντας τα θα είναι σαν να έχετε δέσει ένα μεγάλο τούλινο ύφασμα στα μαλλιά σας που κάθε άλλο παρά άσχημο θα δείχνει. Ξεφύγετε λοιπόν από τα συνηθισμένα σχέδια και μοτίβα και στραφείτε προς τα πιο ιδιαίτερα και ρομαντικά.

Sleek Bun

Οι sleek κότσοι θα είναι πάντα στη μόδα και στο επίκεντρο όλων των τάσεων με τη μόνη διαφορά ότι αλλάζουν ελαφρώς το σχήμα τους και αποκτούν ένα πιο παιχνιδιάρικο και ταυτόχρονα κομψό twist. Είτε έχετε παστέλ αποχρώσεις στα μαλλιά είτε όχι, ποτέ δεν είναι αργά να δημιουργήσετε αυτό το ιδιαίτερο δέσιμο στα μαλλιά σας. Ουσιαστικά πρόκειται για έναν δυνατό κόμπο. Για να τον πετύχετε χρησιμοποιήστε αρκετά τσιμπιδάκια και dry shampoo για να μη γλιστράει η τρίχα και να μπορέσετε να τα δουλέψετε ευκολότερα. Τέλος, ψεκάστε με λακ για να δώσετε λάμψη στο look σας.

The other side

Εάν έχετε κι εσείς ενδώσει σε ένα bob hairstyle αλλά δεν ξέρετε τι χτένισμα να κάνετε κάθε φορά η παραπάνω πρόταση είναι ιδανική για εσάς και θα σας δώσει έναν rock glam αέρα. Θα χρειαστείτε ένα spray για beach waves κι ένα ψαλίδι για να «σπάσετε» ελάχιστα τα μαλλιά σας ειδικά εάν είναι φυσικά ίσια. Προσθέστε λίγο hair gel ή λάκ και είστε έτοιμες να λάμψετε σε κάθε σας εμφάνιση.

Put a ribbon

Παραπέμπουν ξεκάθαρα στο παριζιάνικο στιλ και φέτος θα τους δείτε να φοριούνται από πολλές fashion bloggers και beauty maniacs που αγαπούν να πειραματίζονται με τα χτενίσματά τους. Ο λόγος για τους χαριτωμένους φιόγκους που μπορούν να τοποθετηθούν όπως ακριβώς και τα hair clips, με τα μαλλιά πιασμένα πίσω, πάνω σε κότσους, με τα μισά μαλλιά πιασμένα πάνω ή σε χαμηλά σινιόν. Βρείτε το hairstyle που σας ταιριάζει περισσότερο πάντοτε με βάση το σχήμα του προσώπου σας και απογειώστε το φορώντας έναν άκρως ρομαντικό φιόγκο!

Waves with bucket hats

Τα panama hats αυτή τη σεζόν δίνουν τη θέση τους στα bucket hats που θα σας χαρίσουν αέρα fashionista. Από τις εβδομάδες μόδας ήρθε η ώρα να προσγειωθούν στο μπουντουάρ σας και να σας χαρίσουν στιλάτες εμφανίσεις. Αφήστε τα μαλλιά σας σε ατημέλητες χαλαρές μπούκλες και προσθέστε ένα πάνω τους σε εμπριμέ μοτίβα ή και μονόχρωμο. Ιδανικό tip για τις bad hair days που θέλετε να κρύψετε τα μαλλιά σας κι έχετε βαρεθεί να ψεκάζετε συνέχεια με ξηρό σαμπουάν.

Επειδή όμως ο καιρός αυτή την εποχή είναι κάπως περίεργος, δες εδώ τα κορυφαία χτενίσματα που θα σε σώσουν τις βροχερές ημέρες!

 

Ροή ειδήσεων

Share