Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το κορυφαίο κούρεμα για το 2020 θυμίζει κάτι από David Bowie! Εσύ θα το τολμήσεις;

Ιδιαίτερο και εκκεντρικό!

15 Ιανουαρίου 2020 11:48
Το κορυφαίο κούρεμα για το 2020 θυμίζει κάτι από David Bowie! Εσύ θα το τολμήσεις;

Κάθε σεζόν κυκλοφορούν νέες τάσεις σε μαλλιά, νύχια και ρούχα και οι γυναίκες σπεύδουν να τις ακολουθήσουν με κλειστά μάτια. Φέτος η τάση στα νύχια είναι τα ματ βερνίκια, στο μακιγιάζ οι καφέ και οι χρυσές αποχρώσεις ενώ στα ρούχα κυριαρχούν τα classic κομμάτια και η διαφάνεια!

Το 2020 είναι εδώ και οι celebrity hairstylist επαναφέρουν στο προσκήνιο ένα ξεχασμένο και ιδιαίτερο κούρεμα κατάλληλο για τις πολύ τολμηρές. Ο λόγος για τη σύγχρονη εκδοχή της μοϊκάνας, το λεγόμενο mullet, το οποίο αναμένεται να είναι το it κούρεμα του 2020, στο οποίο μάλιστα ήδη πολλοί stars έχουν δώσει ψήφο εμπιστοσύνης.

Τι είναι το mullet;

Πρόκειται για ένα κούρεμα που έρχεται κατευθείαν από τη δεκαετία του 1980 και θυμίζει έντονα τους pop stars της εμβληματικής δεκαετίας, όπως ο Ντέβιν Μπάουι, η Σερ και η Τζέιν Φόντα. Η σύγχρονη εκδοχή του είναι κοντή στα πλαϊνά και πιο μακριά στο πίσω μέρος και θυμίζει ένα αναπάντεχο και πιο εξεζητημένο shag.

Η εκδοχή του Valentino

Στο fashion show του Valentino για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020 που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο διάσημος οίκος πρότεινε την πιο θηλυκή εκδοχή του mullet με λιγότερο όγκο και φιλάρισμα.

Ιδού οι stars που έχουν ήδη υιοθετήσει την τάση:

Οι κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για το χειμώνα του 2020!

Ο χειμώνας έχει μπει για τα καλά και όλες οι γυναίκες λατρεύουμε σε κάθε αλλαγή της σεζόν να κάνουμε και μια αλλαγή στα μαλλιά μας. Κάθε φορά όμως ψάχνουμε τις τάσεις που κυριαρχούν τη συγκεκριμένη σεζόν. Φυσικά καλό θα ήταν να υπολογίζουμε και τι είναι αυτό που μας ταιριάζει κι όχι μόνο αυτό που μας αρέσει!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr λοιπόν έψαξε και βρήκε αποκλειστικά για εσάς τις τάσεις αυτού του χειμώνα, τα πιο δημοφιλή κουρέματα και χρώματα που σίγουρα θα λατρέψετε και δεν θα ξέρετε ποιο να πρωτοδιαλέξετε. Πριν περάσετε λοιπόν την πόρτα του κομμωτηρίου ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω λίστα!

Κουρέματα

1.Το κοντό καρέ

Το κοντό καρέ για μια ακόμη σεζόν μονοπωλεί το ενδιαφέρον μας. Πολλές από εμάς βιάστηκαν να το υιοθετήσουν από την περσινή σεζόν και απ' ότι φαίνεται έπραξαν πολύ σωστά μιας και συνεχίζει να παραμένει στην κορυφή της λίστας.

2. Πλαϊνές αφέλειες

Ένα κούρεμα που πρωτολάνσαρε η Μπριζίτ Μπαρντό και από εκεί πήρε και το όνομά του. Οι αφέλειες δεν θα φύγουν ποτέ άλλωστε από τη μόδα, με τη μόνη διαφορά ότι φέτος στις πασαρέλες κυριαρχούν οι μακριές και πλαϊνές.

3.Pixie

Πάντα τα μακριά μαλλιά αναδεικνύουν τη θηλυκότητα μιας γυναίκας αλλά ένα κοντό κούρεμα σαν αυτό δίνει παραπάνω στυλ, αυτοπεποίθηση και τονίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου μιας γυναίκας.

Χρώματα

1.Κόκκινες και χάλκινες αποχρώσεις

Το κόκκινο σε οποιαδήποτε απόχρωση του είναι σίγουρα ένα χρώμα που τραβάει τα βλέμματα, εντυπωσιακό και άκρως σέξι. Προσοχή όμως, αν έχεις σκουρόχρωμη επιδερμίδα καλύτερα να μην το προτιμήσεις!

2. Σοκολατί καστανό

Το καστανό είναι μια safe επιλογή που ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες και τα μήκη του κουρέματος. Μπορείς να το "στολίσεις" με κάποιες πιο ανοιχτές ανταύγειες είναι να το κάνεις λίγο πιο γλυκό με πιο ανοιχτόχρωμες άκρες.

3.Παστέλ χρώματα

Για τις πιο τολμηρές ένα παστέλ ροζ, ή μωβ είναι ιδανικό για φέτος το χειμώνα μιας και προσδίδει μια νότα ανεμελιάς και μας κάνει να ξεχνάμε τη μελαγχολία του χειμώνα.

Όποιο χρώμα ή κούρεμα κι αν διαλέξεις σίγουρα θα είσαι μέσα στη μόδα. Μήπως να σηκώσεις το ακουστικό και να κλείσεις ένα ραντεβού στο κομμωτήριο;

 

Ροή ειδήσεων

Share