Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτά είναι τα απόλυτα μυστικά για να κάνετε μόνες σας μανικιούρ!

Δείτε εδώ!

12 Οκτωβρίου 2019 17:01
Αυτά είναι τα απόλυτα μυστικά για να κάνετε μόνες σας μανικιούρ!

Αυτά είναι τα απόλυτα μυστικά για να κάνετε μόνες σας μανικιούρ! Τα challenges πολλά: Πώς θα παραμείνει λαμπερό το χρώμα τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα; Πώς θα γλιτώσεις την πολύωρη- αφόρητη- αν με ρωτάς- αναμονή κουνώντας τα δάχτυλά σου πάνω- κάτω προκειμένου να στεγνώσουν; Συγκεντρώσαμε 3 κόλπα πρέπει να τα ξέρεις εξαιρετικά αφιερωμένα σε εσένα που κάνεις μόνη σου το μανικιούρ σου. Προειδοποίηση σοκ: Επικίνδυνο το τζελ στα νύχια!

Το μυστικό για να έχει ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια

Όπως έχουμε ξαναπεί, το μεγαλύτερο challenge όταν κάνεις μόνη σου το μανικιούρ σου είναι ένα: Να μείνει αναλλοίωτο το χρώμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Πώς θα το πετύχεις; Απλά βάλε στο παιχνίδι του μανικιούρ σου- και στο νεσεσέρ σου φυσικά- ένα top coat. Κλειδώνουν το χρώμα και προσφέρουν άμεσα αψεγάδιαστο τελείωμα και λάμψη, δημιουργώντας μία ασπίδα προστασίας που αποτρέπει το ξεφλούδισμα. Γι αυτό, καλό θα ήταν να απλώνεις μία στρώση top coat κάθε 2-3 μέρες στα νύχια σου.

Το κόλπο για να δείχνουν τα νύχια σου πάντα περιποιημένα

Μην ξεχνάς να ενυδατώνεις τα πετσάκια σου και τις παρανυχίδες με ένα ειδικό λαδάκι. Απορροφάται σχεδόν αμέσως, ενυδατώνει σε βάθος, προστατεύει την επιδερμίδα γύρω από τα νύχια, διατηρώντας τα υγιή και λαμπερά ακόμη και μετά από συνεχόμενα μανικιούρ, που ενδεχομένως τα κάνουν πιο εύθραυστα.

Πώς θα στεγνώσει γρήγορα το μανικιούρ

Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να γεμίσεις αρχικά ένα σχετικά μεγάλο μπολ με κρύο νερό προσθέτοντας μερικά παγάκια από την κατάψυξη. Στη συνέχεια, διάλεξε το χρώμα που θέλεις να κάνεις στο μανικιούρ σου και βάψε τα νύχια σου. Περίμενε ένα- δύο λεπτά και βύθισε τα δάχτυλά σου στο μπολ για 3 περίπου λεπτά. Κι αυτό γιατί, το κρύο νερό βοηθά να στεγνώσει πιο γρήγορα το βερνίκι στα νύχια μιας και «κλειδώνει» το χρώμα. Εναλλακτικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις στεγνωτικά νυχιών σε μορφή σταγόνων- που πλέον θα βρεις σε ολοένα περισσότερα beauty brands- που στεγνώνουν πολύ γρήγορα το βερνίκι και προστατεύουν το χρώμα.

7+1 σχέδια στα νύχια για τον χειμώνα 2019/2020!

Μιας και έφτασε ο χειμώνας και τα πρώτα κρύα ήρθε η ώρα για αλλαγές στις εμφανίσεις μας. Μια από αυτές θα γίνει και στο μανικιούρ σου και εμείς θα σου προτείνουμε τις τάσεις στα νύχια για το χειμώνα 2019-2020!

Δείτε επίσης: Απομάκρυνε τους μύκητες των νύχιων μια για πάντα!

Οι τάσεις λοιπόν στα νύχια για το χειμώνα 2019-2020 είναι αρκετά διαφορετικές, αλλά δεν λείπουν και τα κλασικά μανικιούρ. Αν θες λοιπόν να είσαι στη μόδα φέτος το χειμώνα, ανακάλυψε τις 8 τάσεις στα νύχια που θα κυριαρχήσουν τη σεζόν που μας έρχεται!

1. Νύχια με πέρλες

Φέτος το χειμώνα οι πέρλες κάνουν την εμφάνισή τους, εκτός από τα αξεσουάρ και τα ρούχα και στα νύχια! Πέρλες σε διάφορα μεγέθη και χρώματα (με συνηθέστερα τις λευκές και τις μαύρες) διακοσμούν τα νύχια, δίνοντας glam στο μανικιούρ. Αποτελούν το τέλειο μανικιούρ για πιο επίσημες περιστάσεις όπως οι γάμοι, οι αρραβώνες ή οι ορκωμοσίες!

2. Νύχια με γράμματα και μηνύματα

Μπορείς λοιπόν να διακοσμήσεις τα νύχια μου με τα γράμματα του ονόματός σου, του αγαπημένου σου ή με οτιδήποτε άλλο θέλεις να μοιραστείς ή να δώσεις σαν μήνυμα. Φρόντισε απλά η βάση του νυχιού σου να κάνει αντίθεση με το χρώματα του γράμματος ώστε να είναι ευκρινές.

3. Μίνιμαλ σχέδια στο μανικιούρ

Τα μίνιμαλ, γεωμετρικά σχέδια αποτελούν μια δημοφιλή τάση για το χειμώνα του 2020. Οι παραλλαγές τις οποίες θα συναντήσεις αυτή την τάση είναι αναρίθμητες: διαγώνιες γραμμές που χωρίζουν το νύχι στα δύο, χρωματιστές γραμμές, ακαθόριστα σχέδια και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς! Είναι ένα διακριτικό μανικιούρ που ωστόσο ξεφεύγει από τα συνηθισμένα!

4. Όμπρε νύχια

Τα όμπρε στα νύχια είναι τάση τα τελευταία χρόνια. Φέτος όμως το χειμώνα θα δούμε τολμηρά όμπρε, με έντονα χρώματα που ξεφεύγουν από αυτά που έχουμε συνηθίσει. Τολμηρές αναμίξεις όπως πράσινο με άσπρο, ασημί ή ακόμα και ταρταρούγα, είναι μερικοί μόνο από τους συνδυασμούς που θα δεις σε όμπρε στα μανικιούρ του χειμώνα!

5. Σχέδια με μισοφέγγαρα

Τα νύχια με σχεδιασμένα μισοφέγγαρα στη βάση ή στην άκρη τους (ή αλλιώς half moon nails) είναι στη μόδα φέτος το χειμώνα και απειλεί να εκτοπίσει το γαλλικό μανικιούρ! Αυτή τη σεζόν θα τα δεις σε nude, χρυσές ή μεταλλικές αποχρώσεις για διακριτικά και ευκολοσυνδύαστα nail looks.

6. Glitter και λάμψη

Το glitter στα νύχια είναι μια αγαπημένη και τελείως κοριτσίστικη τάση που θα δεις πολύ φέτος το χειμώνα! Υιοθέτησε την τάση αυτή σε αποχρώσεις χρυσού, ροζ χρυσού, nude και ασημί και θα είσαι έτοιμη για οποιαδήποτε περίσταση.

7. Κρεμώδη ουδέτερα νύχια

Τα ουδέτερα nude νύχια είναι μια διαχρονική επιλογή! Ουδέτερα μπεζ, γκρι ή ακόμα και πορτοκαλί χρώματα κατέκλυσαν τις πασαρέλες και απέδειξαν ότι πρόκειται για μια τάση που θα μείνει. Τα nude χρώματα ταιριάζουν τέλεια τόσο σε μακριά όσο και σε κοντά νύχια και είναι ευκολοσυνδύαστα. Πειραματίσου με τη nude παλέτα για να δεις ποιες αποχρώσεις ταιριάζουν περισσότερο στο δικό σου χέρι. Όποια και να διαλέξεις πάντως θα είσαι εντός κλίματος!

8. Μπορντό και σκούρα κόκκινα νύχια

Τα μπορντό και τα σκούρα κόκκινα νύχια είναι το χρώμα του χειμώνα! Αποτελεί ένα κλασικό χρώμα που ταιριάζει σε όλες και δε θα σε απογοητεύσει ποτέ. Έτσι, φόρεσε το άφοβα και φέτος το χειμώνα για να ξεφύγεις από τα καθημερινά nude μανικιούρ και να δώσεις χρώμα στην εμφάνισή σου!

Αυτή είναι η κορυφαία απόχρωση στο μανικιούρ για τον χειμώνα!

Περιποιήστε τα νύχια σας και θέλετε να ξέρετε ποια είναι η φετινή τάση στις αποχρώσεις; Αν κάνετε λοιπόν συχνά μανικιούρ σας βρήκαμε ποιο θα είναι το επόμενο χρώμα που θα διαλέξετε!

Στην ομορφιά συχνά μερικά πολύ «βασικά» items είναι εκείνα που αλλάζουν τελείως ένα λουκ, αυτά χωρίς τα οποία δεν μπορούμε να φανταστούμε την καθημερινότητα μας.

Κάποια προϊόντα μακιγιάζ είναι εδώ για να μας σώσουν τη ζωή και να μας ξεαγχώσουν, αφού πολλές φορές τα σίγουρα μονοπάτια είναι τα πιο αποτελεσματικά.

Μιλώντας για βερνίκια νυχιών και για τις τάσεις στο μανικιούρ της νέας σεζόν σχεδόν τίποτα δεν αλλάζει. Κι αυτό γιατί η κορυφαία απόχρωση και αυτού του χειμώνα θα είναι αυτή που έχουν όλες δοκιμάσει αμέτρητες φορές στο παρελθόν, την έχουμε λατρέψει και δεν θέλουμε να την βγάλουμε από τη ζωή μας.

Είναι το βουργουνδί, ένα χρώμα άρρηκτα συνδεδεμένο με τις χειμερινούς μήνες, μία απόχρωση με διάρκεια που δεν χορταίνεται εύκολα κυρίως γιατί κυκλοφορεί σε αμέτρητες αποχρώσεις.

Από βαθύ και σκοτεινό μπορντώ μέχρι απαλό και τρυφερό, εκείνο που προσεγγίζει αρκετά το κόκκινο, το βουργουνδί εκπέμπει ζεστασία σε κάθε κίνηση του χεριού μας και κάνει τα δάκτυλα να δείχνουν τόσο καθαρά, τόσο περιποιημένα.

 

Ροή ειδήσεων

Share