Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τα 2+1 tips που πρέπει να κάνεις για να βρεις το προσωπικό σου στιλ!

Ξεκίνα τώρα

8 Σεπτεμβρίου 2019 17:11
Τα 2+1 tips που πρέπει να κάνεις για να βρεις το προσωπικό σου στιλ!

Αυτά α 2+1 ένα tips που πρέπει να κάνεις για να βρεις το προσωπικό σου στιλ!

Στο Αthensmagazine.gr αγαπάμε τη μόδα και σου έχουμε πάντα έξυπνες λύσεις για τα ρούχα και το στυλ σου!

Όταν ψάχνεις να βρεις το στιλ που σου ταιριάζει αναζητάς να βρεις όλα εκείνα τα στοιχεία που πιστεύεις πως θα σου ταίριαζαν και θα ταίριαζαν με την προσωπικότητά σου. Πόσο εύκολο όμως είναι να βρεις το signature look σου; Στο παρακάτω βίντεο η συγκεκριμένη You Tuber σου δίνει συμβουλές για να βρεις και εσύ το δικό σου προσωπικό στιλ εύκολα και γρήγορα.

Βήμα 1ο:

Ανέλυσε την γκαρνταρόμπα σου
Άνοιξε την ντουλάπα σου και βγάλε έξω όλα τα ρούχα που είναι τα αγαπημένα σου! Βρες τα χρώματα που σου αρέσουν, τα πανωφόρια και τις μπλούζες αλλά και τα αξεσουάρ που φοράς ξανά και ξανά.

Βήμα 2ο:

Βρες ποιες celebrities έχουν το στιλ που θες να υιοθετήσεις
Ψάξε στο pinterest και στο instagram και βρες celebrities και fashionistas που σε εμπνέουν στιλιστικά. Αποθήκευσε όλες τις φωτογραφίες και με βάση αυτές θα μπορέσεις σιγά σιγά να χτίσεις το προσωπικό σου signature look.


Βήμα 3ο:

Βρες τα signature κομμάτια που θα φοράς
Ένα παλτό, ένα ζευγάρι παπούτσια, μια τσάντα, μια ζώνη είναι κομμάτια που θα βοηθήσουν στην εξέλιξη του στιλ σου αν επιλέξεις τα σωστά. Μην φοβηθείς να δώσεις λίγα χρήματα παραπάνω σε αυτά τα ρούχα γιατί θα αποτελέσουν όλη τη βάση του signature look σου.

Δες αναλυτικά τα παραπάνω βήματα στο παρακάτω βίντεο!

Zara - Νέα συλλογή: Αυτή είναι η τσάντα που θα κρατάς όλο τον χειμώνα!

Ψάξαμε βρήκαμε και σου παρουσιάζουμε την τσάντα που θα κρατάς όλο τον χειμώνα από την νέα συλλογή του Zara!

Ποια γυναίκα δεν θέλει να ακολουθεί την μόδα και να είναι άνετη με τα αξεσουάρ που θα φοράει; Το Athensmagazine.gr έχει κάθε μέρα τις καλύτερες επιλογές σε ρούχα και αξεσουάρ για εσένα! Αυτήν την φορά βρήκαμε την τέλεια τσάντα shopper με τρουκ που κοστίζει μόνο 25,95 ευρώ και είναι διαθέσιμη καταστήματα Zara!

Είναι κομψή ταιριάζει με τα πάντα και είναι πολύ χρηστική! Ειδικά όταν είσαι από το πρωί έξω έως αργά το βράδυ! Οι γυναίκες λατρεύουμε να έχουμε χώρο και άνεση στην τσάντα μας ώστε να βάζουμε διάφορα πράγματα όπως καλλυντικά, την ατζέντα μας και πολλά άλλα, οπότε μη το σκέφτεσαι σου βρήκαμε τη λύση...

Μια μικρή περιγραφή της τσάντας:

Τσάντα σε σχέδιο shopper και μαύρο χρώμα. Soft εξωτερικό μέρος με φινίρισμα σε κοκκώδη όψη και λεπτομέρεια τρουκ. Λουριά ώμου. Εσωτερική τσάντα που κλείνει με φερμουάρ. Κλείσιμο με μαγνητικό κούμπωμα.

ΤΣΑΝΤΑ SHOPPER ΜΕ ΤΡΟΥΚ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
25,95 EUR
ΜΑΥΡΟ - 6093/004

 

Ροή ειδήσεων

Share