Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κόκκινο Κραγιόν: Πώς θα το φορέσετε σωστά!

Το σήμα κατατεθέν του αισθησιασμού!

25 Ιουνίου 2019 11:17
Κόκκινο Κραγιόν: Πώς θα το φορέσετε σωστά!

Μπορεί το κόκκινο κραγιόν να είναι το σήμα κατατεθέν του αισθησιασμού, αλλά η ιστορία αποδεικνύει ότι συμβολίζουν τη δυναμική υπόσταση της γυναίκας.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία: ένα κατακόκκινο κραγιόν , είναι σύμβολο εξουσίας. Δείτε πως θα το φορέσετε σωστά!

Βαθύ Πορφυρό
Σου ταιριάζει εάν...έχεις σκουρόχρωμα μαλλιά. Επίσης ταιριάζει με κάθε απόχρωση δέρματος. Ένα πέρασμα με μια σκιά σε βαθιά κόκκινη απόχρωση στα βλέφαρα θα δώσει ένα ελαφρύ αισθησιακό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με τα χείλη.
Θα δείχνεις τέλεια αν: θέλεις να κάνεις μια εντυπωσιακή είσοδο σε ένα party ή όταν θέλεις να δώσεις μια πινελιά λάμψης σε ένα απλό μαύρο φόρεμα. Χρειάζεται όμως προσοχή. Να μην επιλέξεις ματ υφές γιατί οι βαθιές αποχρώσεις χρειάζονται λάμψη για να αναδειχθούν.


Ζεστό Καστανοκόκκινο

Σου ταιριάζει εάν...το χρώμα της επιδερμίδας σου κιτρινίζει. Μια γραμμή από καστανόχρωμο μολύβι για τα μάτια και λίγο ρούζ σε ροδακινί απόχρωση είναι ότι χρειάζεσαι για να ολοκληρώσεις το μακιγιάζ σου.
Θα δείχνεις τέλεια αν: έχεις μια απογευματινή κυριακάτικη έξοδο ή ακόμα και μια βραδινή αλλά όχι επίσημη εμφάνιση. Αυτή η ζεστή απόχρωση του κόκκινου ταιριάζει απόλυτα με απογευματινό απλό ντύσιμο.

Αθέατο περίγραμμα
Σου ταιριάζει εάν...θέλεις το χρώμα του κραγιόν να διατηρηθεί και να μη δημιουργήσει γραμμές γύρω από τα χείλη. Επέλεξε κάποιο ακριβώς στην απόχρωση με το κραγιόν που χρησιμοποιείς.
Θα φαίνεται τέλειο εάν: το απλώσεις με απαλές κινήσεις από το κέντρο των χειλιών προς τις εξωτερικές γωνίες. Επέλεξε ένα πολύ απαλό ενυδατικό μολύβι που δεν θα τραυματίσει τα χείλη σου και φρόντισε να έχεις πάντα ξυσμένη τη μύτη για απόλυτο περίγραμμα.
Φωτεινό Κοραλί
Σου ταιριάζει ...εάν έχεις ξανθά μαλλιά και μικρά χείλη. Το γκλος είναι εύκολο στην χρήση και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις πολλές ώρες στη διάρκεια της ημέρας. Είναι ιδανικό για ένα 50 s look και προσθέτει δίνει μοναδική λάμψη με τη προυπόθεση που θα κρατήσεις το υπόλοιπο πρόσωπο ομοιόμορφο με ένα λαμπερό φον ντε τεν και μαύρη μάσκαρα.
Θα φαίνεται τέλειο εάν: Το Απλώσεις σε ενυδατωμένα χείλη ώστε το αποτέλεσμα να δείχνει μοναδικό και τέλειο. Το κόκκινο με πορτοκαλί τόνους είναι ιδιαίτερα νεανικό και αναδεικνύει τα μικρά χείλη.

Φοράς κραγιόν; - Τι συμβολίζει το χρώμα για την προσωπικότητα σου;

Ποια γυναίκα δεν φοράει από το πρωί μέχρι το βράδυ κραγιόν και ειδικά αν είναι "κοκέτα"! Τι συμβολίζει όμως το χρώμα του κραγιόν για την προσωπικότητα σου;

Δεν μπορείς να φανταστείς τον εαυτό σου χωρίς ροζ χείλη ή το κόκκινο κραγιόν είναι το αξεσουάρ που συμπληρώνει κάθε σου εμφάνιση; Έχεις αναρωτηθεί ποιος είναι ο λόγος που έχεις μία ιδιαίτερη προτίμηση σε συγκεκριμένη απόχρωση κραγιόν; Το κραγιόν που επιλέγεις να φοράς αποκαλύπτει πολλά περισσότερα από ό,τι φαντάζεσαι και δείχνει στοιχεία της προσωπικότητάς σου!

Το αγαπημένο σου κραγιόν και τι συμβολίζει

Κόκκινο Κραγιόν

Οι αποχρώσεις του κόκκινου και οι τόνοι στο χρώμα του κρασιού ή των μούρων (deep berries) δείχνουν πως είσαι δυναμική και σίγουρη για τον εαυτό σου! Αποπνέεις έναν αέρα αυτοπεποίθησης και δεν φοβάσαι να τραβήξεις την προσοχή και τα βλέμματα πάνω σου! Έχεις πιο άτακτη και ζωηρή πλευρά, ενώ η αισθητική και το στυλ σου συχνά ξεχωρίζουν και είναι μοναδικά!

Κοραλλί Κραγιόν

Τα κοραλλί και πορτοκαλί κραγιόν αναδεικνύουν μία διάθεση πειραματισμού. Σου αρέσει να προσθέτεις την προσωπική σου “πινελιά” σε οτιδήποτε κλασσικό και έχεις την τάση να ξεφεύγεις από τα στενά και συμβατικά όρια, δείχνοντας αρκετές φορές έναν πιο άστατο και ευμετάβλητο χαρακτήρα. Είσαι αισιόδοξη και πάντα βλέπεις το ποτήρι μισογεμάτο!

Ροζ Κραγιόν

Τα κραγιόν στις αποχρώσεις του ροζ και στους τόνους του μωβ αποκαλύπτουν τη φιλόδοξη πλευρά σου! Απολαμβάνεις την επιτυχία, αλλά όταν πρόκειται να λάβεις σημαντικές αποφάσεις, προτιμάς να “παίζεις” εκ του ασφαλούς, χωρίς να ριψοκινδυνεύεις. Σου αρέσουν οι ακριβές απολαύσεις και δεν θα δίσταζες σε αυτή την περίπτωση να ξοδέψεις κάτι παραπάνω για το αντικείμενο του πόθου σου!

Καφέ Κραγιόν

Τα καφέ και σοκολατί κραγιόν συμβολίζουν την ήρεμη και ατάραχη πλευρά σου. Έχεις μία δυναμική πλευρά, η οποία είναι όμως καλά κρυμμένη και τις περισσότερες φορές τείνεις να εξαρτάσαι από τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Είσαι ρομαντική και έχεις νοσταλγική διάθεση για το παρελθόν… πιθανόν να αγαπάς τη ρετρό αισθητική και τα vintage αντικείμενα!

Nude Κραγιόν

Τα nude κραγιόν και οι γήινοι τόνοι δείχνουν ένα απόλυτα ισορροπημένο άτομο. Έχεις μετρημένη συμπεριφορά και διατηρείς χαμηλό προφίλ, ενώ πολλές φορές ο περίγυρος σου σε θεωρεί ιδιαίτερα ντροπαλή. Είσαι η ιδανική φίλη και ο άνθρωπος στον οποίο θα στραφούν για την συμβουλή και τη βοήθειά σου!

 

Ροή ειδήσεων

Share