Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022

15+1 χρυσοί κανόνες του κώδικα καλής συμπεριφοράς!

Αλλάξτε ό,τι κάνετε λάθος!

8 Απριλίου 2019 10:30
15+1 χρυσοί κανόνες του κώδικα καλής συμπεριφοράς!

Η ευγένεια δεν δύσκολο να εκδηλωθεί, αφού πρόκειται απλά για τον σεβασμό που δείχνουμε στον ίδιο μας τον εαυτό και τους άλλους. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά μυστικά ευγένειας που μόνο ένας μικρός αριθμός ανθρώπων φαίνεται να ξέρει.

Δείτε παρακάτω 16 κανόνες καλής συμπεριφοράς που μπορούν να κάνουν την ζωή σας πιο εύκολη και πιο ευχάριστη. Τι πρέπει να προσέχει κάθε γυναίκα μετά το σ3ξ;

1. Ποτέ μην επισκέπτεστε κάποιον χωρίς να τηλεφωνείτε.

Αν σας έχουν κάνει ποτέ απροσδόκητη επίσκεψη κατά πάσα πιθανότητα σας βρήκαν με τις πυτζάμες και την ρόμπα σας. Μια κυρία από την Βρετανία έλεγε, ότι όταν δέχεται απρόσμενους επισκέπτες, βάζει τα παπούτσια της, φοράει το καπέλο της και παίρνει μια ομπρέλα. Αν ο απρόσκλητος επισκέπτης ήταν ευχάριστη παρέα, έλεγε “Μόλις, γύρισα!”, αν όχι έλεγε “Τι κρίμα! Πρέπει να φύγω.”

2. Ποτέ μην στεγνώνετε μια ομπρέλα ανοιχτή, ούτε στο σπίτι, ούτε στο γραφείο, ούτε πουθενά αλλού.

Τα 4 σημάδια που μαρτηρούν αν σας θέλει μια γυναίκα!

Πρέπει να την διπλώσετε και να την αφήσετε να στεγνώσει.

3. Ποτέ μην αφήνετε μια τσάντα πάνω στα πόδια σας ή σε καρέκλα.

Ένα μικρό τσαντάκι μπορεί να τοποθετηθεί πάνω στο τραπέζι. Μια μεγάλη τσάντα μπορείτε να την κρεμάσετε στην καρέκλα ή να την αφήσετε στο πάτωμα, αν δεν υπάρχει χώρος.

4. Οι πλαστικές σακούλες και οι σακούλες από ακριβές μπουτίκ πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο για το σούπερ μάρκετ και όχι ως τσάντες.

5. Τα ρούχα για το σπίτι είναι φόρμες και φούτερ. Άνετα, αλλά τακτοποιημένα.

Η αλήθεια αποκαλύφθηκε: Να γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες!

Η ρόμπα και οι πιτζάμες είναι κατάλληλες για να πηγαίνουμε στο μπάνιο το πρωί και για ύπνο το βράδυ.

6. Όταν ένα παιδί μετακομίζει σε δικό του δωμάτιο, να χτυπάτε πάντα την πόρτα πριν μπείτε.

7. Όταν προσκαλείτε κάποιον για φαγητό σε ένα εστιατόριο σημαίνει αυτομάτως ότι εσείς θα πληρώσετε τον λογαριασμό.

8. Ο συνολικός αριθμός των αξεσουάρ σας δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 13.

Μπορείτε να φορέσετε ένα βραχιόλι πάνω από τα γάντια, αλλά όχι ένα δαχτυλίδι. Όσο πιο πολύ βραδιάζει, τόσο πιο ακριβά πρέπει να είναι τα κοσμήματά σας.

9. Ο άνθρωπος που βγαίνει πρώτος από το ασανσέρ είναι αυτός που βρίσκεται πιο κοντά στην πόρτα.

10. Η θέση με το περισσότερο κύρος στο αυτοκίνητο είναι αυτή πίσω από τον οδηγό.

Αυτή η θέση είναι για τις γυναίκες και ο άντρας πρέπει να κάθεται δίπλα της και όταν ετοιμάζεται να βγει πρέπει να βγαίνει έξω και να της ανοίγει την πόρτα. Ο άντρας πρέπει να ανοίγει την πόρτα για την γυναίκα σε όποιο σημείο του αυτοκινήτου και αν κάθεται.

11. Στο σινεμά, το θέατρο ή τις αίθουσες συναυλιών πρέπει να πάτε στην θέση σας έχοντας στραμμένο το πρόσωπό σας σε αυτούς που κάθονται.

12. Ταμπού θέματα για ψιλή συζήτηση: πολιτική, θρησκεία, υγεία, χρήματα.

Ανάρμοστη ερώτηση: “Ωραίο φόρεμα! Πόσο κοστίζει;” Πως να απαντήσετε; Χαμογελάστε και πείτε “Είναι δώρο!” και αλλάξτε θέμα συζήτησης. Αν ο άλλος επιμένει, πείτε ευγενικά “Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό το θέμα.”

13. Η οικειότητα ανάμεσα σε δυο ανθρώπους που μετά βίας γνωρίζονται είναι απαγορευμένη.

Συμπεριφερθείτε στους άλλους όπως θέλετε να σας συμπεριφερθούν και οι άλλοι. Ακόμα και αν γνωρίζετε καλά έναν άνθρωπο στην δουλειά πρέπει να φέρεστε τυπικά.

14. Η συζήτηση για ανθρώπους που απουσιάζουν σε μορφή κουτσομπολιού είναι απαράδεκτη.

Κι όμως: Αυτή είναι η λάθος κίνηση που κάνεις με το concealer και σε δείχνει μεγαλύτερη!

15. Είναι καλύτερο να κρατήσετε μυστικά αυτά τα 9 πράγματα:

Ηλικία, Θρησκεία, Οικογενειακοί καυγάδες, Οικονομική κατάσταση, Ιατρικά προβλήματα, Έρωτες, Δώρα, Αξιοπρέπεια και Ντροπιαστικές στιγμές.

16. Μια γυναίκα μπορεί να φορέσει γάντια και καπέλο σε εσωτερικούς χώρους.

Ο Τζακ Νίκολσον για την κοινή λογική:

“Σκέφτομαι πολύ την ευπρέπεια. Πως πρέπει να δώσω ένα πιάτο. Να μην φωνάζω από το ένα δωμάτιο στο άλλο. Να μην ανοίξω μια πόρτα χωρίς να χτυπήσω πρώτα. Να αφήσω μια γυναίκα να περάσει πρώτη. Στόχος αυτών των απλών πράξεων είναι να κάνω την ζωή καλύτερη. Δεν μπορεί να είμαστε σε διαρκή πόλεμο με τους γονείς μας. Δίνω μεγάλη προσοχή στους τρόπους μου. Είναι μια απλή και κατανοητή γλώσσα αμοιβαίου σεβασμού.”

Ποιες γυναίκες προτιμούν οι άνδρες; - Τι θέλουν πραγματικά;

Ποιες γυναίκες προτιμούν οι άνδρες; - Τι θέλουν πραγματικά;

Απορείτε γιατί οι άνδρες προτιμούν συνήθως τις πιο τολμηρές γυναίκες ή εκείνες που έχουν περισσότερη ομορφιά; Έχει συμβεί σε πολλές γυναίκες να βλέπουν τον άντρα που θέλουν να προτιμάει και να απορούν μετά τι έγινε ή τι κάνουν λάθος;

Ο φίλος σας δεν θέλει να «δεσμευτεί» σε σοβαρή σχέση ή ο σύζυγός σας σας συμπεριφέρεται υποτιμητικά; Είναι κάποιες από τις σκέψεις που έχουν περάσει σε πολλές γυναίκες!

Οι άνδρες δείχνουν να προτιμούν πάντα τις πιο έξυπνες, πιο τολμηρές και πιο σέξι γυναίκες, ενώ αποφεύγουν τις πολύ καλές ή όσες δείχνουν να εξαρτούν την ευτυχία τους από εκείνους.

Ποιες γυναίκες προτιμούν οι άντρες

Πρέπει να είστε τέλειες.

Οι γυναίκες πιστεύουν ότι πρέπει να είναι τέλειες, όμορφες και πλούσιες για να κερδίσουν τον σεβασμό και την αγάπη που τους αξίζει. Όμως, μας λέει η συγγραφέας, οι άνδρες δεν παντρεύονται τις τέλειες γυναίκες αλλά τις ενδιαφέρουσες. Αυτό συμβαίνει επειδή όταν ένας άνδρας γνωρίζει μία γυναίκα που μοιάζει υπερβολικά τέλεια, υπερβολικά γλυκιά ή υπερβολικά συγκαταβατική βαριέται εύκολα με αποτέλεσμα η σχέση να διαρκεί μόλις λίγους μήνες.

Διαβάστε ακόμα: Τα αρώματα που μαγεύουν τους άνδρες!

Πρέπει να γίνετε το σεξουαλικό του αντικείμενο

Το καλό σεξ δεν είναι αρκετό για να κερδίσει την καρδιά ενός άνδρα. Απλά επειδή κάποιος κοιμάται μαζί σας δεν σημαίνει ότι ενδιαφέρεται για κάτι παραπάνω. Σε αυτές τις περιπτώσεις σημαντικό ρόλο παίζει η πρώτη εντύπωση – και αυτή ξεκινάει από τα ρούχα. Τα αποκαλυπτικά ρούχα τραβούν τα βλέμματα αλλά δημιουργούν την εντύπωση στους άνδρες ότι η γυναίκα που τα φοράει είναι «εύκολη», δημιουργώντας τους ανασφάλειες σχετικά με τον αριθμό των εραστών που εκείνη είχε στο παρελθόν.

Πρέπει να είστε αυτό που θέλει εκείνος

Ξεχάστε τη φράση «Μου αρέσει ό,τι αρέσει σε εσένα». Όταν ένας άνδρας θέλει να είναι μαζί σας, θα δείξει ενδιαφέρον για τα πράγματα που σας αρέσουν και θα προσπαθήσει να τα κάνει πραγματικότητα. Αν καταφέρει να σας κάνει ευτυχισμένη, θα αισθάνεται πιο ασφαλής με τον εαυτό του και με τη σχέση σας. Όλα όσα κάνουν οι άνδρες τα κάνουν για να εντυπωσιάσουν κάποια γυναίκα – γίνετε αυτή η γυναίκα.

Κορίτσια δώστε βάση: 10 σημάδια που δείχνουν ότι ο σύντροφός σου θα σου κάνει πρόταση γάμου!

Τί θέλουν πραγματικά οι άνδρες

Μην είστε πολύ καλή: Σπάνια οι συγκαταβατικές γυναίκες αρέσουν στους άνδρες για μεγάλο διάστημα.

Παίξτε το άνετη: Δείξτε του ότι σας αρέσει, αλλά μην δείξετε ότι θέλετε να τον «δέσετε». Μην διεκδικήσετε τον ρόλο της συντρόφου, θα το αποζητήσει εκείνος από εσάς.

Μην πάτε αμέσως στο κρεβάτι: Οι άνδρες δεν εκτιμούν τίποτε περισσότερο από αυτό για το οποίο πρέπει να περιμένουν.

Κρατείστε αποστάσεις: Μόλις αρχίσετε και οι δύο να αισθάνεστε άνετα στη σχέση, μην του δείξετε ότι είστε διαρκώς διαθέσιμη. Έτσι ένα «βαρετό» τηλεφώνημα μπορεί να αποκτήσει ενδιαφέρον.

Δείξτε ότι έχετε και άλλες επιλογές: Αν πιστέψει ότι μπορεί να φύγετε από τη σχέση οποιαδήποτε στιγμή, θα εκτιμήσει περισσότερο αυτό που έχετε.

Συνομιλείτε αλλά δεν έχετε βρεθεί ποτέ; - Μην απελπίζεστε υπάρχει λόγος!

Αισθησιακή γυναίκα: Ποια είναι η γοητεία της και πώς την ξεχωρίζετε;

Γυναίκα

Όλοι έχουμε δει στον δρόμο και έχουμε ξεχωρίσει μια "αισθησιακή" γυναίκα! Ναι κυκλοφορούν ανάμεσά μας και μοιράζουν εγκεφαλικά στους άνδρες! Που κρύβεται αυτή η γοητεία της και από που πηγάζει;

Η αισθησιακή γυναίκα έχει ποιότητα ανεξάρτητα από την ηλικία της, αφιερώνει χρόνο στον εαυτό της, επιδεικνύει την ομορφιά της ενώ ταυτόχρονα εκπέμπει αθωότητα και ζεστασιά κάνοντας έτσι όσους βρίσκονται γύρω της να νιώθουν ευτυχισμένοι που είναι κοντά της.

Μια ειδυλλιακή περιγραφή; Σε καμία περίπτωση! Υπάρχουν πράγματι τέτοιου είδους γυναίκες που φυλακίζουν βλέμματα και καρδιές. Ας γνωρίσουμε λοιπόν την αισθησιακή γυναίκα και ας προσπαθήσουμε να μιμηθούμε όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που θα μας κάνουν επιθυμητές στον κοινωνικό μας περίγυρο και όχι μόνο!

ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ

Το κυρίαρχο χαρακτηριστικό της αισθησιακής γυναίκας είναι η πίστη στον εαυτό της και τις ικανότητές της. Κι αυτό δεν είναι κάτι που το λέει, αλλά το εκπέμπει με το χαμόγελό της, το ξεκάθαρο βλέμμα της και τη γλώσσα του σώματός της. Αυτή η εσωτερική εμπιστοσύνη την ωθεί να συμμετέχει, να μιλά και να φέρεται ελεύθερα προσέχοντας πάντα να κερδίζει την εύνοια των γύρω της. Αυτό που επιθυμεί είναι να κάνει εκείνους που την περιβάλλουν να νιώθουν άνετα μαζί της και τις περισσότερες φορές το καταφέρνει.

Ανεξάρτητα από τις οικονομικές της δυνατότητες και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζει ή εργάζεται, η αισθησιακή γυναίκα επικεντρώνει την προσοχή της στην συνεχή βελτίωση του χαρακτήρα και της προσωπικότητάς της μέσω μελέτης και απόκτησης γνώσεων για κάθε αντικείμενο που μπορεί να την ενδιαφέρει ενώ ταυτόχρονα μάχεται να εξαφανίσει οτιδήποτε την κάνει να φαίνεται λιγότερο ελκυστική.

Γυναίκα

ΟΜΟΡΦΙΑ - ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

Η αισθησιακή γυναίκα αντιλαμβάνεται με πολύ διαφορετικό τρόπο την ομορφιά. Ομορφιά για αυτήν είναι η εσωτερική αρμονία, η αλήθεια του "είναι", το στυλ και η άποψη. Θεωρεί σημαντική την συνολικά θηλυκή συμπεριφοράς και διαθέτει πνεύμα, ζωηρή φαντασία και μεταδοτικό κέφι για τη ζωή. Όλα αυτά την κάνουν να ακτινοβολεί και ακόμη και αν δεν διαθέτει φυσική ομορφιά, δίνει την εντύπωση μιας αστραφτερά όμορφης γυναίκας.

Ποιοι είναι οι τρόποι που θα σε κάνουν να δείχνεις πιο όμορφη;

Εκείνο που την κάνει να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες γυναίκες είναι η καθημερινή στάση της απέναντι στην ομορφιά. Η αισθησιακή γυναίκα δεν θεωρεί την περιποίηση του εαυτού της μια εξαιρετική περίπτωση που τυχαίνει σπάνια. Ασχολείται καθημερινά με τον εαυτό της και εξοικονομεί χρόνο για να περιποιηθεί το πρόσωπό της, τα μαλλιά, τα νύχια και τα ρούχα της. Αποφεύγει το γρήγορο ντους και προτιμά την τελετουργία του μπάνιου χρησιμοποιώντας αιθέρια έλαια ή άλλα προϊόντα ακολουθώντας έτσι το παράδειγμα διάσημων αισθησιακών γυναικών όπως ήταν η Κλεοπάτρα και η πριγκίπησσα Μποργκέζε, οι οποίες - ως γνωστό - έκαναν μπάνιο μέσα σε γάλα!

ΔΙΑΤΡΟΦΗ - ΣΩΜΑ

Δεν έχουν όλες οι αισθησιακές γυναίκες γεννηθεί με όμορφο δέρμα. Ούτε αυτό όμως μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο τους. Όπως και αν είναι το δέρματους, θα αγωνιστούν σκληρά για να αποκτήσουν ωραίο δέρμα. Φορούν τα καλύτερα και ποιοτικότερα προϊόντα, καθαρίζουν το δέρμα τους τακτικά και δεν διστάζουν να επισκεφτούν κάποιο κέντρο ομορφιάς για να απολαύσουν τις ειδικές θεραπείες του.

Δαφνέλαιο: To όπλο ομορφιάς για για λαμπερά μαλλιά,νεανικό πρόσωπο και σώμα!

Η διατροφή τους είναι γεμάτη από φρούτα και λαχανικά και τρέφονται ισορροπημένα ενώ δεν παραλείπουν να πίνουν την απαραίτητη ποσότητα νερού που χρειάζεται το σώμα τους.

Είναι γυναίκες που τα "έχουν βρει" με το σώμα τους και δεν έχουν μπει στην ψυχοφθόρα διαδικασία να αλλάξουν αυτό που είναι. Αγαπούν το σώμα τους και το φροντίζουν και προτιμούν να τονίζουν τις γραμμές τους από το να ακολουθούν τη μόδα που προστάζει για ισχνά σώματα. Η γυμναστική είναι καθημερινό κομμάτι απαραίτητο για να διατηρούνται σε φόρμα, είναι για εκείνες τρόπος ζωής και διασκέδαση.

ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Όσο αφορά το μακιγιάζ που επιλέγει, η αισθησιακή γυναίκα προτιμά να αποφεύγει τα έντονα και βαριά καλλυντικά. Έχει εμπιστοσύνη στο πρόσωπό της και αυτό την ωθεί σε μια πιο φυσική εμφάνιση με λιγότερο μακιγιάζ αλλά περισσότερη αυτοπεποίθηση και αυτογνωσία, αφού γνωρίζει καλά ότι δεν είναι δυνατό να καλυφθούν όλες οι ατέλειες του προσώπου. Δείχνει λοιπόν μια ιδιαίτερη προτίμηση στις γήινες αποχρώσεις, φροντίζοντας πάντοτε να τονίζει τα χαρακτηριστικά που την αναδεικνύουν.

Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνεις όταν βάφεσαι!

ΜΑΛΛΙΑ

Την ίδια τακτική ακολουθεί και για τα μαλλιά της, επιλέγοντας στυλάτες κουπ και χτενίσματα οι οποίες ταυτόχρονα είναι φυσικές και εύκολες. Προτιμά τις ελεύθερες γραμμές και αποφεύγει τα στυλιζαρισμένα χτενίσματα γιατί της αφαιρούν την ελευθερία στην κίνηση και έκφραση.Έτσι, ενώ φροντίζει να ενημερώνεται για την μόδα, επιλέγει πάντα μόνο αυτό που ταιριάζει με τα χαρακτηριστικά της και αναζητά στυλ ικανό να αναδείξει την προσωπικότητά της.

Θέλεις γερά και όμορφα μαλλιά; - Αυτά είναι τα τρόφιμα που πρέπει να εντάξεις στην διατροφή σου!

ΡΟΥΧΑ

Είναι το πρώτο πράγμα που τραβάει τα βλέμματα πάνω της. Το ντύσιμο της πάντα άψογο αλλά ταυτόχρονα συγκρατημένο ώστε να μην τραβά την προσοχή περισσότερο από την προσωπικότητά της. Η αισθησιακή γυναίκα συνήθως προτιμά κλασικά ρούχα γιατί γνωρίζει πολύ καλά ότι το κλασικό είναι διαχρονικό και δεν έχει ηλικία. Για αυτό το λόγο δεν αγοράζει παράξενα ή ακραία ρούχα αλλά επιμένει στις απλές γραμμές που διαγράφουν το σώμα και τονίζουν τις καμπύλες. Το στυλ είναι για κείνη ένας τομέας στον οποίο θα καταναλώσει πολύ σκέψη, προβληματισμό και αναζήτηση αλλά όταν καταλήξει σε αυτό που την εκφράζει πραγματικά, θα μείνει αφοσιωμένη σε όλη της τη ζωή.

Ίσως όλα τα παραπάνω φαίνονται παραμυθένια ή πολύπλοκα, η αλήθεια όμως είναι ότι οι γυναίκες αυτές είναι πραγματικές, ζουν και κινούνται ανάμεσά μας τραβώντας σαν μαγνήτης κοντά τους τους ανθρώπους που τις περιστοιχίζουν. Είναι στ'αλήθεια άξιες μίμησης για όλη την φροντίδα που παρέχουν στον εαυτό τους, ένα παράδειγμα για όλες τις υπόλοιπες γυναίκες οι οποίες έχουν εγκλωβιστεί στο να δίνουν συνεχώς στους άλλους χωρίς όμως να δίνουν τίποτα στον ίδιο τους τον εαυτό. Και εδώ αρχίζει το πρόβλημα, διότι αν δεν λάβεις είναι αδύνατο να δώσεις με το σωστό τρόπο.

Πετάξτε λοιπόν όλες τις ενοχές και δώστε απλόχερα στον εαυτό σας, κάντε τον να νιώσει όμορφος και ευτυχισμένος γιατί μόνο έτσι θα κάνετε ευτυχισμένους και τους γύρω σας. Μην ξεχνάτε ότι η θετική ψυχολογία έχει ευεργετικό αντίκτυπο σε όποια προσπάθεια για βελτίωση της εξωτερικής σας εμφάνισης και εκπέμπεται ξεκάθαρα στους ανθρώπους που σας περιβάλλουν.

Τελικά, η αισθησιακή γυναίκα αποτελεί ζωντανή απόδειξη ότι η ομορφιά αναδεικνύεται όχι στους νέους ή σε εκείνους που διαθέτουν τέλεια χαρακτηριστικά αλλά σε εκείνους που έχουν τα προσόντα και τη δύναμη να την αναδείξουν!

Διαβάστε περισσότερα θέματα για την γυναίκα στο Athensmagazine.gr.

 

Ροή ειδήσεων

Share