ΑΡΧΙΚΗ LIFESTYLE

Χριστίνα Κοραή για τον θάνατο της αδερφής της: «Κουβαλάω τη στάχτη της στον σταυρό που φοράω»

Χριστίνα Κοραή για τον θάνατο της αδερφής της: «Κουβαλάω τη στάχτη της στον σταυρό που φοράω»
Η Χριστίνα Κοραή με την αδερφή της
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Η δημοσιογράφος Χριστίνα Κοραή παραχώρησε μια συγκινητική συνέντευξη στην εκπομπή Buongiorno και στη Νάνσυ Νικολαϊδου.

Μιλώντας για τη διαδρομή της στον χώρο της δημοσιογραφίας, αποκάλυψε πως όταν μετακόμισε στην Αθήνα, διέθετε μόνο μια μικρή περιουσία που της είχαν αφήσει οι γονείς της. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον θάνατο της αδερφής της και τη συνεργασία της με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Η Χριστίνα Κοράη αφηγείται τη ζωή της

Σχετικά με την πορεία της και τα ρεπορτάζ που προκάλεσαν αντιδράσεις η ίδια απάντησε: «Δεν με ενδιαφέρει καθόλου εάν ενοχλεί το ρεπορτάζ μου. Και τηλέφωνα με έχουν πάρει, και την απόλυσή μου έχουν ζητήσει κάποιοι υπουργοί. Και τι έγινε;».

Η Χριστίνα Κοραή αποκάλυψε: «Δεν μου κάνει παράπονα ο πρωθυπουργός για την κριτική μου, εκτός από μία φορά. Του είπα ότι εγώ έχω δίκιο».

Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην απώλεια των γονιών της, όταν εκείνη ήταν 17 χρόνια, και τις δυσκολίες που ακολούθησαν.

«Η περιουσία που μου άφησαν οι γονείς μου ήταν το ‘όπλο’ για να έρθω από το Διδυμότειχο στην Αθήνα, να δουλέψω στην Ελευθεροτυπία και να γίνω δημοσιογράφος. Η απώλεια των γονιών μου ήταν τραγωδία. Η γιαγιά μου έλεγε ‘μην μου δώσεις Θεέ μου, όσα μπορώ να αντέξω’. Πονάς πολύ, έχω κάνει στη ζωή μου 3 φορές ψυχοθεραπεία», εξομολογήθηκε η Χριστίνα Κοραή.

Τι είπε για τον θάνατο της αδερφής της

Για την απώλεια της αδελφής της η Χριστίνα Κοραή παραδέχτηκε: «Η αδερφή μου έκανε δωρεά οργάνων είναι δώρο ζωής. Η εκκλησία δεν δέχεται να της κάνει κηδεία, έναν άνθρωπο που έσωσε 4 ζωές, λόγω της καύσης. Παρανόμησα και έκανα κηδεία στην αδερφή μου».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην συνεργασία της με τον δημοσιογράφο Νίκο Ευαγγελάτο, λέγοντας πως είναι εμπειρία να δουλεύεις μαζί του και πως εάν άλλοι είχαν την επιτυχία του θα είχαν καβαλήσει το καλάμι.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου