ΑΡΧΙΚΗ LIFESTYLE

Ξέσπασε η Μαλλιωτάκη για την Ηλιάδη και τις δηλώσεις για τον Λαζαρίδη: «Δεν είχε αγγίξει ούτε τρίχα μου – Το τι έζησε…»

Πόπη Μαλλιωτάκη: Η αλήθεια της για τον Λαζαρίδη
Η νέα δημόσια κόντρα Μαλλιωτάκη – Ηλιάδη
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Σε μία από τις πιο προσωπικές και αποκαλυπτικές τηλεοπτικές της εμφανίσεις των τελευταίων ετών, η Πόπη Μαλλιωτάκη αναφέρθηκε ανοιχτά στο παρελθόν της με τον αείμνηστο Μπάμπη Λαζαρίδη αλλά και στη διαχρονικά τεταμένη σχέση της με την Αγγελική Ηλιάδη. Η γνωστή τραγουδίστρια, μιλώντας στις κάμερες ψυχαγωγικής εκπομπής, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της για όσα έχουν ειπωθεί δημόσια τα τελευταία χρόνια σχετικά με τον πρώην σύζυγό της, ενώ παράλληλα άφησε σαφείς αιχμές προς την πλευρά της Αγγελικής Ηλιάδη.

Οι αιχμές και οι αποκαλύψεις για το παρελθόν τους

Η συνέντευξή της προκάλεσε έντονο ενδιαφέρον, καθώς για ακόμη μία φορά επανήλθε στο προσκήνιο μία ιστορία που απασχόλησε για χρόνια τη showbiz επικαιρότητα και συνεχίζει μέχρι σήμερα να προκαλεί συζητήσεις. Η Πόπη Μαλλιωτάκη εμφανίστηκε αποφασισμένη να μιλήσει για τη δική της αλήθεια όσον αφορά τη σχέση που είχε με τον Μπάμπη Λαζαρίδη, ξεκαθαρίζοντας πως η εικόνα που έχει εκείνη για τον χαρακτήρα του είναι τελείως διαφορετική από όσα περιγράφει δημόσια η Αγγελική Ηλιάδη. Όπως ανέφερε, κατά τη διάρκεια της κοινής τους ζωής δεν βίωσε ποτέ κακοποιητικές συμπεριφορές, ούτε σωματική ούτε λεκτική βία. Αντίθετα, όπως υποστήριξε, η σχέση τους βασιζόταν στην κατανόηση και στην ελευθερία κινήσεων.

«Εγώ όταν ερωτήθηκα, είπα αυτό που έζησα εγώ. Τώρα, το τι έζησε με την άλλη γυναίκα ή την παράλλη, αυτό εγώ δεν το γνωρίζω, δεν ήμουν μπροστά» ανέφερε και πρόσθεσε: «Εγώ ούτε καταπίεση, ούτε ξύλο έζησα, ίσα ίσα που υπήρξε μεγάλη κατανόηση και από πλευράς του. Ποτέ δεν με περιόρισε, ούτε ζήλευε. Όπως μίλησε (η Αγγελική Ηλιάδη) ένιωσα σαν να παρουσιαζόταν μπροστά μου ένας άλλος άνθρωπος, όχι αυτός που ήξερα εγώ. Δεν είχε αγγίξει ούτε τρίχα μου».

Συγκλονίζει η Αγγελική Ηλιάδη

«Ήμουν αρκετά περιορισμένη και δυστυχώς βίωνα μια πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση. Είχα επιλέξει και να μην πω κάτι όλα αυτά τα χρόνια, γιατί και το παιδί μου ήταν μικρό. Επειδή έχει μεγαλώσει τώρα και γνωρίζει πλέον πράγματα που έχω περάσει τότε, γι’ αυτό ίσως τώρα να μου είναι και λίγο πιο εύκολο να μοιραστώ πράγματα. Ήταν πέντε χρόνια πάρα πολύ δύσκολα ψυχολογικά για μένα, κατά τα οποία είχα απομακρυνθεί από την οικογένειά μου. Στην αρχή από επιλογή, στη συνέχεια ήθελα να είμαι μαζί τους αλλά δεν μπορούσα. Υπήρχε μια απαγόρευση σε όλα. Υπήρξε πάρα πολύ άσχημη κακοποίηση, πολύ. Ήμουν ένα κορίτσι που βρέθηκα σε μία κατάσταση χωρίς να το καταλάβω και επειδή πολλές γυναίκες οι οποίες έχουν κακοποιηθεί, ξέρουνε πώς γίνεται αυτό… Σιγά σιγά ο άλλος σου παίρνει ένα κομματάκι, άλλο ένα κομματάκι, άλλο ένα κομματάκι και ξαφνικά βρίσκεσαι εγκλωβισμένη, φυλακισμένη και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Δεν ήταν μόνο ψυχολογική η κακοποίηση ήταν και σωματική. Κάποια στιγμή βρίσκεσαι να είσαι ένα άβουλο πλάσμα υπό το καθεστώς φόβου και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, δεν μπορείς να λειτουργήσεις, έχεις χάσει τον εαυτό σου απλά», είχε πει η Αγγελική Ηλιάδη.

Η Αγγελική Ηλιάδη και ο Μπάμπης Λαζαρίδης που δολοφονήθηκε το 2008
Η Αγγελική Ηλιάδη και ο Μπάμπης Λαζαρίδης που δολοφονήθηκε το 2008

Στη συνέχεια ανέφερε πως όταν δολοφονήθηκε ο Μπάμπης Λαζαρίδης δεν ήθελε να έχει αρνητικά συναισθήματα για εκείνον: «Ο τρόπος με τον οποίο έφυγε αυτός ο άνθρωπος απ’ τη ζωή ήταν πάρα πολύ έτσι… σκληρός. Δεν το σκεφτόμουν καν. Δηλαδή δεν σκεφτόμουν καν τι είχα βιώσει όλα αυτά τα χρόνια μπροστά σε αυτό που είχε πάθει αυτός ο άνθρωπος. Και μου φαινόταν πάρα πολύ άσχημο να πω κάτι κακό γι’ αυτόν. Βέβαια μετά, σιγά σιγά, όταν συνήλθα, άρχισα να σκέφτομαι όλα αυτά που είχα περάσει και νοσοκομεία και πολλά. Είχα δοκιμάσει πάρα πολλές φορές να φύγω, αλλά υπήρχαν απειλές, υπήρχαν διάφορα πράγματα. Δηλαδή είχα ένα μωρό στην αγκαλιά μου και ήταν πάρα πολύ δύσκολο να κάνω κάτι. Πάρα πολύ σκληρό για ένα κορίτσι 24 χρονών να το περνάει αυτό, και να μην ξέρει αν θα ξημερώσει η επόμενη μέρα. Πολλές φορές φοβόμουν και για το παιδί που είχα στην κοιλιά μου», δήλωσε.

Η Αγγελική Ηλιάδη και ο Μπάμπης Λαζαρίδης που δολοφονήθηκε το 2008
Η Αγγελική Ηλιάδη και ο Μπάμπης Λαζαρίδης που δολοφονήθηκε το 2008

Κλείνοντας, η τραγουδίστρια ανέφερε πως είχε σκεφτεί να φύγει: «Κάποια στιγμή μου είχε περάσει από το μυαλό να πάρω τηλέφωνο κάπου αλλά δεν τολμούσα, φοβόμουν μην μου πάρουν το παιδί μου, μην κάνουν κακό στην οικογένειά μου. Υπήρχαν τέτοιες απειλές. Έλεγα ότι “Καλά να πάθεις τώρα. Αφού εσύ επέλεξες να είσαι με αυτόν τον άνθρωπο, κάτσε τώρα. Αφού εσύ το επέλεξες. Γιατί να σε βοηθήσει κάποιος; Για ποιο λόγο;”. Το σκεφτόμουνα και αυτό. Λάθος.

Όλοι αυτοί οι άνθρωποι κάνουν το εξής. Στην αρχή σε χτυπούν και μετά πέφτουν στα γόνατα και κλαίνε και ζητάνε συγγνώμη με λυγμούς και σου λένε “δεν θα το ξανακάνω”. Και εσύ πέφτεις στην παγίδα. Μπορεί να πέσεις στην παγίδα αρκετές φορές. Μου συνέβη και εμένα αυτό αρκετές φορές, έπεσα στην παγίδα. Και πάντα έλεγα από μέσα μου και ήλπιζα ότι να, μπορεί να μην ξαναγίνει, μπορεί να το μετάνιωσε. Όταν όμως ένας άντρας σηκώσει μία φορά χέρι σε μια γυναίκα, θα το κάνει για πάντα. Τέλος», είπε.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου