ΑΡΧΙΚΗ GOSSIP

Θρήνος για την Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: Πέθανε ο πατέρας της – «Μια μέρα σαν αυτή έφυγε γενναία από κοντά μας»

Επώδυνες στιγμές για την επιχειρηματία

Με τραγικό τρόπο εξελίχθηκε η σημερινή ημέρα για την Αλεξάνδρα Νικολαΐδου, που καλείται να διαχειριστεί μια εξαιρετικά δύσκολη απώλεια.

Η επιχειρηματίας και σύντροφος του Ντέμη Νικολαΐδη ανακοίνωσε μέσω social media ότι πέθανε ο πατέρας της, Γιώργος Νικολαΐδης. Όπως έγραψε η ίδια, η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27/3 στα Ιωάννινα.

«Μια ημέρα σαν αυτή έφυγε γενναία από κοντά μας ο πατέρας μας, Γεώργιος Νικολαΐδης πλήρης ημερών. Ένας άνθρωπος που αγάπησε και προσέφερε στον τόπο του ανιδιοτελώς όλη του τη ζωή. Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη στην Περίβλεπτο Ιωαννίνων (Οι περήφανες κόρες του)», έγραψε η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου.