ΑΡΧΙΚΗ LIFESTYLE

Σπύρος Μπιμπίλας: Μήνυση και ασφαλιστικά μέτρα εναντίον Γιώργου Καρκά και Πέτρου Φιλιππίδη

Σπύρος Μπιμπίλας: Μήνυση και ασφαλιστικά μέτρα εναντίον Γιώργου Καρκά και Πέτρου Φιλιππίδη
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Στην αντεπίθεση προχωρά ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος, σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα», ετοιμάζεται να καταθέσει μήνυση και ασφαλιστικά μέτρα κατά του Γιώργου Καρκά και του Πέτρου Φιλιππίδη, με αφορμή δημόσιες τοποθετήσεις που θεωρεί συκοφαντικές.

«Τον στοχοποιούν και τον συκοφαντούν δημοσίως»

Την είδηση επιβεβαίωσε στην πρωινή εκπομπή του Alpha ο δικηγόρος του Σπύρου Μπιμπίλα, Γιάννης Απατσίδης, υπογραμμίζοντας πως ο πελάτης του θα ασκήσει όλα τα ένδικα μέσα ενάντια σε όσους «τον στοχοποιούν και τον συκοφαντούν δημοσίως», όπως χαρακτηριστικά είπε.

«Και στον Πέτρο Φιλιππίδη θα ασκηθεί μήνυση για τη συκοφαντική του αναφορά, η οποία διέρρευσε στα μέσα ενημέρωσης. Δεν έχει καμία σημασία αν το πήραν πίσω, οι συκοφαντικές αναφορές δε λαμβάνονται πίσω μέσω συνηγόρων, αλλά μέσω των συκοφαντών που ζητούν συγγνώμη. Συντάσσονται τα δικόγραφα», τόνισε ο δικηγόρος του Σπύρου Μπιμπίλα.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου