ΑΡΧΙΚΗ LIFESTYLE

Συγκινεί ο Πέτρος Κωστόπουλος: Το άγχος του γάμου της κόρης του και η στιγμή που την “παρέδωσε”

Συγκινεί ο Πέτρος Κωστόπουλος: Το άγχος του γάμου της κόρης του και η στιγμή που την “παρέδωσε”
γάμος Αμαλίας Κωστοπούλου
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Ο Πέτρος Κωστόπουλος μίλησε δημόσια για τον γάμο της κόρης του, Αμαλίας Κωστοπούλου, και περιέγραψε με ιδιαίτερη συναισθηματική φόρτιση τις στιγμές λίγο πριν τη γαμήλια τελετή με τον Τζέικ Μέντγουελ, που πραγματοποιήθηκε σε ένα παραμυθένιο σκηνικό στο Κάστρο της Πύλου στη Μεσσηνία.

Όπως ανέφερε στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο Παρέα» του ΑΝΤ1, η διαδρομή προς το κάστρο μαζί με την κόρη του ήταν από τις πιο έντονες στιγμές της ημέρας. Ο ίδιος περιέγραψε πως υπήρχε εμφανής αμηχανία και από τους δύο, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής ελάχιστα ειπώθηκαν. «Μέχρι να την παραδώσω δεν μιλήσαμε σχεδόν καθόλου, υπήρχε μόνο άγχος», σημείωσε χαρακτηριστικά, αποτυπώνοντας το συναισθηματικό βάρος της στιγμής για έναν πατέρα που βλέπει το παιδί του να ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο ζωής.

Αμαλία Κωστοπούλου

Ο πρώην παρουσιαστής και επιχειρηματίας δεν έκρυψε πως ένιωθε έντονη αμηχανία, αλλά και μια εσωτερική ένταση για τη διαδικασία του γάμου συνολικά. Όπως είπε, δεν είχε ποτέ στο παρελθόν συζητήσει με την κόρη του το ενδεχόμενο γάμου ούτε είχε επιχειρήσει να κατευθύνει τις αποφάσεις της. «Ποτέ δεν της είπα αν θα παντρευτεί. Το ίδιο και στην άλλη μου κόρη. Πιστεύω ότι τα παιδιά πρέπει να βρίσκουν τον δρόμο τους», ανέφερε, δίνοντας και μια πιο προσωπική διάσταση στη φιλοσοφία του ως γονιός. Ο γάμος της Αμαλίας Κωστοπούλου και του Τζέικ Μέντγουελ είχε ήδη τελεστεί με πολιτικό τρόπο στις Ηνωμένες Πολιτείες τον περασμένο Οκτώβριο, ωστόσο το ζευγάρι επέλεξε να γιορτάσει την ένωσή του στην Ελλάδα, σε έναν χώρο με ιδιαίτερο συμβολισμό για τη νύφη. Η τελετή στη Μεσσηνία είχε περισσότερο συμβολικό χαρακτήρα, με ανταλλαγή όρκων και παρουσία στενών συγγενών και φίλων που ταξίδεψαν από διάφορες χώρες για να βρεθούν στο πλευρό τους.

Το σκηνικό χαρακτηρίστηκε από έντονο ρομαντισμό, με το Κάστρο της Πύλου να μετατρέπεται σε χώρο γιορτής, ενώ οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια ιδιαίτερη εμπειρία σε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σημεία της περιοχής. Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους βρέθηκαν και πρόσωπα της οικογένειας, όπως η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας, οι οποίοι συμμετείχαν στο σύνολο των εκδηλώσεων και φωτογραφήθηκαν με συγγενείς και φίλους.

Η ημέρα κύλησε σε γιορτινό κλίμα, με έντονη συγκίνηση αλλά και χαρά για το ζευγάρι, που επέλεξε να μοιραστεί τη σημαντική αυτή στιγμή με τα πιο κοντινά του πρόσωπα, σε ένα περιβάλλον που συνδύαζε την ιστορία, το τοπίο και τον ρομαντισμό της Μεσσηνίας.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου