ΑΡΧΙΚΗ LIFESTYLE

Όλοι ήταν εκεί για τον Στέλιο Καζαντζίδη: Συγκίνηση στο Καλλιμάρμαρο για το μεγάλο τραγουδιστή – Οι επώνυμοι που παρευρέθηκαν

Όλοι ήταν εκεί για τον Στέλιο Καζαντζίδη: Συγκίνηση στο Καλλιμάρμαρο για το μεγάλο τραγουδιστή – Οι επώνυμοι που παρευρέθηκαν
Η συναυλία για τον Στέλιο Καζαντζίδη στο Καλλιμάρμαρο (ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ/EUROKINISSI)
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

«Και ο Θεός έφτιαξε τον Καζαντζίδη», έλεγαν για ένα από τα πιο λαϊκά παιδιά, που εμφανίστηκαν στην χώρα μας, με χιλιάδες κόσμου να συγκεντρώνεται στο Καλλιμάρμαρο, τιμώντας με την παρουσία τους τον ιστορικό ερμηνευτή, σε ένα υπέροχο αφιέρωμα με τη δράση του «Όλοι μαζί μπορούμε».

Ανάμεσά τους βρέθηκαν και δεκάδες επώνυμοι Έλληνες τόσο από το χώρο της μουσικής, όσο και της τηλεόρασης, του θεάτρου, και της πολιτικής. Όλοι μαζί, χάρισαν μια αξέχαστη βραδιά στο κοινό μέσα σε κλίμα συγκίνησης και βαθιάς εκτίμησης στο έργο του μεγάλου καλλιτέχνη.

Οι επώνυμοι που βρέθηκαν στο Καλλιμάρμαρο

Συναυλία - αφιέρωμα για τον Στέλιο Καζαντζίδη
Η Χριστίνα Σούζη στη συναυλία - αφιέρωμα για τον Στέλιο Καζαντζίδη

Μια από τις παρουσίες που ξεχώρισε ήταν φυσικά της συζύγου του αείμνηστου τραγουδιστή, Βάσω Καζαντζίδη, η οποία κρατά ζωντανή τη μνήμη του μέσα από τις ιστορίες που διηγείται ανά καιρούς. Μάλιστα, η ίδια φωτογραφήθηκε με τους παρευρισκόμενους που βρέθηκαν εκεί για να τιμήσουν τον σύζυγό της.

Πλήθος καλλιτεχνών τραγούδησαν για τον Στέλιο Καζαντζίδη (ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ/EUROKINISSI)

Άλλες προσωπικότητες που τράβηξαν τα βλέμματα ήταν ο Χρήστος Φερεντίνος και η Μελίνα Ασλανίδου, με την τελευταία να ανεβαίνει και στην σκηνή να τραγουδήσει. O Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη εμφανίστηκαν μαζί στο στάδιο, ενώ η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων ανέβηκε στην σκηνή για να υποδεχτεί τον κόσμο.

Πλήθος επωνύμων παρευρέθηκαν στη συναυλία για τον Στέλιο Καζαντζίδη (ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ/EUROKINISSI)

Ύστερα, ένας ένας οι καλλιτέχνες ανέβηκαν πάνω στην σκηνή και ερμήνευσαν τα αγαπημένα κομμάτια του Στέλιου Καζαντζίδη. Κάποιοι από αυτούς ήταν: ο Αντώνης Ρέμος, ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Χρήστος Μάστορας, η Klavdia, ο Θοδωρής Φέρρης και η Πέγκυ Ζήνα. Μια εμφάνιση που ξεχώρισε ήταν του Κωνσταντίνου Αργυρού ο οποίος κατά τη διάρκεια της ερμηνείας του ο τραγουδιστής ξεκίνησε να χορεύει ζεϊμπέκικο μπροστά στα μάτια χιλιάδων κόσμου και το κοινό τον αποθέωσε, με την σύζυγό του, Αλεξάνδρα Νίκα, να τον καμαρώνει από τις κερκίδες.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου