Νικολέττα Ράλλη & Μιχάλης Ανδρούτσος: Χώρισαν μετά από 7 χρόνια και ένα παιδί – Η φωτογραφία που το είχε προδώσει

Μετά από επτά χρόνια κοινής πορείας, η παρουσιάστρια Νικολέττα Ράλλη και ο επιχειρηματίας Μιχάλης Ανδρούτσος αποφάσισαν να βάλουν οριστικό τέλος στον γάμο τους, όπως αποκαλύπτει η «Real News» και η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Αντωνίου.
Τα τελευταία τρία χρόνια, η σχέση τους αντιμετώπιζε σημαντικές δυσκολίες, οι οποίες παρά τις προσπάθειες και των δύο, δεν κατέστη δυνατόν να ξεπεραστούν. Η απόφαση για χωρισμό λήφθηκε το περασμένο καλοκαίρι, με στόχο η μετάβαση στη νέα πραγματικότητα να γίνει όσο το δυνατόν ομαλότερα και χωρίς εντάσεις, διατηρώντας φιλικές σχέσεις για το καλό της οικογένειας.
Νέα αρχή για τον Μιχάλη Ανδρούτσο
Ο Μιχάλης Ανδρούτσος έχει ήδη βρει νέο σπίτι και προετοιμάζεται για τη νέα καθημερινότητά του. Παρά τις αλλαγές, η παρουσία του στο πλευρό της κόρης τους Σοφίας-Αλεξάνδρας, που γεννήθηκε στις 11 Ιουνίου 2020, παραμένει αδιαπραγμάτευτη. Και οι δύο γονείς θέτουν ως πρώτη προτεραιότητα την ευτυχία και τη σταθερότητα του παιδιού τους, διασφαλίζοντας ότι η μετάβαση αυτή θα γίνει με σεβασμό και αγάπη.
Η γνωριμία και η πορεία της σχέσης
Η Νικολέττα Ράλλη γνώρισε τον Μιχάλη Ανδρούτσο περίπου το 2018 και σύντομα έγιναν ζευγάρι. Η σχέση τους έγινε γνωστή στο κοινό λίγο αργότερα, αν και και οι δύο κρατούσαν πάντα την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Το 2020 ήρθε στη ζωή τους η κόρη τους, Σοφία-Αλεξάνδρα, που αποτέλεσε ένα σημαντικό κομμάτι της οικογένειας και επηρέασε σε μεγάλο βαθμό τις επιλογές τους, όπως είχε δηλώσει και η ίδια η παρουσιάστρια σε συνεντεύξεις της.
Πώς ο χωρισμός είχε γίνει αντιληπτός
Η Νικολέττα Ράλλη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, είχε πραγματοποιήσει ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου δέχθηκε πολλές ερωτήσεις για τον σύζυγό της. Παρά το ενδιαφέρον του κοινού, η ίδια δεν απάντησε ξεκάθαρα, αλλά σχολίασε χιουμοριστικά: «Όλες οι ερωτήσεις από γυναίκες; Τι πρέπει να σκεφτώ;».
Η στάση της δείχνει ότι ήθελε να κρατήσει την προσωπική της ζωή διακριτική, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι οι πληροφορίες που φτάνουν στο κοινό είναι σεβαστές και με μέτρο.
«Αν δεν είχαμε το παιδί, δε θα ήμασταν μαζί, θα είχαμε χωρίσει»
Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Buongiorno» με την Φαίη Σκορδά, η Νικολέττα Ράλλη είχε μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση της με τον Μιχάλη Ανδρούτσο:
«Με τον Μιχάλη έχουμε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση γενικότερα. Δηλαδή δεν είμαστε το γουτσουνιάρικο ζευγάρι. Είμαστε λίγο πιο φίλοι, σε κάποιους μπορεί να μην αρέσει, εμένα μου αρέσει αυτό που ζω. Έτσι ήμασταν πάντα. Όλα έγιναν πάρα πολύ γρήγορα. Στους εννέα μήνες της σχέσης μας, έμεινα έγκυος. Θεωρώ ότι αν δεν είχαμε το παιδί, δε θα ήμασταν μαζί, θα είχαμε χωρίσει».
Η ίδια τόνισε ότι, παρά τη διάλυση της σχέσης, υπάρχει ένα σταθερό οικογενειακό μοντέλο στο οποίο οι γονείς παραμένουν ενωμένοι για χάρη του παιδιού τους, προσφέροντάς του ασφάλεια και σταθερότητα.






0 ΣΧΟΛΙΑ