«Με είπε σκύλα!»: Η απίστευτη αντίδραση της δικηγόρου της Ελένης Γερασιμίδου όταν της ζήτησε διαζύγιο

Σε μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Buongiorno», η δημοφιλής ηθοποιός Ελένη Γερασιμίδου μοιράστηκε άγνωστες πτυχές της μακρόχρονης πορείας της, μιλώντας ανοιχτά τόσο για τις οικογενειακές και επαγγελματικές της σχέσεις όσο και για το τηλεοπτικό της μέλλον.
Η ηθοποιός αναφέρθηκε αρχικά στη συνεργασία με την κόρη της, επισημαίνοντας την αυστηρότητα που τη διακρίνει στον επαγγελματικό στίβο. Όπως τόνισε η ίδια, η οικογένεια τείνει να μην φέρνει αντιρρήσεις στις αποφάσεις της, καθώς αναγνωρίζει σε εκείνη τη φρεσκάδα και τη σύγχρονη ματιά που χρειάζονται οι δουλειές τους.«Η κόρη μου ως συνεργάτης είναι αυστηρή. Δε της φέρνουμε αντιρρήσεις, γιατί είναι το φρέσκο μυαλό»
«Φτάνουμε καθημερινά κοντά στο τέλος» – Η ζωή με τον Αντώνη Ξένο
Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσαν οι εξομολογήσεις της για τον επί 46 χρόνια σύντροφο της ζωής της, Αντώνη Ξένο. Η Ελένη Γερασιμίδου περιέγραψε τη συμβίωσή τους ως μια διαδρομή γεμάτη χιούμορ και διασκέδαση, η οποία όμως δεν στερείται στιγμών απόλυτης μονοτονίας.
Χαρακτηριστικά ανέφερε πως, αν και μπορεί να μην γερνούν με τον ίδιο ρυθμό, σίγουρα μοιράζονται την ίδια πλήξη σε καθημερινή βάση, με αποτέλεσμα να αγγίζουν συχνά τα όρια του οριστικού χωρισμού.
Μάλιστα, αποκάλυψε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ένα περιστατικό που συνέβη πριν από περίπου δύο χρόνια, όταν αποφάσισε να καλέσει τη νομική της σύμβουλο με σκοπό να κινήσει διαδικασίες διαζυγίου.
Η αντίδραση της δικηγόρου της ήταν απρόσμενη, καθώς αρνήθηκε να προχωρήσει, υπερασπιζόμενη τον Αντώνη Ξένο και αποκαλώντας την ίδια «σκύλα» που σκέφτηκε να αποχωριστεί έναν τόσο καλοσυνάτο άνθρωπο.
Η οικονομική ανάγκη και η μεγάλη επιστροφή στο MEGA
Κλείνοντας, η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε με συγκίνηση στην εισπραττόμενη αγάπη από το κοινό, το οποίο διατηρεί μια εξαιρετική εικόνα για την ίδια και την πορεία της όλα αυτά τα χρόνια. Παράλληλα, επισημοποίησε την επιστροφή της στη μικρή οθόνη, ανακοινώνοντας πως τον επόμενο μήνα ξεκινούν τα γυρίσματα για τη νέα σειρά του MEGA με τίτλο «Δυο μαύρα πουκάμισα».
Η Ελένη Γερασιμίδου δεν δίστασε να παραδεχτεί πως η τηλεόραση της είχε λείψει, πρωτίστως για βιοποριστικούς λόγους, αναγνωρίζοντας πως παρά το γεγονός ότι οι οικονομικές απολαβές στον κλάδο δεν θυμίζουν σε τίποτα τις παλαιότερες εποχές, η εργασία στο μέσο παραμένει απαραίτητη και επιθυμητή.
Ελένη Γερασιμίδου: Η διαδρομή μιας σπουδαίας και αυθεντικής ηθοποιού
Η Ελένη Γερασιμίδου ήρθε στη ζωή στις 11 Δεκεμβρίου 1949 στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης. Μεγάλωσε σε μια οικογένεια Ποντίων αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, η οποία, παρά τις έντονες οικονομικές δυσκολίες της εποχής, της προσέφερε ένα περιβάλλον γεμάτο ζεστασιά και ευτυχία. Μοιράστηκε τα παιδικά της χρόνια με τα δύο της αδέλφια: τον συνθέτη Γιώργο Γερασιμίδη και την αξέχαστη, πολυτάλαντη ηθοποιό Νατάσα Γερασιμίδου, που έφυγε από τη ζωή το 2002.
Αφού ολοκλήρωσε το εξατάξιο Γυμνάσιο στη Θεσσαλονίκη, αποφάσισε να ακολουθήσει το πάθος της για την υποκριτική, σπουδάζοντας στη Δραματική Σχολή του Ζίζου Χαρατσάρη. Η επαγγελματική της πορεία ξεκίνησε το 1973.
Για πολλά χρόνια υπηρέτησε το ποιοτικό θέατρο, συμμετέχοντας στο «Θεατρικό Εργαστήρι Θεσσαλονίκης», σε εταιρικούς θιάσους, καθώς και σε σημαντικά περιφερειακά θέατρα, όπως το ΔΗΠΕΘΕ Ρόδου και το πρωτοποριακό Θεσσαλικό Θέατρο.
Η καθιέρωση δεν άργησε να έρθει, οδηγώντας τη στις μεγάλες θεατρικές σκηνές της πρωτεύουσας. Κατά τη διάρκεια της καριέρας της, η Ελένη Γερασιμίδου δοκιμάστηκε με τεράστια επιτυχία σε όλα σχεδόν τα θεατρικά είδη —από εναλλακτικούς χώρους και Καφέ Θέατρο μέχρι την Επίδαυρο με το Εθνικό Θέατρο— με μόνη εξαίρεση την αρχαία τραγωδία.
Στο ευρύ κοινό έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής και αγαπητή μέσα από τη μικρή οθόνη, έχοντας στο ενεργητικό της παρουσία σε περίπου 40 τηλεοπτικές σειρές που άφησαν εποχή, ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζουν οι «Δέκα Μικροί Μήτσοι», το «Εμείς κι Εμείς» και το «Κάτω από την Ακρόπολη».
Διαβάστε επίσης
Παράλληλα, διέγραψε μια αξιοσημείωτη πορεία και στον κινηματογράφο με συμμετοχή σε 14 ταινίες. Μάλιστα, η ερμηνεία της στην εμβληματική ταινία «Μια αιωνιότητα και μια μέρα» του Θόδωρου Αγγελόπουλου της χάρισε το Κρατικό Βραβείο Β΄ Γυναικείου Ρόλου, επισφραγίζοντας μια καριέρα γεμάτη διακρίσεις, ήθος και αφοσίωση στην τέχνη.






0 ΣΧΟΛΙΑ