Λάκης Γαβαλάς για τον γάμο του με γυναίκα: «Ήταν φορές που εγώ ήμουν πιο γυναίκα από αυτήν»

Ο Λάκης Γαβαλάς είναι πάντοτε αποκαλυπτικός και δεν φοβάται να μασήσει τα δόντια του. Σε μια βαθιά εξομολόγηση στην εκπομπή “Rainbow Mermaids”, ο καταξιωμένος σχεδιαστής αναφέρθηκε στον γάμο του με μια γυναίκα, μια σχέση που διήρκεσε εννέα χρόνια και ήταν γεμάτη αγάπη και εκτίμηση.
Μεταξύ άλλων παραδέχτηκε ότι πολλές φορές αισθανόταν πιο «γυναίκα» από τη σύζυγό του, αλλά η αγάπη τους ξεπερνούσε τα στερεότυπα.
Αποκαλυπτικός ο Λάκης Γαβαλάς
«Ήταν μια σούπερ γυναίκα», δήλωσε ο Γαβαλάς για την πρώην σύζυγό του:
«Είχα μια σχέση 9 χρόνια με μια σούπερ γυναίκα, είχαμε κάνει και γάμο, ήμασταν ερωτευμένοι. Ήταν φορές που εγώ ήμουν πιο γυναίκα από τη γυναίκα μου, αλλά ήμασταν τόσο αγαπημένοι που δεν το μετράγαμε»
Διαβάστε επίσης
Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε και για την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια:
«Ο Παντελής Τουτουντζής και ο Φώτης Σεργουλόπουλος είναι υπόδειγμα γονέα. Έχω δει πολλούς που παρατάνε το παιδί και το έχουν μόνο για τις φωτογραφίες. Βέβαια και οι Θεσσαλονικείς κάνουν παιδιά για τις φωτογραφίες, αλλά δεν το συζητάμε αυτό, άστο.
Όταν δύο άντρες ξαφνικά χωρίς να έχουν συμπόνια για κάποια παιδάκια που είναι σε ορφανοτροφεία να πάνε να τα ταΐσουν μια φορά, να είναι κάπως φιλάνθρωποι, δεν μπορεί η μόδα ξαφνικά να τους κάνει να θέλουν να γίνονται γονείς».
Τις λατρεύει και δεν το κρύβει ο Λάκης Γαβαλάς: «Η συνθήκη με τις γυναίκες με κάνει να αισθάνομαι ότι είμαι πολύ άντρας»
Καλεσμένος στο «Καλημέρα είπαμε;» με την Ζωή Κρονάκη και τον Τάσο Ιορδανίδη βρέθηκε ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για τις γυναίκες και την αγάπη που έχει για αυτές.
«Όταν δεν ξεφεύγει από τις σωστές δόσεις μου αρέσει γιατί αλλιώς με βάζει σε πολλή ντροπή και δεν ξέρω πώς να συμπεριφερθώ. Είναι 2-3 άτομα που μου γράφουν ωραία λόγια, μου βάζουν πολλές καρδούλες από ότι πρέπει, με ρωτάνε πώς ξύπνησα σήμερα. Γιατί πρέπει να ξέρει κάποιος πώς ξύπνησα όταν δεν τον γνωρίζω καν; Δεν έχω καθόλου πρόστυχα μηνύματα, με σέβονται. Κάποιοι θέλουν το κομπλιμέντο είτε νομίζουν ότι είμαι εκεί διαθέσιμος να δώσω κάτι παραπάνω από την καλή μου ενέργεια και με φέρνει σε δυσκολίες.» ανέφερε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.
«Λατρεύω τις γυναίκες πιο πολύ από ότι οι άντρες τους. Τις έχω εξυπηρετήσει, τις έχω ανοίξει πόρτες, τις έχω πει πώς να καθίσουν, τις έχω φέρει πολύ ωραία πράγματα να φορέσουν. Η συνθήκη με τις γυναίκες με κάνει να αισθάνομαι ότι είμαι πολύ άντρας και σωστός μαζί τους. Γιατί να μην είμαι σωστός και με κάποιους άντρες που μου αρέσουν; Αυτό κάνω και δεν το κρύβω» πρόσθεσε.
Ο Λάκης Γαβαλάς για την δημιουργία οικογένειας
«Ήταν να αποκτήσω τότε με την γυναίκα μου, είχε φτάσει στους 3,5 μήνες αλλά δεν θα έβγαινε άρτιο το παιδί. Έπρεπε να το αφαιρέσει να το αποκολλήσει» είπε ο Λάκης Γαβαλάς για την εγκυμοσύνη που δεν προχώρησε.
«Σήμερα θα είχε γιο και εγγόνια, αλλά… δεν έτυχε. Από τότε και μετά ούτε τέτοιο έντονο έρωτα έχω ζήσει στη ζωή μου, ούτε τέτοια φροντίδα για άλλο άτομο, ούτε τη φάση να θέλω να κάνω παιδιά».
Διαβάστε επίσης: Λάκης Γαβαλάς: «Θα γινόμουν πατέρας, λόγω ορμονών έγινε ένα μπέρδεμα» – Η σπάνια εξομολόγηση για το παιδί που δε γεννήθηκε (video)
Ο Λάκης Γαβαλάς μοιράστηκε την περιπέτεια που είχε με κάποιον άνδρα σε ένα από τα ταξίδια του με την σύζυγό του κατά τη διάρκεια της κοινής τους ζωής.
«Σε ένα ταξίδι στην Μπολόνια με την σύντροφό μου, η εκείνη είχε φύγει για κάτι δουλειές και έρχεται ένας ντίλερ με σαπούνια, δεν ξέρω πώς το είδα, ήταν κι αυτός παντρεμένος. Μου είπε να συνεχίσουμε την κουβέντα μας στο δωμάτιό του. Μείναμε το βράδυ μαζί, το ευχαριστήθηκα τόσο πολύ αλλά αισθανόμουν ενοχές.