ΑΡΧΙΚΗ LIFESTYLE

Η Χρηστίδου απαντά στον Λιάγκα: «Το αν έχεις κακή σχέση με τον πρώην σου, δεν καθορίζει να είσαι καλός γονιός»

Η δημόσια διαφωνία της Χρηστίδου με τον Γιώργο Λιάγκα για τους γονείς
Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Μια νέα «κόντρα» ξέσπασε ανάμεσα στην τηλεοπτική παρέα του «Χαμογέλα και πάλι» και τον Γιώργο Λιάγκα, με αφορμή τις προσωπικές σχέσεις και τον γονεϊκό ρόλο. Η Σίσσυ Χρηστίδου δεν άφησε ασχολίαστη την πρόσφατη τοποθέτηση του παρουσιαστή, εκφράζοντας την έντονη αντίθεσή της στον αέρα της εκπομπής της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου απαντά στον Λιάγκα
Σίσσυ Χρηστίδου εναντίον Γιώργου Λιάγκα

Ξέσπασε η Σίσσυ Χρηστίδου κατά Λιάγκα

Η αφορμή δόθηκε όταν ο Γιώργος Λιάγκας, με φόντο το τεταμένο κλίμα ανάμεσα στην Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, εξέφρασε μια άποψη που προκάλεσε συζητήσεις. «Ένα ζευγάρι που έχει κακή σχέση ο ένας με τον άλλον, μπορεί να είναι τέλειοι γονείς;», αναρωτήθηκε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, για να δώσει αμέσως μετά την προσωπική του ετυμηγορία: «Η απάντηση η δική μου είναι όχι».

Αυτή η γενίκευση φαίνεται πως ενόχλησε τη Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία δεν άφησε το σχόλιο να πέσει κάτω, ανοίγοντας έναν νέο κύκλο συζήτησης για το αν η ποιότητα μιας σχέσης καθορίζει απαραίτητα και την ικανότητα κάποιου στον γονεϊκό του ρόλο.

Με αφορμή αυτή τη τοποθέτηση του Γιώργου Λιάγκα, η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να εκφράσει τη δική της άποψη λέγοντας, «Ο Γιώργος Λιάγκας είπε ότι αν έχουν κακή σχέση δυο γονείς, είναι κακοί γονείς. Προφανώς αυτό δεν στέκει και δεν έχει βάση. Αν ένα πρώην ζευγάρι έχει κακή σχέση, μπορεί να το αποφασίσει μόνο ένας από τους δυο, όπως επίσης δε μπορεί ένας εκ των δυο να αποφασίσει ότι θα έχουν καλή σχέση. Σε κάτι που δε μπορείς να καθορίσεις εσύ μόνος σου, δε μπορεί αυτό να καθορίζει και το αν είσαι καλός γονιός ή όχι.

Το να φέρεσαι με κακό τρόπο στον πρώην σύντροφό σου, και να είσαι καλός γονιός, σαν μονάδα, συμφωνώ ότι δεν είναι πολύ συμβατό. Έχει διαφορά. Σημασία έχει ποιός καθορίζει την κακή σχέση…».

Χρηστίδου - Μαραντίνης
Η κόντρα Χρηστίδου-Λιάγκα με αφορμή το ζεύγος Τούνη-Αλεξάνδρου

«Με ενοχλεί να τους βάζουμε μαζί την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Άλλα κάνει ο ένας, άλλα ο άλλος. Είναι λάθος να μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι. Και τον Γιώργο Λιάγκα με τη Φαίη Σκορδά αν τους πιάσεις, θα δεις, ο Γιώργος αναφέρει πολύ συχνά τη Φαίη στην εκπομπή του. Από την άλλη, η Φαίη δεν τον αναφέρει ποτέ. Είναι μια στάση, και ο καθένας περνά τα μηνύματά του μέσα από αυτή. Δεν είναι ομάδα πια και δεν πρέπει να κρίνονται σαν ομάδα» πρόσθεσε σε άλλο σημείο η παρουσιάστρια.

Τι είπε η Χρηστίδου για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή τοποθέτηση ξεκίνησε την εκπομπή της το πρωί της Κυριακής η Σίσσυ Χρηστίδου, παίρνοντας θέση για τις πρόσφατες δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη. Αφορμή στάθηκε η εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε ο Πρωθυπουργός στον Νίκο Μάνεση, όπου μεταξύ άλλων σχολίασε την απόφαση της Μαρίας Καρυστιανού να εμπλακεί ενεργά στην πολιτική σκηνή με την ίδρυση νέου κόμματος.

«Υπάρχει μεγάλη απόσταση από το να είσαι γονιός ενός θύματος των Τεμπών μέχρι να γίνεις αρχηγός ενός πολιτικού κόμματος. Αφήστε να δούμε πώς θα διανυθεί» υποστήριξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια σχολίασε: «Πώς θα διανυθεί… με όλο τον σεβασμό στον πρωθυπουργό μας αλλά και το να είσαι γιος πρωθυπουργού μέχρι να γίνεις πρωθυπουργός θα έπρεπε να έχει μεγάλη απόσταση αλλά τη διανύσατε. Μπορεί αυτή να είναι μεγαλύτερη απόσταση… να δούμε πώς θα διανυθεί. Συμφωνούμε. Γιατί πήρε αυτή τη θέση (ο πρωθυπουργός) προκαταβολικά; Για να μην πάνε οι αγρότες στη συνάντηση με υψηλές προσδοκίες; Τώρα δέχθηκε τη συνάντηση αφού ανακοινώθηκαν τα μέτρα, τότε γιατί πάμε στη συνάντηση, όταν προκαταβολικά λες “δεν έχω κάτι άλλο να σας δώσω”; Για να γνωριστούμε καλύτερα;», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια για το αγροτικό ζήτημα.

Θυμίζουμε πως στη χθεσινή (17/1) εκπομπή της η Σίσσυ Χρηστίδου είχε πει μεταξύ άλλων για τη Μαρία Καρυστιανού: «Δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που να μη λυγίσει μπροστά στις περιγραφές της και στον τρόπο που μετουσιώνει τον πόνο σε δύναμη. Με εντυπωσιάζει ο τρόπος που της έχει ασκηθεί κριτική. Δεν είναι ότι δεν το ξέρουμε ρε παιδί μου πώς πάει, αλλά το πόσο θυμό έχει ξυπνήσει. Πώς έχει καταφέρει να ενώσει δεξιά, αριστερά, κέντρο απέναντί της. Έχουν γίνει όλοι τόσο αγαπημένοι, δεν τους έχουμε ξαναδεί. Είναι φοβερό. Αν δεν είσαι πολιτικός, γιατί αν είσαι πολιτικός, καταλαβαίνω να φοβάσαι. Καταλαβαίνω να μη θες τη Μαρία Καρυστιανού. Καταλαβαίνω να λες τι είναι αυτό τώρα, από πού, πώς θα το παλέψω, πώς θα το πολεμήσω. Αν όμως δεν είσαι πολιτικός, γιατί να το πολεμήσεις;»

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου