Η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε για πιθανό γάμο μετά το διαζύγιο με τον Κατσούλη: «Θα μπορούσα να γίνω…»

Η απάντηση της παρουσιάστριας
Η Κατερίνα Καραβάτου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», έχοντας πρόσφατα μιλήσει για τον Χρήστο Φερεντίνο.
Η αγαπημένη παρουσιάστρια, με αφορμή την κουμπαριά που ανέλαβε για ζευγάρι από το «Power of Love», ξεκαθάρισε πως δεν έχει σκοπό να ανέβει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας για δεύτερη φορά.
Η Κατερίνα Καραβάτου για το ενδεχόμενο ενός γάμου
«Δεν νομίζω να παντρευόμουν για δεύτερη φορά, αλλά μπορώ να γίνω κουμπάρα, όπως και έγινα. Το είχαμε πει από τότε που έγινε ο τελικός του Power of Love, όπου και έκανε ο Δήμος πρόταση γάμου στην Ανδριάνα κι ήταν μια πολύ όμορφη στιγμή εκεί. Και χαίρομαι που τόσο καιρό μετά αυτά τα παιδιά, είναι έτσι και χάρηκα που ήμουνα δίπλα και με αυτό τον ρόλο στην πιο ευτυχισμένη, μέχρι τώρα, μέρα της ζωής τους», είπε η Κατερίνα Καραβάτου.
Όσο για την επιστροφή της στην τηλεόραση και τις φήμες που ακούγονται ότι θα επιστρέψει στις 7 Ιουλίου στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1, η Κατερίνα Καραβάτου αρκέστηκε να πει: «Να εύχεστε να γίνει ό,τι καλύτερο για μένα».