ΑΡΧΙΚΗ LIFESTYLE

Η Ελένη Ράντου όπως δεν την έχουμε ξαναδεί: Το bullying, η ΚΝΕ και όταν τράκαρε με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου – Βίντεο

Η Ελένη Ράντου επέστρεψε στις γειτονιές που τη διαμόρφωσαν, παραχωρώντας μια συνέντευξη γεμάτη αναμνήσεις στην εκπομπή της Νίκης Λυμπεράκη.
Η Ελένη Ράντου επέστρεψε στις γειτονιές που τη διαμόρφωσαν, παραχωρώντας μια συνέντευξη γεμάτη αναμνήσεις στην εκπομπή της Νίκης Λυμπεράκη.
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Μια βαθιά, συγκινητική και άκρως αποκαλυπτική αναδρομή στα σημαντικότερα ορόσημα της προσωπικής και επαγγελματικής της διαδρομής πραγματοποίησε η δημοφιλής ηθοποιός Ελένη Ράντου, έχοντας στο πλευρό της τη γνωστή δημοσιογράφο Νίκη Λυμπεράκη. Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην τηλεοπτική εκπομπή του MEGA με τίτλο «Πάμε μια βόλτα;», η οποία προβλήθηκε σήμερα το απόγευμα στις 17:20, προσφέροντας στο τηλεοπτικό κοινό την ευκαιρία να γνωρίσει καλύτερα τις αθέατες πλευρές μιας σπουδαίας καλλιτέχνιδας.

Η τηλεοπτική αυτή περιήγηση ξεκίνησε από το Αιγάλεω, τη λαϊκή συνοικία όπου η ηθοποιός μεγάλωσε και η οποία, όπως εξομολογήθηκε με τρυφερότητα η ίδια, αποτελεί ένα κομμάτι της ταυτότητάς της που δεν έφυγε ποτέ από μέσα της, όσα χρόνια κι αν πέρασαν. Μέσα από πλούσιες εικόνες, έντονες αναμνήσεις και προσωπικές ιστορίες γεμάτες χιούμορ αλλά και διάχυτη νοσταλγία, η Ελένη Ράντου θυμήθηκε τα ανέμελα παιδικά της χρόνια και τις πρώτες εμπειρίες που τη σημάδεψαν ανεξίτηλα. Στο πλαίσιο αυτό, στενά πρόσωπα από το φιλικό και οικογενειακό της περιβάλλον μοιράστηκαν με τους τηλεθεατές άγνωστα περιστατικά, προσεγγίζοντάς τα με πολλή αγάπη.

Στη συνέχεια, η κάμερα της εκπομπής μεταφέρθηκε στα ιστορικά Εξάρχεια, τη γειτονιά της Αθήνας όπου γεννήθηκε το μεγάλο της πάθος για την υποκριτική τέχνη και όπου καλλιεργήθηκε αυτή η ιδιαίτερη, ανατρεπτική κωμική ματιά που την κάνει να ξεχωρίζει μέχρι σήμερα στο καλλιτεχνικό στερέωμα. Η ηθοποιός περιέγραψε με λεπτομέρειες τα πρώτα της βήματα στο σανίδι αλλά και το πέρασμά της από την τηλεόραση, ένα μέσο που τη σύστησε στο ευρύ κοινό και της χάρισε μερικές από τις μεγαλύτερες και πιο διαχρονικές επιτυχίες της ελληνικής τηλεόρασης.

Ιδιαίτερη στιγμή της εκπομπής ήταν η παρέμβαση του Γιώργου Καπουτζίδη, ο οποίος θυμήθηκε τη θρυλική τους συνεργασία στην επιτυχημένη σειρά «Σαββατογεννημένες». Ο γνωστός δημιουργός αποκάλυψε τον καθοριστικό και υποστηρικτικό ρόλο που έπαιξε η Ελένη Ράντου στα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στον χώρο του σεναρίου, μιλώντας με βαθιά αγάπη και απέραντη ευγνωμοσύνη για την εμπιστοσύνη που του έδειξε σε μια περίοδο που εκείνος ξεκινούσε την καριέρα του.

Η διαδρομή συνεχίστηκε στο Θέατρο Διάνα, το οποίο αποτελεί το πραγματικό θεατρικό «σπίτι» της Ελένης Ράντου εδώ και εικοσιπέντε ολόκληρα χρόνια. Υπό την ιδιότητα της ηθοποιού αλλά και της θιασάρχισσας, αναφέρθηκε στις μεγάλες καλλιτεχνικές επιτυχίες, αλλά δεν παρέλειψε να μιλήσει για τις δυσκολίες, τις καθημερινές αγωνίες και τη διαρκή εσωτερική ανάγκη ενός ανήσυχου καλλιτέχνη να εξελίσσεται και να αναζητά συνεχώς νέους δημιουργικούς δρόμους. Στον γνώριμο αυτό χώρο του θεάτρου συνάντησε και τον Ορφέα Αυγουστίδη, ο οποίος πέρα από στενός της φίλος είναι και «σύντεκνός» της, καθώς η ίδια έχει βαφτίσει τον γιο του. Οι δύο αγαπημένοι συνάδελφοι θυμήθηκαν τις λεπτομέρειες της πρώτης τους γνωριμίας και της μετέπειτα συνεργασίας τους, αναφερόμενοι με έκδηλη συγκίνηση στη σχέση ζωής που έχουν καταφέρει να χτίσουν με γερά θεμέλια στο πέρασμα των χρόνων.

Η διαδρομή ολοκληρώθηκε στα Χανιά όπου έχει τις ρίζες της η Ελένη Ράντου και εκεί ξεχώρισε η αυθόρμητη αφήγηση της κουμπάρας της, η οποία περιέγραψε μια χιουμοριστική στιγμή από τη γέννηση της κόρης της ηθοποιού, ξαφνιάζοντας τη Νίκη Λυμπεράκη που προφανώς περίμενε να ακούσει μια πιο ρομαντική ιστορία. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η κουμπάρα της: «Όταν η Ελένη έμεινε έγκυος και έκανε τη Νικολέτα με πήρε τηλέφωνο και μου λέει “γέννησα και θέλω να σου πω κάτι, το παιδί δεν έχει τη μύτη”».

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου