Γιώργος Λιάγκας: Μου τηλεφωνούσαν οι δημοσιογράφοι και μου έλεγαν «μάθαμε ότι έχεις σχέση με άντρα»

Με αφορμή τις πρόσφατες φήμες που αφορούν την προσωπική ζωή του Δημήτρη Αλεξάνδρου και της Ρίας Ελληνίδου, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε ένα σχόλιο στην εκπομπή του στον ΑΝΤ1, ανοίγοντας μια ευρύτερη και ευαίσθητη συζήτηση για τον τρόπο που οι χωρισμένοι γονείς πρέπει να διαχειρίζονται τις νέες τους σχέσεις, ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά.
Ο παρουσιαστής, μίλησε μέσα από τη δική του προσωπική εμπειρία ως χωρισμένος πατέρας, τονίζοντας την απόλυτη ανάγκη για σεβασμό και προσοχή σε αυτές τις συνθήκες. Το σχόλιο του Λιάγκα επικεντρώθηκε στην ευθύνη που έχουν οι γονείς να προστατεύσουν την ψυχολογία και την ομαλότητα της ζωής των παιδιών τους, όταν εισέρχεται ένας νέος σύντροφος στη ζωή τους.
Πιο συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Ακούστε τώρα, για να μη λέμε ψέματα στον κόσμο. Υπάρχει μία φήμη ότι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι σε σχέση με τη Ρία Ελληνίδου. Στον βαθμό που οι ίδιοι δεν επιθυμούν να το επικοινωνήσουν, εμείς οφείλουμε να σεβαστούμε τη δικιά τους επιθυμία. Θεωρώ ότι δεν είναι κακό πάντως. Ο καθένας κάνει ό,τι θέλει. Όμως αν το κάνουν για το παιδί τους, εκείνο είναι πολύ μικρό. Δεν μπορεί να καταλάβει ούτε τη σχέση της μαμάς που έχει φανερώσει τον σύντροφό της, ούτε την πιθανή σχέση του μπαμπά. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν σε κάνει κακό πατέρα αν έχεις σχέση με μια γυναίκα».
Διαβάστε επίσης
«Να σας πω κάτι από προσωπική εμπειρία. Εγώ τα έχω βιώσει αυτά ως χωρισμένος γονιός. Το θέμα του καλού γονιού είναι το πώς τα παιδιά, που τραβάνε ένα τεράστιο ζόρι, είναι σε θέση να καταλάβουν ότι και ο μπαμπάς και η μαμά έχουν μία άλλη σχέση. Δεν είναι μοναχοί. Είναι ανθρώπινο. Κι εγώ για πάρα πολλά χρόνια αρνιόμουν ότι μπορεί να έχω μία σύντροφο. Νόμιζαν όλοι ότι είμαι μοναχός. Εδώ με έπαιρναν τηλέφωνο οι δημοσιογράφοι και μου έλεγαν “μάθαμε ότι έχεις σχέση με άντρα”, δεν έχει να κάνει. Δεν τον έβρισα. Στην αγένεια και στη βλακεία, τόσα χρόνια που κάνω τη δουλειά αυτή, έχω εθιστεί και έχω πάθει ανοσία. Κράτησα πολλά χρόνια την προσωπική μου ζωή μακριά από τα φώτα. Και τώρα δεν την εκθέτω την προσωπική μου ζωή, αλλά τουλάχιστον δεν κρύβομαι. Τι να κάνω; Να μπω σε ένα λαγούμι; Για πολλά χρόνια κρυβόμουν, γιατί θεωρούσα ότι οι δικοί μου άνθρωποι ήταν σε μία ηλικία που δεν θα μπορούσαν να αντιληφθούν».






0 ΣΧΟΛΙΑ