ΑΡΧΙΚΗ LIFESTYLE

Φίλιππος Τσαγκρίδης – Μαίρη Βυτινάρος: Όλη η αλήθεια για τη σχέση τους – Είναι σε σχέση με τον πρώην της Καινούργιου;

Μαίρη Βυτινάρος- Φίλιππος Τσαγκρίδης
Μαίρη Βυτινάρος- Φίλιππος Τσαγκρίδης
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» του ALPHA μίλησε την Πέμπτη 30 Απριλίου η Μαίρη Βυτινάρος, δίνοντας τις δικές της απαντήσεις στις φήμες που αφορούν την προσωπική της ζωή.

Η αποκάλυψη της Βυτινάρος στο Happy Day για την προσωπική της ζωή και τον Τσαγκρίδη

Το γνωστό μοντέλο βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας μετά από δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», το οποίο την θέλει να έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση με τον εφοπλιστή Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν, η πρώτη τους δημόσια συνάντηση έγινε την Κυριακή του Πάσχα, κατά τη διάρκεια εορταστικού γλεντιού που παρέθεσε ο επιχειρηματίας στο σπίτι του στη Μύκονο. Εκεί, όσοι τους είδαν, έκαναν λόγο για έντονο αμοιβαίο ενδιαφέρον, ενώ παρά το γεγονός ότι απέφυγαν τα κοινά φωτογραφικά στιγμιότυπα, η οικειότητα και η πολύωρη συζήτησή τους δεν πέρασαν απαρατήρητες.

Όταν, λοιπόν, ο δημοσιογράφος της εκπομπής ζήτησε από τη Μαίρη Βυτινάρος να σχολιάσει αν όντως υπάρχει κάτι παραπάνω ανάμεσα σε εκείνη και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, η ίδια δήλωσε:

«Με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη είμαστε φίλοι»

«Δεν είμαι ερωτευμένη. Με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη είμαστε φίλοι. Ήμασταν σε δυο καλέσματα μαζί με μεγάλη παρέα. Δεν ξέρω πώς έγινε αυτή η ιστορία… φήμες» ξεκαθάρισε.

Στην συνέχεια, όταν την ρώτησαν για τα όσα είχαν συμβεί με τον Κώστα Φραγκολιά στο πλατό του Happy Day, απάντησε: «Με τον Κώστα Φραγκολιά είμαστε φίλοι. Για τώρα ταιριάζουμε σαν φίλοι… για τώρα ναι».

Η Μαίρη Βυτινάρος πριν από λίγο καιρό βρέθηκε καλεσμένη της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο πλατό του Happy Day και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, παρουσιάστρια εκθείαζε τον Κώστα Φραγκολιά, αφού ήθελε να τους κάνει… προξενιό. Από την στιγμή που μπήκε στο πλατό, η Σταματίνα έλεγε τα καλύτερα για τον συνεργάτη της, ενώ ρωτούσε την καλεσμένη της για την προσωπική της ζωή.

Μαίρη Βυτινάρος
Μαίρη Βυτινάρος

Για την προσωπική της ζωή και αν την φλερτάρουν, η Μαίρη Βυτινάρος αποκάλυψε: «Νιώθω ότι φοβούνται λίγο να σου πω την αλήθεια αλλά εγώ αν είμαι έξω και μου αρέσει κάποιος δίνω το πράσινο φως. Αν δεν έρθει it’s ok. Καταλαβαίνω ότι κάποιος έχει ανασφάλειες. Έχω κάνει να πάω εγώ αλλά εξαρτάται την κατάσταση. Είχα σχέση όταν ήμουν μικρή για 6 χρόνια αλλά είμαι συγκεντρωμένη στη δουλειά μου. Τώρα είμαι αρκετό καιρό μόνη μου αλλά μου αρέσει».

Όσον αφορά τα προσόντα που θα ήθελε να έχει ένας άνδρας, η Μαίρη Βυτινάρος αποκάλυψε: «Θέλω έναν άνδρα που να μην γκρινιάζει και να με κάνει να γελάω» και αμέσως η Σταματίνα Τσιμτσιλή εκθείασε για ακόμα μια φορά τον Κώστα Φραγκολιά όπου έκατσε μαζί τους.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου