ΑΡΧΙΚΗ GOSSIP

Μπόμπα για Μαυρίδη: Είχα την τιμή να μου ανοιχτεί, ο Γιώργος πλέον είναι…

Τι είπε για την επανασύνδεση με τον Σάκη Τανιμανίδη

Τηλεοπτικές δηλώσεις έκανε η Χριστίνα Μπόμπα, για λογαριασμό της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου». Ανάμεσα σε όσα ειπώθηκαν, η παρουσιάστρια μίλησε για τη σχέση της με τον Σάκη Τανιμανίδη ενώ παράλληλα σχολίασε την συνέντευξη που της παραχώρησε ο Γιώργος Μαυρίδης στο podcast της.

«Στα ταξίδια γυμναζόμαστε περισσότερο με τον Σάκη, γιατί έχουμε περισσότερο χρόνο. Τον θαυμάζω πάρα πολύ για τη συνέπειά του και τον χαρακτήρα του. Δεν έχω δει άλλον άνθρωπο τόσα χρόνια με τέτοια συνέπεια να γυμνάζεται, όπου και να είναι. Έχει πολλά να πει για να εμπνεύσει τον κόσμο, να είναι συνεπής σε αυτόν τον τομέα (σ.σ. για το ενδεχόμενο να βρεθεί κάποια στιγμή καλεσμένος στο podcast της)», είπε αρχικά η Χριστίνα Μπόμπα για τον Σάκη Τανιμανίδη.

«Ο Γιώργος είναι πλέον και δικός μου φίλος»

«Χαίρομαι που ο Σάκης και ο Γιώργος τα ξαναβρήκαν. Ο Γιώργος είναι πλέον και δικός μου φίλος. Ήταν πάρα πολύ γενναίος. Μιλήσαμε για το παιδικό τραύμα και είχα την τιμή να ανοιχτεί και να εμπιστευτεί να μιλήσει στο podcast για την προσωπική του ιστορία, η οποία είναι πολύ δύσκολη. Μέσα από όλη αυτή την ιστορία, και από τη μεριά του ψυχολόγου, πάρα πολλά παιδιά που περνάνε δύσκολα ή πέρασαν στο παρελθόν, μπορούν να δουν τον εαυτό τους ή να πάρουν κάποια μαθήματα για το πώς θα βγουν στο φως», ανέφερε στη συνέχεια για την εξομολόγηση που έκανε ο Γιώργος Μαυρίδης.

Τέλος, η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε πώς εκείνη διαχειρίζεται τα αρνητικά σχόλια, αναφέροντας: «Μέσα σ’ όλα αυτά τα χρόνια που είμαι στα social media, και μετά από όλες αυτές τις φάσεις που έχω περάσει, νομίζω ότι πλέον δε με αγγίζουν τα αρνητικά σχόλια. Δεν απαντάω. Ωστόσο, αν το κάνω καμιά φορά, απαντάω με χιούμορ».