Αποκαλυπτικός ο Γιάννης Στάνκογλου για τον χωρισμό του: «Αν είναι να έρθει κάτι δυνατό…»

«Δεν υπάρχει παιδί που να μην επηρεάζεται όταν χωρίζουν οι γονείς του»
Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Μαμά-δες» βρέθηκε ο Γιάννης Στάνκογλου την Κυριακή 20 Απριλίου.
Κατά τη διάρκεια μιας ειλικρινούς συζήτησης με τη φίλη του, Ίνα Ταράντου, ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον χωρισμό του από την Αλίκη Δανέζη Κνούτσεν, αναφερόμενος και στον αντίκτυπο που είχε το διαζύγιο στα παιδιά του και την πιθανότητα ενός νέου έρωτα στη ζωή του
Όσα εξομολογήθηκε ο Γιάννης Στάνκογλου
«Αυτά τα χρόνια (σ.σ τα παιδικά) μου έχουν αφήσει πολύ ωραία γεύση. Υπήρχε αγάπη, πολύ παιχνίδι, και τα σκέφτομαι σαν κάτι όμορφο. Οι γονείς μου με μάθανε πολλά πράγματα. Ένα από αυτά είναι να μη φοβάμαι τη δουλειά. Άλλο ένα είναι να είμαι ευγνώμων για πράγματα που μου συμβαίνουν», ανέφερε αρχικά για τα παιδιά του χρόνια και τους γονείς.
Στη συνέχεια, μιλώντας για τον χωρισμό του, είπε: «Φοβήθηκα για το πώς θα πάρουν τον χωρισμό τα παιδιά μου, αλλά ήμουν καθαρός εξ αρχής και νομίζω κι η μαμά τους. Σίγουρα τους επηρεάζει, αλίμονο. Δεν υπάρχει παιδί που να μην επηρεάζεται όταν χωρίζουν οι γονείς του.
Διαβάστε επίσης
Ο ψυχοθεραπευτής μου μού είπε ότι αυτό είναι σαν να μπαίνει ο κολλητός σου στη φυλακή. Δεν είναι ότι πεθαίνει κάποιος, αλλά σκέψου πώς είναι να πηγαίνεις να τον βλέπεις. Ήμασταν κι οι δύο πολύ κοντά τους, οπότε νομίζω ότι το διαζύγιο τούς επηρέασε τόσο όσο. Σίγουρα έχει επηρεάσει. Εδώ και μαζί να είναι οι γονείς επηρεαζόμαστε. Οι δικοί μου γονείς είναι ακόμα μαζί, αλλά σίγουρα έχω επηρεαστεί από καταστάσεις».
Για το ενδεχόμενο να ερωτευτεί ξανά, δήλωσε: «Αν είναι να έρθει κάτι δυνατό, δεν θα κρυφτείς. Πλέον, δεν ερωτευόμαστε όπως παλιά. Μπορεί στα 51 μου να έρθει κάτι και να φάω κατραπακιά, να μην ξέρω πως να το διαχειριστώ. Είμαι σίγουρος ότι αν συμβεί, θα το παλέψω πάρα πολύ. Εκεί δεν θα σκεφτώ μόνο τα παιδιά μου, αν θέλουν ή αν πρέπει».