ΑΡΧΙΚΗ GOSSIP

«Ανοίχτηκε» η Άριελ Κωνσταντινίδη για την εγκυμοσύνη της: «Δεν το ανακοίνωσα νωρίτερα γιατί…»

Άριελ Κωνσταντινίδη

«Επειδή πέρασα μια δυσκολία με τους εμετούς, ήμουν λίγο απομονωμένη»

Η Άριελ Κωνσταντινίδη βρίσκεται σε μία ιδιαίτερη περίοδο της ζωής της μετά την αποκάλυψη ότι είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί. Η ηθοποιός έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Καλημέρα Είπαμε» στην ΕΡΤ όπου αναφέρθηκε στον λόγο που άργησε να ανακοινώσει δημόσια την εγκυμοσύνη της.

Η αποκάλυψη της Άριελ Κωνσταντινίδη για την εγκυμοσύνη της

«Δεν ανακοίνωσα την εγκυμοσύνη μου γιατί έπρεπε να περάσουν οι τρεις πρώτοι δύσκολοι μήνες. Είμαι περίπου στον έκτο μήνα. Ήμουν σίγουρη ότι αυτή θα ήταν η πίστα για εμένα. Δηλαδή ότι αν ερχόταν κι άλλο παιδί στη ζωή μου θα ήταν κορίτσι, γιατί αυτή η σχέση μαμάς με κόρη είναι δύσκολη.

Εμένα με παίδεψε, με έμαθε πάρα πολλά. Οπότε θα ήταν αυτό που θα ερχόταν στη ζωή μου για θεραπεία και για φως» ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

Η Άριελ Κωνσταντινίδη εξομολογήθηκε επίσης: «Η περίοδος αυτή είναι πολύ ωραία. Η αλήθεια είναι πως έχω ηρεμία και απολαμβάνω αυτό το θαύμα που νιώθω εσωτερικά. Στην πρώτη μου κύηση με τα αγόρια είχα άγχος, ήταν πρωτόγνωρο. Είχα μια σταθερή αγωνία, με πολύ χαρά φυσικά, έπαιζα και στο θέατρο τότε. Δεν είχα αυτήν την εσωτερική ηρεμία και ησυχία που μου δίνει η εμπειρία που έχω. Είναι τόσο μεγάλη απόλαυσή».

«Επειδή πέρασα μια δυσκολία με τους εμετούς, ήμουν λίγο απομονωμένη. Παρόλο που τους έλεγα ότι έχω γαστρεντερίτιδα και είμαι αρρωστούλα και θα κάτσω λίγο στο κρεβάτι, τους το πήγαινα από εβδομάδα σε εβδομάδα. Κάποια στιγμή ο ένας μου λέει “Κοίτα να δεις μαμά. Ας μην αστειευόμαστε. Δεν είναι κάτι που θα περάσει, θα σου είχε περάσει. Μήπως πεθαίνεις μανούλα;”.

Ανασκουμπώθηκα, του εξήγησα αν θυμάται που έλεγα πάντα ότι θέλω να μεγαλώσει η οικογένειά μας και του είπα ‘Κοίταξε να δεις, είμαστε πολύ τυχεροί, γιατί μάλλον αυτό θα γίνει’. Μου είπε με ενθουσιασμό: “Δηλαδή θα έχω αδερφό;” Είπα ότι δεν ξέρω αν θα είναι αδερφός ή αδερφή και έλαμψε από χαρά. Δεν το περίμενα αυτό, να έχουν τα παιδιά μου αυτήν την αποδοχή. Άρχισαν μετά να μου φιλάνε την κοιλίτσα, να με χαϊδεύουν».