ΑΡΧΙΚΗ GOSSIP

Ακόμη παραμιλάει: Ο Ματ Ντέιμον δοκίμασε φάβα και ερωτεύτηκε!

Μάτ Ντέιμον

Ρωτούσε να μάθει πώς φτιάχνεται!

Όλη η Ελλάδα περιμένει να βγει στις αίθουσες το επικό ιστορικό δράμα του Κρίστοφερ Νόλαν, η «Οδύσσεια» που γυρίζεται στην Πελοππόνησο και έχει εκλεκτό καστ ηθοποιών με πρωταγωνιστή τον Ματ Ντέιμον.

Λίγες ημέρες, μετά την άφιξη των χολιγουντιανών σταρ στη Μεσσηνία, οι ντόπιοι μοιράστηκαν με χαρά τις εντυπώσεις τους από τις συναντήσεις μαζί τους, επισημαίνοντας πως είναι απλοί και φιλικοί άνθρωποι που έχουν αγαπήσει την ελληνική παράδοση.

Λάτρης της ελληνικής κουζίνας ο Ματ Ντέιμον

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Πάμε Δανάη» ο Ματ Ντέιμον και οι συνεργάτες του επισκέφτηκαν πριν λίγες μέρες εστιατόριο στη Γιάλοβα, όπου γευμάτισαν μαζί με τον σκηνοθέτη Κρίστοφερ Νόλαν, τον Τομ Χόλαντ και τον Άντονι Μολινάρι. Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του εστιατορίου που μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», οι διεθνείς αστέρες εκτίμησαν ιδιαίτερα τα τοπικά προϊόντα, όπως οι ελιές και το λάδι.

Στον Ματ Ντέιμον άρεσε πολύ η φάβα, ενώ ρώτησε μέχρι και για τον τρόπο παρασκευής της. «Είναι πολύ απλοί και ενδιαφέρονται για τα τοπικά προϊόντα», δήλωσε η ιδιοκτήτρια του εστιατορίου, αποκαλύπτοντας τα πιάτα που δοκίμασαν. Ο Ματ Ντέιμον, μεταξύ άλλων, εντυπωσιάστηκε από τη φάβα και ρώτησε για το πώς φτιάχνεται, ενώ απόλαυσε επίσης το χταπόδι στη σχάρα. Ο ίδιος επέλεξε να δοκιμάσει και αρνάκι με κύμινο, ενώ οι υπόλοιποι ηθοποιοί απόλαυσαν παραδοσιακά ελληνικά πιάτα, τα οποία μοιράστηκαν μεταξύ τους.

«Έχουν έρθει πρωταγωνιστές και ο σκηνοθέτης για φαγητό. Είναι πάρα πολύ απλοί. Ενδιαφέρονται πολύ για τα τοπικά προϊόντα, όπως οι ελιές και το λάδι. Σε εμάς γεύτηκαν ταραμοσαλάτα και ψάρια. Ο Κρίστοφερ Νόλαν ήρθε μαζί με τον Ματ Ντέιμον, ενώ έχουν έρθει και οι Τομ Χόλαντ, Άντονι Μολινάρι και άλλοι», δήλωσε η ιδιοκτήτρια του εστιατόριου.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε για τον πρωταγωνιστή της «Οδύσσειας»: «Ο Ματ Ντέιμον πήρε αρνάκι με κύμινο και δοκίμασε φάβα που του έκανε μεγάλη εντύπωση, ρωτούσε πώς τη φτιάχνουμε. Του άρεσε επίσης το χταπόδι στη σχάρα. Οι υπόλοιποι δοκίμασαν παραδοσιακά πιάτα, τα πήραν για τη μέση και τα μοιράστηκαν».