Εξομολογείται ο Αργύρης Αγγέλου: «Τα δύσκολα ξεκίνησαν μετά το Πάρα Πέντε»

Καλεσμένος στην εκπομπή Καλημέρα Είπαμε; στην ΕΡΤ1 βρέθηκε ο Αργύρης Αγγέλου, ο οποίος μεταξύ άλλων για την επιτυχία που γνώρισε η σειρά «Στο Παρά Πέντε» και τον τρόπο που την βίωσε.
Οι δηλώσεις του
«Θεώρησα ότι θα συνεχίσει έτσι. Τα δύσκολα ξεκίνησαν μετά. Δεν το λέω με παράπονο. Μετά ξεκινάει ο αγώνας από μια επιτυχία. Όλοι κοιτάμε, σε αυτή τη δουλειά, να μας κάτσει η μεγάλη επιτυχία, η αποδοχή» ανέφερε αρχικά ο Αργύρης Αγγέλου και πρόσθεσε:
Διαβάστε επίσης: Γιώργος Καπουτζίδης: Η απίστευτη ιστορία πίσω από τις Σαββατογεννημένες
«Αλλά όταν σου έρθει, το στίγμα είναι τόσο δυνατό, αν έχεις και λίγο την ανάγκη να προχωρήσεις, το ζόρι ξεκινάει μετά. Το ζόρι της αναζήτησης, να κάνεις κι άλλα πράγματα, να μην κάνεις όλο το ίδιο πράγμα, να αγωνιστείς για ευκαιρίες που μέχρι τότε δεν θα σου έρχονταν επειδή ο κόσμος σε έχει μάθει από αυτό. Ο αγώνας ξεκίνησε μετά, και το λέω με χαρά, γιατί είμαι υπερήφανος γι’ αυτό που μου συνέβη. Ήμουν πολύ τυχερός».






0 ΣΧΟΛΙΑ