Σαλίνα Γαβαλά: Ποια είναι η τραγουδίστρια που αποκλείστηκε από τον ελληνικό τελικό της Eurovision – Το παράξενο παρελθόν της

Ακόμα δεν προλάβαμε να ακούσουμε καλά καλά τα 12 τραγούδια που θα συμμετέχουν στον Εθνικό τελικό της Eurovision 2025 και ξεκίνησαν τα όργανα! Η Σαλίνα Γαβαλά που είχε δηλώσει συμμετοχή με το τραγούδι «Θα μάθω να αγαπώ» του Μπάμπη Στόκα όχι απλά αποκλείστηκε αλλά όλο το Σαββατοκύριακο την βλέπαμε σε παράθυρα να αδειάζει ουσιαστικά τον στιχουργό και φίλο της!
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της ΕΡΤ, λοιπόν, το τραγούδι αποκλείστηκε από τον εθνικό τελικό καθώς, παρά τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής, ο τίτλος του τραγουδιού δημοσιοποιήθηκε (γνωστοποιήθηκε στο κοινό) από την ερμηνεύτρια.
Μετά τον αποκλεισμό της τραγουδίστριας και την ανακοίνωση των 12 καλλιτεχνών που προκρίθηκαν, ο Μπάμπης Στόκας απάντησε στο Mega, πως έδωσε το τραγούδι στη Σαλίνα Γαβαλά χωρίς να γνωρίζει ότι προορίζονταν για τον εθνικό τελικό της Eurovision. Διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr!






0 ΣΧΟΛΙΑ