Αποκαλυπτικός ο Καμπουράκης για τη σχέση Κώστα και Δάφνης Σημίτη: «Ό,τι ήθελε τον έκανε – Στο ξενοδοχειάκι που μένανε…»

Σε συζήτηση στον αέρα του Action24, με αφορμή την κηδεία του Κώστα Σημίτη στη Μητρόπολη Αθηνών, ο Δημήτρης Καμπουράκης έκανε ένα σχόλιο για τον πρώην πρωθυπουργό και τη σύζυγό του.
«Την αγαπούσε πάρα πολύ, γι’ αυτό τον έκανε ό,τι ήθελε», είπε ο δημοσιογράφος και στη συνέχεια αποκάλυψε: «Κάθε χρόνο εμείς πηγαίναμε και καλύπταμε, γιατί μας έκανε και καμιά δήλωση, διακοπές που κάνανε στη Σίφνο. Μένανε στο ίδιο ξενοδοχειάκι που μένανε από όταν είχαν πρωτογνωριστεί. Καθόμασταν στην παραλία και ήταν το ξενοδοχειάκι από πάνω στον Πλατύ Γιαλό – μη σου πω 3στερο.
Και ήταν μια μέρα στη θάλασσα και κολυμπούσε… εμείς παραπέρα, δε μας αφήνανε με τις κάμερες να τραβήξουμε. Μπήκαμε κι εμείς στο ξενοδοχείο. Και ξαφνικά ανοίγει το τζάμι, βγαίνει ο Σημίτης και κρεμάει το μαγιό του με τα τσιμπίδια μπροστά στο…».






0 ΣΧΟΛΙΑ