ΑΡΧΙΚΗ LIFESTYLE

Πυρ και μανία ο Μικρούτσικος με το Buongiorno: «Είναι ντροπή αυτό το πράγμα»

Πυρ και μανία ο Μικρούτσικος με το Buongiorno: «Είναι ντροπή αυτό το πράγμα»
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε σήμερα (26/11) στον αέρα της εκπομπής Buongiorno σχετικά με την θεματολογία και τις εκτός τόπου και χρόνου ερωτήσεις που γίνονται από τους δημοσιογράφους στα δημόσια πρόσωπα.

Η Μαρία Κάλλας, η Παπαγεωργίου και η Χριστοπούλου




Αρχικά, κατά τη διάρκεια της προβολής αποσπάσματος από την πρεμιέρα της ταινίας «Μαρία Κάλλας», στην οποία παρευρέθηκε πλήθος κόσμου στο Μέγαρο Μουσικής, ο παρουσιαστής διαμαρτυρήθηκε για τις ερωτήσεις που έγιναν στο πλαίσιο της εκδήλωσης. Ο ίδιος ανέφερε:

«Είναι μία εκδήλωση για τη Μαρία Κάλλας, για μια ταινία με τη Jolie στο Μέγαρο Μουσικής και πάει κόσμος γι’ αυτή την εκδήλωση και θα μιλάμε για την Ηλιάνα και τη Χριστοπούλου; Θα έχω αποφασίσει να πάω, θα μου γίνει η ερώτηση, τώρα που σε βρήκα κάτσε να βγάλω και δέκα θέματα και θα απαντήσω; Και μετά φταίει ο Νταλάρας;»

Η Φαίη Σκορδά και τα υπόλοιπα μέλη της εκπομπής προσπάθησαν να εξηγήσουν ότι τέτοιες ερωτήσεις συνηθίζονται σε δημόσιες εκδηλώσεις, όμως ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν πείστηκε:

«Αυτή η ιστορία να μην έχουμε ιερό και όσιο. Μέσα από τη Μαρία Κάλλας να βρίσκουν τα μικρόφωνα και οι διάφορες προσωπικότητες ευκαιρία να πουν αν έχει δίκιο η Ηλιάνα και η Έλενα; Είναι ντροπή! Είναι ντροπή αυτό το πράγμα. Δεν είναι δυνατόν! Βλέπω πίσω Μαρία. Ποια Μαρία; Και την Πενταγιώτισσα θα έπρεπε να τη σεβαστούν. Τα βάζω με όλο το σύστημα.»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, μιλώντας με έντονο ύφος, αναρωτήθηκε πώς μπορεί κάποιος να αποσπάσει τέτοιες ερωτήσεις, ενώ όλοι παρευρίσκονται σε μια εκδήλωση για τη Μαρία Κάλλας:

«Είσαι σε έναν χώρο. Έχουμε πάει όλοι στο Μέγαρο. Βλέπουμε μια εκδήλωση, αφορά τη Μαρία Κάλλας, μια διεθνή παραγωγή και έρχομαι εγώ να πω, “δε μου λες για την Ηλιάνα” και δεν πέφτει ένας πολυέλαιος στο κεφάλι μου;»

Στη συνέχεια, ο Μικρούτσικος συνέχισε να υπερασπίζεται τη θέση του, λέγοντας:

«Να μην απαντήσουν. Θα είχα πάει εκεί και θα μου έλεγε κάποιος, “δε μου λες, με τον Δημήτρη…” και θα απάνταγα; Μα είναι δυνατόν; Η ευθύνη είναι μισή μισή. Εμείς ρωτήσαμε, αυτοί απάντησαν.»

Ο Νίνο, ο Λάγιος και τα 1000 άτομα




Το δεύτερο περιστατικό που τον εξόργισε αφορούσε και πάλι, ένα θέμα της εκπομπής «Buongiorno», στην οποία συμμετέχει. Μετά από βίντεο που προβλήθηκε με δηλώσεις του Νίνο, ο οποίος ήταν παρών στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης του Γιώργου Λάγιου, ο Ανδρέας Μικρούτσικος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι δόθηκε μεγαλύτερη προσοχή στις δηλώσεις του τραγουδιστή παρά στην ίδια την παράσταση: 

«Κατ’ αρχήν, χθες η εκδήλωση με ένα γεμάτο θέατρο και ένα θέαμα πολύ ιδιαίτερο δεν ήταν για να κάνει η Βασιλική συνέντευξη στον Νίνο. Θα μπορούσε να του κάνει ένα τηλεφωνάκι, να του κάνει τη συνέντευξη και να δούμε όλο αυτό. Όλο αυτό δεν αντανακλά τη νύχτα.»

Απαντώντας στη Φαίη Σκορδά, που επεσήμανε ότι αυτή ήταν η εντολή της εκπομπής, ο Μικρούτσικος αντέδρασε με έντονο τρόπο:

«Ωραία, να πάμε 1000 άτομα για να γίνει συνέντευξη στον Νίνο. Μπράβο στην εκπομπή σας.»

Διαβάστε επίσης: Έξαλλη με τον Μικρούτσικο η Κατερίνα Καινούργιου: Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τους άλλοτε συνεργάτες

Η Φαίη Σκορδά, προσπαθώντας να εξηγήσει, απάντησε:

«Ανδρέα μου, αν δεις τη σκαλέτα – ξέρω ότι δεν έχεις σκαλέτα – σε λίγο θα δούμε και για τον Λάγιο αλλά, τώρα θέλω να μου πεις για τον Νίνο.»

«Βλέπω αυτό, και βλέπω ότι το θέμα του Λάγιου… Υπήρξαν πάρα πολλοί ομιλητές, δεν ήταν ο Νίνο πρωταγωνιστής…» σχολίασε ο παρουσιαστής.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου