Ελευθερία Αρβανιτάκη για Μίμη Πλέσσα: «Ευχαριστούμε για τα τραγούδια που μας άφησε, μεγάλωσαν γενιές και γενιές» (photo)

Athensmagazine
Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη αποχαιρέτησε τον Μίμη Πλέσσα με τον δικό της τρόπο, κάνοντας μια ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, για τον θάνατο του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη.
Συγκεκριμένα, η ερμηνεύτρια δημοσίευσε σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία του Μίμη Πλέσσα να παίζει πιάνο, συνοδεύοντάς τη με το εξής κείμενο:
«Αποχαιρετούμε με σεβασμό τον Μίμη Πλέσσα με ένα ευχαριστώ για τα τραγούδια που μας άφησε και τα οποία μεγάλωσαν γενιές και γενιές. Εδώ ένα από τα τραγούδια που είχα την τύχη να ηχογραφήσω στις παραστάσεις στον Απόλλωνα, το οποίο μοιράζομαι σήμερα για να πω κι εγώ αντίο στον αγαπημένο συνθέτη».
Επιπλέον, η Ελευθερία Αρβανιτάκη έβαλε ένα link που παραπέμπει στο τραγούδι της με τίτλο «Θα πιω απόψε το φεγγάρι».






0 ΣΧΟΛΙΑ