Δημόσια η στήριξη του Σπύρου Μπιμπίλα στον Μάρκο Σεφερλή: «Είμαι γκέι, γιατί να μην…»

Καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας ο οποίος δεν δίστασε να τοποθετηθεί για την «επίθεση» που δέχεται ο Μάρκος Σεφερλής τις τελευταίες μέρες με τον ρόλο που διάλεξε να υποδυθεί σατιρίζοντας το Νέμο. Παράλληλα δείτε Το έκανε «βούκινο» η Φαίη Σκορδά για τον Σεφερλή: «Για μένα αυτό το λάθος έχει κάνει ο Μάρκος»
Μάλιστα ο ηθοποιός και πλέον πολιτικός όχι απλά τοποθετήθηκε αλλά υποστήριξε τον Μάρκο Σεφερλή και εξήγησε με επιχειρήματα την κατάσταση με την οποία ασχολείται όλη η ελληνική τηλεόραση.
«Ξεκίνησε ένας πόλεμος κατά του Μάρκου Σεφερλή από άλλους ανθρώπους που κάνουν σάτιρα. Αν δείτε την παράσταση του Άλσους θα δείτε σε πόσα νούμερα υπάρχουν χυδαίες εκφράσεις για συγκεκριμένες ομάδες. Γιατί λοιπόν στρέφονται κατά του Μάρκου; Εγώ έχω δουλέψει μαζί του, έχω διαφωνήσει μαζί του, έχουμε τσακωθεί και τα έχουμε ξαναβρεί για εργασιακά αλλά αφήστε τον κάθε κωμικό να κάνει τη σάτιρα που αυτός κρίνει. Ο Αριστοφάνης σατίριζε τους μεγάλους τραγικούς ποιητές και δεν θα αφήσουμε τον Σεφερλή να σατιρίσει κάτι που του κάνει εντύπωση;
Εγώ είμαι γκέι. Γιατί να μην σατιρίσει έναν άνθρωπο που βάζει φούστα, τραγουδάει υπέροχα και δεν θα κέρδιζε αν δεν φορούσε φούστα; Ξέρω ότι οι γκέι οργανώσεις θα με βρίσουν, δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Δεν υπερασπίζομαι το “το”. Δεν αφορούσε στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, μέσα σε αυτήν είμαστε κι εμείς.
Άλλο τι είναι η επιλογή σου. Αν αύριο κάποιος πει ότι είναι γάτα θα το δεχτούμε ως φυσιολογικό;
Δεν συμφωνώ απόλυτα με τον κ. Σούρα.
Υπάρχει ερμαφρόδιτο αλλά θα το ονομάσουμε “το”.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα






0 ΣΧΟΛΙΑ