Τρομάξαμε να τη γνωρίσουμε: Άλλαξε πολύ η σύντροφος του Χάρη Δούκα, Γεωργία Πολυτάνου (photo)

Παρόντες στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου ήταν την Παρασκευή (23/8) ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, με τη σύντροφό του, Γεωργία Πολυτάνου.
Το ζευγάρι παρακολούθησε τη sold out παράσταση «Ικέτιδες» του Αισχύλου, σε σκηνοθεσία Μαριάννας Κάλμπαρη, με τους Λένα Παπαληγούρα, Λουκία Μιχαλοπούλου, Λυδία Κονιόρδου, Άκη Σακελλάριου, Γιάννη Τσορτέκη και τη Μαρίνα Σάττι ως σολίστ.
Η αλλαγή στο λουκ της συντρόφου του Χάρη Δούκα
Ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί και απαθανάτισε το ζευγάρι, με τον δήμαρχο Αθηναίων να επιλέγει ένα μπλε παντελόνι και θαλασσί πουκάμισο ενώ η σύντροφός του προτίμησε ένα μάξι πλισέ φόρεμα σε αρχαιοελληνικό στυλ.
Δείτε επίσης: «Πέταξαν τη σκούφια τους» για τη Μαρίνα Σάττι: Αποθέωση για τη συμμετοχή της στην Επίδαυρο – «Θεάρα σοπράνο, ανατριχίλα»
Αυτό όμως που παρατήρησαν πολλοί ήταν το νέο λουκ στα μαλλιά της, τα οποία αποφάσισε να κόψει πιο κοντά καθώς και να αλλάξει το χρώμα τους από μαύρο σε ξανθοκόκκινο.






0 ΣΧΟΛΙΑ