ΑΡΧΙΚΗ GOSSIP

Τι γίνεται με αυτούς τους δύο: Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Στάθης Σχίζας ξανά μαζί στο ίδιο μέρος (photo)

Πώς προέκυψε η συνάντηση;

Ξανά στο ίδιο μέρος αποθανάτισε ο φωτογραφικός φακός τον Στάθη Σχίζα και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου χθες το απόγευμα (25/8), με αφορμή μια βάφτιση, στην οποία νονός ήταν ένας καλός τους φίλος, ο γνωστός φωτογράφος Vasileios F.

Μετά τη συνάντησή τους στη Μύκονο, ξεκίνησαν οι φήμες ότι είναι ξανά μαζί, ωστόσο τόσο η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, όσο και ο Στάθης Σχίζας δεν έχουν μιλήσει γι’ αυτό.

Mε την ευκαιρία, δείτε επίσης: Το ξεφούρνισε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Μου πρότεινε περισσότερα από 25.000 ευρώ για να πάω μαζί του»

Το μοντέλο και influencer και ο επιχειρηματίας βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στην εκκλησία αλλά και στον χώρο εκδηλώσεων, όπου έβγαλαν φωτογραφίες με τον νονό.

Τα stories της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Τα stories του Σχίζα