ΑΡΧΙΚΗ LIFESTYLE

Εξομολογητική Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Ο Γιάννης είναι ο κύκλος μου…» – «Θέλω οικογένεια…»

Εξομολογητική Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Ο Γιάννης είναι ο κύκλος μου…» – «Θέλω οικογένεια…»
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην οποία μάλιστα εξομπολογήθηκε πολλά πράγματα για την προσωπική της ζωή. Με την ευκαιρία δείτε Τα είπε όλα για τον Καραβασάνη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Βρεθήκαμε πρόπερσι στο δρόμο – Δεν πιστεύω στι δεύτερες ευκαιρίες αλλά…»

Η παρουσιάστρια του Shopping Star άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να παντρευτεί ξανά με τον σύντροφό της, Γιάννη Καραβασάνη, ενώ αποκάλυψε ότι θέλει πολύ να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο του γάμου;

Κοίταξε η αλήθεια είναι ότι έναν κανονικό γάμο μπορεί και να τον κάναμε δεν ξέρω. Μόνο και μόνο για τους γονείς μας… Το αφήνω ανοιχτό το ενδεχόμενο.

Δεν είσαι κατά του γάμου;

Όχι δεν είμαι κατά. Ούτε είμαι και υπέρ. Δεν έχω δηλαδή θέμα με αυτό το κομμάτι, αν και πια το έχουμε κάνει αστείο στην παρέα μας, καθώς είμαι η «αστεφάνωτη», η «αιώνια νύφη».

Είναι όλοι παντρεμένοι στην παρέα σου;

Όχι, αλλά για κάποιον λόγο «κοροϊδεύουν» μόνο εμένα.

Τι ονειρεύεσαι για το μέλλον σου;

Κοίταξε, θέλω να κάνω οικογένεια, θα ήθελα δηλαδή να έχω παιδάκια.

Α, το βλέπεις αυτό;
Το βλέπω. Δεν ήξερα ότι το έβλεπα αλλά με «βλέπει» αυτό. Δηλαδή με βλέπουν τα παιδάκια και ξαφνικά αισθάνομαι έτσι έναν μαγνήτη, μια έλξη. Είχα πάντα καλή σχέση με τα παιδιά.

Ο Γιάννης τι είναι για σένα;

Ο Γιάννης είναι σίγουρα ηρεμία για μένα. Είναι μια ήρεμη δύναμη που έχω δίπλα μου, που έχω στο σπίτι μου, που έχω στον κλειστό μου κύκλο. Ο Γιάννης είναι ο κύκλος μου ουσιαστικά, είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο In Style.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου